Ben je op zoek job als Schilder? Ontdek onze jobaanbiedingen!

Ben je op zoek job als Schilder? Ontdek onze jobaanbiedingen!

Schilder

Beschrijving

Kom jij als schilder immermeer goed uit de verf? voor onze opdrachtgever die zich richt op onderhoudswerkzaamheden bij zowel particulieren als bedrijven, zoeken we meerdere volledig veelzijdig huisschilders.

Wat ga je doen als schilder?
• verven van wooncomplexen, boerderijen, scholen en zorginstellingen.
• gevels en kozijnen repareren én glaszetten.

Functie-eisen

• een afgeronde onderwijs als huisschilder en/of ervaring als schilder.
• rijbewijs b en eigen vervoer.
• in het tegoed van een vca-certificaat of bereid deze te behalen.
• zowel in teamverband als onafhankelijk kunnen werken. Wat bieden wij jou als huisschilder?
• een uitdagende baan voor langduriger tijd ( ook in de winter ) met gezichtsveld op een contract voor ( on ) bepalen tijd.
• een bruto maandsalaris tussen €2. 300, – en €3. 000, –
• pensioenopbouw overeenstemmend bpf huisschilders vanaf de eerste gewerkte dag.
• 7 adv-dagen op fundament van een volledig dienstverband. • mogelijkheden tot het navolgen van ( noodzakelijke ) cursussen/trainingen.

Meer weet? dan zien we je gaarne op één van onze vestigingen of neem voeling met ons op.

https://www.vindazo.nl/keywords/schilder.html

Een uitzendbureau in Den Bosch dat er voor je is

Duorequest

Een leuk uitzendbureau in Den Bosch vinden dat er werkelijk waar voor haar klanten is. Dat klinkt natuurlijk als iets wat iedereen wel zou willen vinden. Helaas is zo’n uitzendbureau in Den Bosch wat lastiger te vinden dan je misschien zou hebben gehoopt. Dat komt dus niet omdat er geen banen beschikbaar zijn, want wij hebben zonder ook maar enige twijfel de beste banen met de fijnste werkgevers beschikbaar als kwalitatief goed uitzendbureau Den Bosch. En daar zijn wij natuurlijk maar wat trots op! Dus ben jij op zoek naar een fijne baan in deze stad, maar moet je eigenlijk nog een goed uitzendbureau vinden in Den Bosch? Dan kunnen we jou vertellen dat je in ieder geval al op de juiste plek zit als het gaat om een goed uitzendbureau in Den Bosch. Want precies dat heb je zojuist gevonden.

Kwaliteit

Wij als uitzendbureau hebben kwaliteiten waar niet zomaar iedereen over beschikt. En daar zijn wij maar wat trots op gelukkig. Dus ben jij op zoek naar een baantje met een fijn salaris en vooral goede omstandigheden om in te werken, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij helpen je namelijk ontzettend graag verder. En niet alleen kun je hier terecht voor een baan, ook voor vragen, hulp of advies kun je bij ons aan de bel trekken. Wij zijn namelijk altijd bereikbaar voor jullie.

Contact

Contact opnemen met ons als uitzendbureau Den Bosch is dus het enige wat je nog te wachten staat. Nadat je contact hebt opgenomen met ons als uitzendbureau Den Bosch kunnen we beginnen met de volgende stappen. Een goede baan is namelijk wat je te wachten staat. Uitzendbureau Den Bosch kan je daar zonder ook maar enige twijfel aan helpen, dat is iets wat helemaal zeker is. En daar zijn we maar wat trots op natuurlijk.


Hoe is de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers?

Duorequest

Zoekt u een oplossing voor de duurzame inzetbaarheid van u en uw medewerkers? Focus Nederland biedt concrete oplossingen om medewerkers te begrijpen en door middel van coaching zich te laten ontwikkelen zodat ze bevlogen en vitale medewerkers worden. Het aanbod van Focus Nederland is erg breed. Van individuele coaching tot groepsbegeleiding. Van e-coaching tot management en executive coaching. Bent u niet meer tevreden met uw huidige loopbaan? Met de nationale loopbaan APK, meten ze uw arbeidsmarktkansen en geven u advies in uw loopbaanontwikkeling. Zo weet u waar u staat en wat er nodig is om de volgende stap te zetten.

Een loopbaancoach kan het verschil maken

Het in de arm nemen van een loopbaancoach is een sterke stap in de richting van het vinden van meer succes en plezier in je werk. Focus Nederland is gespecialiseerd in het in beweging brengen van mensen richting werken met meer plezier en inspiratie. Wanneer mensen de wil hebben om zichzelf te ontwikkelen zijn ze meer waard voor hun werkgevers. Dit leidt dan weer naar meer bevlogenheid, inzicht en gezondheid op de werkvloer. Duurzame inzetbaarheid is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van werknemer en werkgever. Dit leidt tot meer rendement voor beiden. Alleen maar voordelen om aan de slag te gaan om een optimale verbinding tussen mens, werk en organisatie verder te ontwikkelen.

Verbeter de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers met een loopbaancoach

Focus Nederland ziet zichzelf niet als leverancier, maar als partner op een weg naar een gezondere organisatie. Alle diensten worden toegespitst op de behoeften van de medewerkers en de organisatie om zo te behalen wat er nodig is in uw specifieke omgeving. Ze bieden programma’s voor (pre)mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en transitie. Hiermee bieden ze oplossingen voor verbetering voor elke situatie, elk bedrijf en bovenal elke medewerker. Neem snel contact op met Focus Nederland wanneer u benieuwd bent naar de verschillende mogelijkheden voor u en uw organisatie.

Baan Java developer Apeldoorn

Duorequest

Steeds meer studenten kiezen ervoor om door te leren en kiezen ook voor studies dat met computer programmeren te maken heeft. Coderen en programmeren zijn dan ook heel populair onder de jongeren en nu is er dan ook vraag naar Java developer Apeldoorn.

Hoe lang blijft de vraag groeien?

Het massaal kiezen voor ICT-studies heeft ook zijn nadelen want zo groeit het aantal mensen wel dat een baan als Java developer Apeldoorn aankan maar hoe lang blijft de vraag groeien? In andere sectoren als bouw zijn er al tekorten aan technisch persoon. Wat als we straks een grote groep Nederlanders hebben die kunnen coderen en programmeren terwijl er niks gebouwd kan worden door tekort aan persoon in andere sectoren? De vraag naar Java developer Apeldoorn zal ook afnemen want dit is nou eenmaal zo met alles.

Als je voor een ICT-opleiding kiest moet het echt je passie zijn en niet alleen omdat het nu de hype is. Studiekeuze moet je maken aan de hand van vraag en eigen passie. Zo is er nu in het bouw grote tekorten aan technisch personeel en als techniek iets is waar je passie voor hebt is het misschien slim hieraan te denken bij je studiekeuze.

 

Outplacement in Rotterdam

Duorequest

Marco heeft een baan als medewerker binnendienst bij een bedrijf in Rotterdam. Hij is daar al 13 jaar werkzaam, waarvan de laatste drie jaar op een nieuwe afdeling. Met Marco gaat het de laatste tijd echter wat minder goed. Er komt minder uit zijn vingers dan vroeger en regelmatig zijn er conflicten met collega’s. Oorzaak is de reorganisatie van het Rotterdams bedrijf waardoor er de eerstkomende jaren voor Marco geen promotiekansen zijn. Als er vervolgens een nieuwe directeur aantreedt met wie Marco het zachts gezegd niet kan vinden, is de maat vol. Er volgen enkele gesprekken met de directeur en Hoofd  personeelszaken. Het resultaat is dat Marco een outplacementtraject krijgt aangeboden bij het ontslag dat Marco en zijn werkgever zijn overeenkomen.

Wat is outplacement?

Outplacement is een activiteit die erop gericht is bij of na ontslag een werknemer een andere baan te bezorgen. Daarbij wordt eigenlijk altijd naar een nieuwe werkgever gezocht. Doorgaans wordt er een outplacementbureau voor outplacement ingeschakeld. De oude werkgever betaalt de kosten hiervan, meestal zo’n 4 tot 5 duizend Euro. Vervolgens gaat de werknemer zijn tijd doorbrengen bij het outplacementbureau. Hij krijgt een persoonlijke coach toegewezen met wie hij alles kan bespreken en bij wie hij ook zijn teleurstelling kan uiten. Het is de bedoeling dat de werknemer zijn begeleider de dan komende tijd regelmatig spreekt. De outplacement-coach is de werknemer behulpzaam bij het opbellen naar mogelijke werkgevers, het schrijven van sollicitatiebrieven enz. De werknemer wordt getraind in het voeren van sollicitatiegesprekken en salarisonderhandelingen. Als er een sollicitatiegesprek geweest is, wordt dat uitvoerig besproken. De werknemer wordt ook uitvoerig getest op eigenschappen en vaardigheden. Hij weet dan wat hij kan en wil en in welke werkomgeving.

Wie neemt het initiatief tot outplacement?

Outplacement wordt vaak ingezet op initiatief van de werkgever. Deze geeft daartoe formeel opdracht aan het outplacementbureau. De duur van een outplacementtraject is verschillend, maar meestal zo’n 3 tot 6 maanden. Er zijn echter ook outplacementbureaus waar de dienstverlening van het outplacementbureau niet eerder ophoudt dan op het tijdstip waarop een werknemer een nieuwe functie heeft geaccepteerd. Outplacementbureau Werkcontact in Rotterdam gaat zelfs nog verder en acht de outplacementverhouding pas beëindigd op het moment dat de werknemer door zijn proeftijd heen is. In de praktijk is het zo geregeld dat een aangegaan outplacement niet éénzijdig door de werkgever kan worden opgezegd. Omgekeerd is de werknemer wel vrij zich aan het outplacementtraject te onttrekken zonder dat het outplacementbureau daardoor het outplacementbudget aan werkgever hoeft terug te betalen.

Alleen al in Rotterdam zijn tientallen outplacementbureaus actief. Potentiële outplacement kandidaten doen er daarom goed aan met meerdere outplacementbureaus een afspraak te maken alvorens voor één specifiek bureau te kiezen.

https://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-rotterdam/