Auto import uit Amerika: wat moet u regelen?

Auto import uit Amerika: wat moet u regelen?

Wanneer u een auto wilt laten importeren uit de USA zitten hier veel kosten aan verbonden. Denk daarbij aan 10% invoerrechten, transportkosten, 21% BTW, BMP-afhandeling en natuurlijk de aankoopprijs. Doordat auto import vanuit Amerika veel kosten en geregel met zicht meebrengt, is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Marlog Car Handling is zo’n bedrijf die gespecialiseerd is in het vervoer van auto’s, motoren, oldtimers en zelfs boten van en naar allerlei plaatsen wereldwijd. Voor zowel bedrijven als particulieren staan ze klaar en zijn ze een betrouwbare partner bij het regelen van alle zaken rondom de import of export van deze voertuigen.

Laat uw auto importeren uit de USA door een specialist

Naast dat dit bedrijf de auto import vanuit Amerika regelt, kunt u bij hen ook terecht voor het volledige transportproces. Dit houdt in dat ze vanaf de aankoop van de auto tot de aflevering bij u thuis hulp bieden, zodat u zeker weet dat het voertuig goed aankomt. Daarnaast kunnen ze u garanderen dat deze levering snel verloopt en u dus ook snel van uw nieuwe auto geniet. Doordat Marlog Car Handling de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk heeft opgebouwd, is het voor hen makkelijker geworden om een auto te importeren uit de USA. Daarnaast biedt dit bedrijf haar diensten aan tegen een voordelige prijs. U hoeft dus niks zelf te regelen en bent ook nog eens goedkoper uit. Klinkt goed toch?

Vraag een offerte aan

Heeft u een mooie auto op het oog en wilt u deze importeren uit de USA? Schakel dan Marlog Car Handling in! Door hun jarenlange ervaring met auto import vanuit Amerika en hun deskundige medewerkers, weet u zeker dat alles goed geregeld wordt en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonische contact op met Marlog Car Handling.

Tip van de autodealer in Etten-Leur, de showroom verdwijnt

Duorequest

Wat zijn we gewend wanneer we op zoek gaan naar een occasion? Je kijkt op internet voor het model dat past bij je wensen. Vervolgens ga je langs bij de autodealer die het voertuig online hebt gezet. Je maakt een proefrit en maakt dan een beslissing. In veel gevallen slaag je niet meteen en dat maakt het zoeken van een nieuwe auto een tijdrovend proces. Autodealer MV Motive in Etten-Leur heeft een tip voor je waarmee je veel tijd, moeite en geld bespaart.

De opkomst van de automakelaar

De klassieke showroom bij autodealers is aan het verdwijnen. De opkomst van grote vergelijkingssites zorgt ervoor dat mensen een veel wijder net uit kunnen gooien wanneer ze op zoek zijn naar een mooie occasion. Wanneer we die hebben gevonden gaan we echter nog steeds langs bij de dealer, want je wilt de auto natuurlijk wel even zien en testen.

Maurice de Vijver is de eigenaar van autodealer MV Motive uit Etten-Leur. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche, zowel aan de klantzijde als de technische kant. In die tijd heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd van collegae handelaren, onderhoudsbedrijven en leasemaatschappijen. Daarom treedt hij tegenwoordig vooral op als automakelaar.

Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen aangeven en MV Motive gaat op zoek naar modellen die hierbij passen. Je krijgt een telefoontje wanneer dit gelukt is en dan betaal je zelf of je de auto daar gaat bekijken of het voertuig alvast naar de autodealer in Etten-Leur laat halen. Je bepaalt dan nog altijd zelf of je de auto wilt of niet. Staar je dus niet blind op het aanbod bij de ene of de andere dealer. Een auto kan in heel Nederland opgehaald worden dus ga samen met de automakelaar op zoek naar de beste deal.

Ook voor hulp bij financiering kom je naar MV Motive

Het kopen van een auto is een behoorlijke kostenpost. Daarom is autodealer MV Motive de samenwerking aangegaan met DMF Krediet. Voor ondernemers is een financial lease constructie mogelijk waarbij je een aanbetaling doet en de rest van het bedrag tegen een aantrekkelijke rente afbetaalt. De btw kun je eind van het jaar aftrekken.

Particulieren kunnen in termijnen betalen. Je krijgt dezelfde dag nog een aanbod dat past bij je situatie en met een rente vanaf 4,5% is het een aantrekkelijke optie waarmee je financiële ruimte blijft houden en toch in een goede auto kunt rijden.

Informeer naar de opties en begin je zoektocht naar de perfecte auto

Maurice de Vijver kan je nog veel meer vertellen over de mogelijkheden bij een professionele automakelaar. Ook vertelt hij je alles over financial lease, termijnbetalingen, verzekeringen en de garantie die je via de autodealer af kunt sluiten. Zo heb je altijd een aanspreekpunt voor alle zaken omtrent je auto. Neem vooral contact op, kies voor gemak en betrouwbaarheid en start je zoektocht naar jouw perfecte auto.

Haal de theorie voor je rijbewijs gemakkelijk bij een rijschool in Den Bosch

Duorequest

Voordat je op mag voor je praktijkexamen en je rijbewijs kunt halen, moet je eerst je theorie halen met Rijles4less. Veel mensen vinden dit het minst leuke deel van rijles volgen. Je wilt immers zo snel mogelijk de weg op. Maar theorie is wel degelijk belangrijk. Voordat je alleen de weg op mag, is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de verkeersregels. Gelukkig is het behalen van je theorie zo gebeurd bij Rijles4less. Zo kun je kiezen voor een internetcursus, waar je vanuit thuis examens oefent. Ook kun je elke week ‘s avonds onder leiding van ervaren docenten een les volgen. Als je je theorie-examen niet in een keer haalt, mag je deze lessen zonder extra kosten blijven volgen totdat je het examen haalt.

Goed en goedkoop je rijbewijs halen in Den Bosch

Veel mensen ervaren behoorlijk wat stress in de periode dat ze hun rijbewijs aan het halen zijn. Het volgen van de rijlessen verloopt voor iedereen op een andere manier. Sommigen zijn echte natuurtalenten en zij behalen het rijbewijs zonder moeite. Voor anderen gaat het gepaard met stress en zij doen wat langer over het halen van het rijbewijs nabij Den Bosch. Het is dan erg makkelijk als je zelf het aantal rijlessen of het pakket kiest. Wat je ook kiest, je wilt natuurlijk wel altijd verzekerd zijn van kwaliteit. En die goede lessen vind je bij Rijles4less. Deze lessen zijn niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook nog eens goedkoop. Snel en goedkoop jouw rijbewijs halen doe je in Den Bosch.

Rijbewijs halen bij goede rijschool in Den Bosch

Wist je dat het ontzettend handig is als jij je rijbewijs hebt gehaald bij een rijschool in de buurt van Den Bosch? Je bent plots onafhankelijk van anderen. Je kunt lekker je eigen ding doen. Zo kun je zelf overal naartoe rijden en ben je niet meer afhankelijk van bijvoorbeeld je ouders of het openbaar vervoer. Heerlijk toch? Maar je wilt natuurlijk wel veilig de weg op en daarom ben je op zoek naar een ervaren rijschool die jou rijlessen van een hoge kwaliteit aanbiedt. En die rijlessen vind je bij de Rijles4less. Wat deze rijschool uniek maakt is het online dashboard. Hier plan je zelf jouw eigen lessen in en zo weet je zeker dat de tijd jou altijd uitkomt. Het behalen van een rijbewijs in de omgeving van Den Bosch is zo ook gemakkelijk wanneer je onregelmatig werkt!

Dit is wat je kan verwachten als je je aanhanger rijbewijs gaat halen

Duorequest

Op het moment dat je in het bezit bent van je rijbewijs B kun je gaan nadenken over eventuele andere rijbewijzen die je kunt halen. Wil je bijvoorbeeld in staat zijn om te rijden met een aanhanger? Dan haal je eerst je rijbewijs B bij een gespecialiseerde rijschool als Verkeersschool te Winkel. Hier vind je goede rijopleidingen die de basis zijn voor een veilige toekomst op de weg. Zo weet je zeker dat je na het halen van je aanhanger rijbewijs geen gevaar voor jezelf en anderen vormt. Tip: Volg je rijlessen met een rittenkaart, waardoor je rijlessen goedkoper worden per stuk!

Aanhanger rijbewijs halen? Dit is wat je kan verwachten

Verhuizen kan een stressvolle tijd zijn. Veel mensen huren een busje, maar met het goede rijbewijs kun je ook rondrijden met een aanhanger. Dit rijbewijs is eenvoudig te halen op het moment dat je in bezit bent van je rijbewijs B. Waar je die volgt? Bij Verkeersschool te Winkel! Tijdens de cursus rijopleiding categorie BE volg je ongeveer zes praktijklessen en een praktijkexamen. Eerst wordt het praktijkexamen aangevraagd, waarna je ongeveer twee weken voor het examen begint met lessen. Zaken als voor- en achteruitrijden, de combinatie beheersen en algemene voertuigcontrole komen aan bod, zodat jij deze perfect onder de knie hebt vóór het examen. Met de ervaren instructeurs van Verkeersschool Te Winkel heb je voor je het weet je rijbewijs.

De voordelen van je aanhanger rijbewijs halen bij de specialist

Het is van groot belang op het moment dat je gaat starten met je rijbewijs, je dit bij een betrouwbare lesschool doet. Dat is waarom je kiest voor Verkeersschool te Winkel. Naast de jarenlange ervaring, geniet je hier ook van hoogwaardige lessen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook voor je theorie zit je hier goed. Met een eigen theorielokaal volg je bij de specialist altijd prettige theoriecursussen. Uiteraard is betaalbaarheid ook een belangrijk aspect. Bespaar op je rijlessen door een rittenkaart aan te schaffen. Dat is nog eens goedkoop! Daarnaast kies je zelf of je contact betaalt of afrekent met je pinpas. Wat wil je nog meer?

Gezellig een dagje uit met een auto van de autoverhuur in Limburg

Duorequest

Is het binnenkort tijd voor een dagje uit met vrienden en vriendinnen? Bijvoorbeeld naar het strand of een leuke stad? Uiteraard moet u wel veilig op de plaats van bestemming aankomen. Hoe doet u dat als u niet de beschikking heeft over een auto en niet in de gelegenheid bent om met het openbaar vervoer te gaan? Denk dan aan het huren van een auto bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij verhuren verschillende personenauto’s, waar plaats is voor 4 of 5 personen. Rijdt u liever in een automaat? Geen probleem, ook die vindt u bij deze autoverhuur in Limburg. Maak gebruik van de aantrekkelijke vakantieaanbiedingen van RentaRolla.

Kies voor gemak en huur een verhuiswagen bij autoverhuur in Limburg

Is het eindelijk gelukt om uw droomhuis te kopen? Kunt u nu eindelijk gaan verhuizen? Dit is natuurlijk een hele onderneming. Alle spullen, groot en klein, moeten veilig en heel in de nieuwe woning aankomen. De kleine spullen kunnen nog wel in een gewone auto, maar voor de grotere spullen is dat een moeilijk verhaal. Maar wilt u geen verhuisbedrijf inhuren en wilt u liever zelf uw bezittingen veilig verhuizen? Dan is het huren van een verhuiswagen bij RentaRolla Autoverhuur Limburg wat voor u. Verhuizen is erg gemakkelijk en leuk met deze verhuiswagen. Zo geniet u snel in uw nieuwe woning!

Huur een klassieker bij autoverhuur in Limburg en trek de aandacht

Er zijn auto’s die echt iconisch zijn. Denk aan een Volkswagen T1 of T2. Dit zijn echte aandachtstrekkers. Erg handig wanneer u reclame wilt maken voor uw bedrijf. Deze klassiekers huurt u bij Autoverhuur RentaRolla Limburg. De Volkswagen T2 is te personaliseren met uw reclame-uitingen of een echte eyecatcher op een beurs. Deze klassieker levert leuke foto-momenten op! Ook voor trouwerijen is onze Volkswagen T1 erg geschikt. Uiteraard zorgt Autoverhuur RentaRolla Limburg in alle gevallen voor de chauffeur, zodat u optimaal geniet van de meest bijzondere dag uit uw leven. Wanneer u kiest voor deze klassiekers, kiest u voor authenticiteit en pracht.

Luchthaven vervoer van Taxi Oosterbeek

Duorequest

Direct Taxi Arnhem – Oosterbeek zorgt ervoor dat u ontspannen aan uw reis begint. Met onze speciale luchthavenvervoer taxiservice bent u ervan verzekerd dat u op tijd op de luchthaven/airport arriveert. Bovendien kunt u ook eventueel vanaf het buitenland regelen dat u weer na een reis netjes door ons afgehaald wordt. Taxi in Oosterbeek nodig naar de luchthaven? Taxi Oosterbeek regelt uw luchthavenvervoer en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur. U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs. Ook het zakenleven regelt haar luchthavenvervoer bij ons. Wij weten dat het belangrijk is voor bedrijven dat de taxi voor luchthavenvervoer op de afgesproken tijd aanwezig moet zijn, en dat de taxichauffeur op basis daarvan service biedt. Zakelijk wordt er veel gebruik gemaakt van onze pick-up service op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer (chauffeur), zodat ze ons altijd kunnen bereiken. Betalen op rekening is bij ons ook geen probleem.

Al onze voertuigen zijn in nette staat, en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere segment auto’s en kunnen zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren.

Direct Taxi Arnhem verzorgt uw taxirit van of naar Oosterbeek

Direct Taxi Arnhem is al jarenlang een vertrouwd taxivervoerder in Oosterbeek  en omgeving. Deze service bieden wij niet alleen aan zakelijke klanten, maar ook aan particulieren en vakantiegangers. Onze ervaren chauffeurs  zorgen ervoor dat u of uw cliënten altijd op tijd op hun afspraak of bestemming arriveren. Direct Taxi Arnhem zorgt er dan ook voor dat haar klant in schone, rookvrije voertuigen (taxi’s) door een ervaren chauffeur op een prettige wijze van A naar B wordt vervoerd. Wat voor een wens u ook heeft, Direct Taxi Arnhem zorgt dat deze vervuld wordt in Oosterbeek  en omstreken.

Bel voor Taxi Oosterbeek direct naar 026 – 260 07 00

https://www.directtaxiarnhem.nl/taxi-oosterbeek/

Specialist in laadpalen voor elektrische auto’s

Duorequest

Wanneer u op zoek bent naar een aanbieder van elektrische laadpalen, dan bent u bij Reith Power bij het juiste adres. Bij Reith Power hoeft u zich geen zorgen te maken over het installeren van de laadpaal. Reith Power verzorgt de volledige installatie. Wat u kunt verwachten van Reith Power? Een laadpaal elektrische auto van topkwaliteit die jaren meegaan. Meer weten over elektrische laadpalen en Reith Power? Lees er alles over in deze blog.

Top leveranciers

Reith Power werkt enkel met topaanbieders van laadpalen. Deze leverancier van laadpalen lopen voor op de markt en zijn zeer innovatief, denk hierbij aan de merken: Ev-Box, Blue Current en Newmotion laadpalen.

Volledige installatie van uw laadpaal

Nadat u een laadpaal heeft besteld bij Reith Power, verzorgen zij de volledige installatie. De monteurs die de laadpaal komen installeren hebben ruime ervaring. Daarnaast bepalen de monteurs samen met u de meest geschikte plek voor het plaatsen van de laadpaal. U bent daardoor dus verzekerd van een veilige installatie en optimale locatiekeuze.

Levering door heel Nederland

Reith Power is actief in heel Nederland. Of u nu een laadpaal wilt laten plaatsen in Amsterdam of een oplaadpaal in Eindhoven, Reith Power helpt u. Het enige wat u hoeft te doen is via de website van Reith Power een offerte aanvragen. 

http://reithpower.nl/laadpaal/elektrische-auto/

Kever motor vervangen

Duorequest

Als u de trotse bezitter bent van een klassieke VW Kever, dan kan het zijn dat de motor op een gegeven moment aan vervanging toe is. Natuurlijk is de motor een belangrijk onderdeel van uw Kever. Daarom wilt u graag een Kever motor van goede kwaliteit vinden. Gelukkig kan Paruzzi u hierbij helpen. Wij houden ons al jarenlang bezig met het reviseren van Kever motors en kunnen onszelf inmiddels ware specialisten noemen op dit gebied. Naast op maat gemaakte revisiemotoren kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van een nieuwe Kever motor.

Volkswagenspecialist Paruzzi

Paruzzi is 28 jaar geleden opgericht vanuit een passie voor klassieke Volkswagens. Het bedrijf is klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder vele Volkswagen liefhebbers. We beschikken over een mooie showroom met magazijnen in Yerseke. Hier kunt u terecht om op uw gemak rond te kijken, u te laten adviseren en de juiste onderdelen te vinden. Alle onderdelen die u nodig heeft om aan uw VW te kunnen sleutelen vindt u bij ons. Naast onze showroom hebben we ook een mooie website waar u terecht kunt voor het bestellen van VW onderdelen. Ook is hier veel nuttige informatie te vinden die u kan helpen bij het onderhouden van uw klassieker.

Online onderdelen bestellen

Paruzzi bezorgt Volkswagen onderdelen wereldwijd, zodat u overal uw hobby kunt uitoefenen. Op onze website vindt u alle onderdelen die verkrijgbaar zijn. We hebben onderdelen van veel verschillende merken. Om het overzichtelijk te maken zijn alle onderdelen opgedeeld in categorieën. We vinden het belangrijk dat u weet wat u aanschaft. Daarom hebben we elk onderdeel voorzien van een afbeelding en alle informatie die u nodig heeft om het juiste onderdeel te kunnen kiezen. Bestel uw Kever velgen of schijfremmen voor uw VW bus voor 15.00 uur, en uw onderdelen worden dezelfde dag nog verzonden.

http://www.paruzzi.com/nl/