Een bouwkundige tekening laten maken

Duorequest

wanneer u besluit om te gaan verbouwen, komt er in korte tijd heel wat op u af. Voordat u daadwerkelijk aan de slag kunt, is het handig om uw ontwerp en randvoorwaarden te controleren. Wanneer u uw huis wilt vergroten door middel van een serre, garage of bijkeuken aan te bouwen, dan hebt u vaak een omgevingsvergunning nodig. Wij van bouwtechnisch tekenbureau kunnen u daarbij helpen./ Wij weten wat voor eisen de gemeente stelt bij het aanvragen van een omgevingsvergunning. Dit gaat verder dan enkel de bouwtekening, soms is het ook nodig om een constructieberekening of een foto aan te leveren. Daarmee kunnen wij als bouwtechnische tekenbureau mee helpen. Daarnaast denken wij graag mee over het realiseren van een ruim aantal bouwkundige zaken.

De diensten van het bouwtechnisch tekenbureau

Wij kunnen niet alleen voor de juist tekeningen zorgen. Wij kunnen u ook helpen met het inmeten van bestaande gebouwen, de ontwerpaanvraag, de bouwaanvraag en de constructietekeningen en berekeningen. Maakt u een muurdoorbraak voor een aanbouw of een doorbraak in het dak t.b.v. een dakkapel? Dan is er sprake van een constructieve wijziging. De constructieve kwaliteit van uw (ver)bouwplannen moet zeker worden gesteld.  Wij van het bouwtechnische tekstbureau helpen u daarbij. Met onze hulp bent u verzekerd van de juiste adviezen op constructief gebied. Wij maken sterkte- en stabiliteitsberekeningen voor eenvoudige woningen tot en met grote bouwwerken. Voor onze berekeningen en tekeningen maken we gebruik van moderne software. Ook leveren wij als bouwtechnische tekenbureau digitale tekeningen aan. De kwaliteit en leesbaarheid van een tekening kan sterk achteruit gaan, of de huidige situatie wijkt af van de oude tekening door verbouwingen. Wij maken voor u een digitale tekening. Deze nieuwe digitale tekening kan weer gebruikt  worden als onderlegger voor verbouwingen. U ziet, u kunt voor veel zaken bij ons bouwtechnisch tekenbureau terecht.Veranda laten bouwen

Duorequest

Denk je eraan om een veranda te laten bouwen? Dan is de eerste stap natuurlijk het vinden van een goede aannemer dat dit kan bouwen.

Budget vaststellen

Voordat je op zoek gaat naar een aannemer moet je natuurlijk wel weten hoeveel gel je eraan kunt besteden en dus wat het budget is dat je tot beschikking hebt. Aan de hand van dit budget kun je de juiste aannemer vinden voor de klus. Je kunt gelukkig vrijblijvend offerte aanvragen bij de aannemers en zo weet je ook wat de prijzen zijn. Je krijgt bovendien een idee van wat het gaat kosten voor de veranda die je in gedachten hebt.

Ontwerp laten maken

Tegenwoordig is het maken van een ontwerp heel makkelijk geworden dankzij computers. Je kunt zo vaak een ontwerp laten maken en aan de hand hiervan kun je zien wat het resultaat zal zijn. Zo kun je beslissen wat je wilt en hoeveel geld je eraan wil besteden. Vaak maakt de aannemer zelfs het ontwerp in combinatie met een offerte.

Nadat je de juiste aannemer hebt gevonden kunnen ze vaak al de veranda binnen enkele weken bouwen. Dit komt doordat voor het bouwen van een veranda tegenwoordig veel betere techniek wordt gebruikt.