Een van de velen trainingen van Tailor You

Het bedrijf ‘Tailor You’ is een grootschalige aanbieder van trainingen die ieder bedoelt zijn voor de ontwikkelingen van een individu, groep of bedrijf. Deze trainingen kunnen voor verschillende doelen gevolgd worden maar het blijft altijd dat er resultaat geboekt wordt. Een van de trainingen van Tailor you is : ‘Ik op de kaart’. Zoals de naam al een beetje verklapt is deze training gefocust op een persoon meer op de kaart te zetten. De deelnemers krijgen meer inzicht in hun eigen gedrag en voorkeuren voor keuzes. Daarnaast krijgen ze een beter inzicht in hun kwaliteiten en verbeterpunten. De training bestaat uit een dynamisch proces waarbij er twee dingen bij elkaar komen, namelijk: Praktijk en theorie. Met deze jarenoude methode wordt het optimale resultaat makkelijker behaald.

De training van Tailoryou: ‘Ik op de kaart’.

De training die aangeboden wordt zal beginnen met een interactief onderdeel waar, we willen nog niet te veel verklappen, gebruik wordt gemaakt van grote vloermatten. Dit zorgt ook gelijk voor een goede groepsdynamiek. Daarnaast wordt er gelijk gewerkt aan een ‘personalmap’ die gebaseerd is op het 24p model en een handvat biedt voor de rest van de training. Hierin wordt de deelnemer ingedeeld op zijn of haar gedragsvoorkeuren. Het is een goed instrument om inzicht te krijgen en te houden gedurende de hele training.

Disc profiel en personalmap

Met gebruik van deze personalmap wordt er in kaart gebracht op wat voor manier de deelnemers denken en werken. Daarna wordt een DISC profiel opgesteld om uitgebreider uit te diepen waarom een deelnemer keuzes maak, wat zijn of haar valkuilen zijn en waar verbeterpunten liggen. Na het opstellen van het DISC profiel wordt een persoonsgebonden video gekeken om meer theoretisch kader te bieden. Ook wordt er een goede kijk gelegd op actief en instinctief gedrag. Meer weten over de aangeboden trainingen van Tailoryou, klik dan op de link!

Geen indringers op uw terrein dankzij een Stackdoor

Dujardin laat u graag kennismaken met de Stackdoor. Dit is een innovatief en gepatenteerd stapelhek dat puien en entrees optimaal beveiligt. Veel winkels, parkeergarages en openbare ruimtes maken dan ook gebruik van een Stackdoor van Dujardin. U zult al snel profiteren van de voordelen. Denkt u bijvoorbeeld aan de vorm, het formaat en de uitstraling. Zo kan de Stackdoor in diverse materialen en kleuren geleverd worden. Zo past het ook nog eens perfect bij de uitstraling van uw pand. Daarnaast zijn alle Stackdoors gecertificeerd volgens de EN 1627. Oftewel, ze voldoen aan alle Europees gestelde eisen.

Een Stackdoor en meer

Naast het leveren van Stackdoors bent u bij de specialist aan het juiste adres voor vele andere beveiligingsproducten. Denk bijvoorbeeld aan kluizen. Iedereen is in het bezit van kostbare spullen. Hier bent u uiteraard zuinig op en wilt u niet kwijtraken. Daarom is het verstandig om een kluis aan te schaffen. Ook hier zijn talloze variaties van mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een vloerkluis, brandwerende kluis of een sleutelkluis. Bekijk het gehele assortiment online en vraag eenvoudig een offerte aan. Alle prijzen staan bij de producten beschreven zodat u weet waar u aan toe bent. Toch liever een Stackdoor bestellen? De specialist levert het graag.

Oneindig veel mogelijk met een Stackdoor

Het grootste voordeel van een Stackdoor is dat deze werkelijk in allerlei vormen te verkrijgen is. Loopt de pui rond of juist de hoek om? Voor de Stackdoor is dit geen probleem. Deze wordt geheel op maat gemaakt door Dujardin. Ook heeft u de keuze om de Stackdoor handmatig of automatisch te bedienen. Oftewel, de deur wordt geheel op maat voor u gemaakt. U kiest toch ook voor optimaal gemak? Vraag vandaag nog meer informatie aan bij de specialist op het gebied van beveiliging sinds 1997. Grote kans dat u nooit meer iets anders wilt.

Uniek vergaderen met uw bedrijf uit Tilburg of Breda

Wanneer u met u collega’s uit de dagelijkse sleur wilt stappen van uw kantoor, wilt u natuurlijk op een prachtige locatie wilt vergaderen die met natuur is omringt. De Nieuwe Hoef biedt prachtige vergaderruimtes in een uniek monumentaal pand genaamd de tiendhoeve uit 1641 voor wanneer u wilt vergaderen in de buurt van Breda. Wanneer u een pauze wilt houden van vergaderen kunt u een heerlijke wandeling door het bos maken met uw collega’s. De Nieuwe Hoeve ligt in Hilvarenbeek, wat goed te bereiken is vanuit zowel Tilburg als Breda. Vergadert u binnenkort nabij het prachtige landgoed Gorp de Ley?

Exclusief vergaderen in de buurt van Tilburg

Vergaderen in Tilburg heeft u gegarandeerd nog nooit op zo’n mooie locatie gedaan. Wanneer u pauze wilt houden van vergaderen, of honger heeft gekregen van een rustgevende boswandeling verzorgt De Nieuwe Hoef graag de cateringservice. Kiest u voor een Brabantse koffietafel? Of wilt u liever gebruik maken van een uitgebreid brunchbuffet? Alles is mogelijk bij De Nieuwe Hoef en ze denken graag met u mee voor een passende oplossing, zodat u rustig kunt vergaderen en heerlijk kunt eten of borrelen. Vruchtbare vergaderingen maken immers hongerig.

Bedrijfsfeest of vergaderen?

Naast vergaderen kunt u bij De Nieuwe Hoef ook terecht voor een bedrijfsfeest of een bedrijfsuitje. Het persoonlijke en betrokken personeel zal er alles aan doen om uw dag tot een succes te maken. Neem snel contact op over de mogelijkheden en reserveer meteen telefonisch een van de vergaderruimtes of feestzalen bij De Nieuwe Hoef. Ze zijn in het weekend van 11:00 tot 18:00 geopend voor passanten en elke dag op afspraak geopend voor groepen. Reserveer snel en kom genieten van een unieke locatie voor uw vergadering met hoogwaardige catering en een fijne sfeer. De medewerkers van De Nieuwe Hoef beantwoorden graag al uw vragen telefonisch en helpen u graag in het organiseren van een fijne vergadering in de natuur.

Energiezuinige woning bouwen? Kies voor een specialist

Bent u van plan om een energiezuinige woning te bouwen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een specialist. All-In BouwAdvies is al jarenlang gespecialiseerd in het bouwen van energiezuinige woningen. En wist u dat uw bouwproject van A tot Z geregeld wordt? Zo helpen zij u van het ontwerp tot de uiteindelijke bouw. Heeft u concrete bouwplannen en specifieke wensen? Daar wordt altijd rekening mee gehouden. Als eerst wordt er uitvoerig besproken wat uw wensen zijn en hoe u het bouwproject voor u ziet. Op basis daarvan wordt er een vakkundig ontwerp gemaakt.

De werkwijze om een energiezuinige woning te bouwen

Stel, u wilt een energiezuinige woning laten bouwen. Dan wilt u vast weten wat de werkwijze is van All-In BouwAdvies, nietwaar? Dit bedrijf hanteert een vast stappenplan om uw gehele bouwtraject in kaart te brengen. Het begint allemaal bij een goed idee. Gaat het om nieuwbouw, verbouwen of een aanbouw? Vervolgens kijkt een specialist of het haalbaar is met een inspectie, analyse, bouwgrond en oorspronkelijke tekeningen. Hier ontstaat het voorlopige ontwerp voor de gemeente en een bestemmingsplan. Uit het voorontwerp ontwikkelen specialisten een definitief ontwerp en vervolgens een detailontwerp. En dat volledig op basis van uw wensen. Hoe ziet u uw bouwproject precies voor u?

Wat gaat het kosten om een energiezuinige woning te bouwen?

Dit is een vraagt die vaak opspeelt in deze bouwprojecten. De financiering van energieneutraal of energiezuinig bouwen ziet men vaak als een tegenhoudende factor. Het is vaak een grote investering, maar hier krijgt u wel veel voor terug. De woningen die energiezuinig zijn hebben veel lagere woon- en gebruikslasten. Daarnaast zijn ze comfortabel en hebben ze een hoge vastgoedwaarde. All-In BouwAdvies werkt met slimme en innovatieve bouwtechnieken, waardoor ze kostenbesparend te werk gaan. En dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om prestatiecontracten af te sluiten met energieleveranciers en zijn er subsidies beschikbaar bij overheid en gemeente.

Een UPS installatie zorgt voor zekerheid

Wanneer de spanning uitvalt zit u met uw bedrijf niet meer in het donker wanneer u een UPS installatie in huis neemt. Deze helpt de nadelige gevolgen van onderbrekingen of variaties in de spanning te voorkomen. Zo levert een UPS installatie stroom, wanneer de conventionele stroom wegvalt. Zo kunt u ongestoord doorwerken en liggen uw werkzaamheden nooit stil. Zo verliest u geen tijd en geld en kunt u zonder zorgen doorgaan met uw werkzaamheden. Energy Solutions Center biedt roterende en/of statische UPS installaties op maat.

Garandeer 100% netspanning met uw eigen USP installatie

Bedrijven die functioneren in de gezondheidszorg, industrie of olie en gas sector maken hier al veelvoudig gebruik van. Het ontbreken van netspanning kan voor zulke bedrijven namelijk gevaarlijke gevolgen hebben. Ook bij datacenters en commerciële gebouwen levert het ontbreken van netstroom vaak grote problemen op. Wanneer de stroom uitvalt, schakelt het UPS systeem meteen in en zit u geen milliseconde zonder stroom. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw werkzaamheden door kunnen gaan, wat er ook gebeurt. Daarnaast doen ze er alles aan om uw systeem zo duurzaam en efficiënt mogelijk te maken, zodat alles op een zo groen mogelijke manier gebeurt.

Maatwerk UPS installatie

Energy Solutions Center biedt UPS installaties als maatwerk. In samenspraak met u bepalen ze waar het systeem aan moet voldoen op basis van uw wensen en behoeften. Zo weet u en Energy Solutions Center precies wat er nodig is om uw bedrijf te helpen. Nadat dit is vastgesteld, gaan ze aan de slag om uw systeem te ontwerpen, realiseren en installeren. Er is niet zoiets als een one size fits all in UPS systemen. Daarom denkt Energy Solutions Center het liefst met de opdrachtgever mee om tot het beste resultaat te komen. Zo komt u samen tot een passende oplossing en kunt u zorgeloos én duurzaam door met uw werk!

De beste vis kopen doet u bij de vishandel

U heeft een heerlijk diner gepland met vrienden of familie. Of misschien heeft u gewoons een zin in lekkere verse vis? Echter vindt u in de lokale supermarkt slechts een klein aanbod vis. Ga daarom uw verse vis kopen bij de gespecialiseerde vishandel. Hier vindt u tientallen soorten vis, van zalm tot zeeduivel en meer. Ook gerookte, gekookte en gemarineerde vis zijn er te vinden. Net als heerlijke schelpdieren zoals oesters, coquilles en wulken. Met andere woorden, vindt u altijd een breed en divers aanbod bij Fieret’s Vishandel. Een betere plek om vis te bestellen voor een heerlijke maaltijd vindt u nergens anders.

Vis bestellen in enkele muisklikken? Het kan!

U wilt met veel plezier verse vis kopen bij een gespecialiseerde vishandel. Echter, u heeft het druk met uw gezin en uw voltijdse baan. Daarom heeft u weinig tijd om de gewone boodschappen te combineren met een bezoek aan de vishandel. Geen probleem! Bij Fieret’s Vishandel kunt u in enkele muisklikken verse vis en schelpdieren online bestellen. Maak eenvoudig uw keuze en selecteer de gewenste hoeveelheid. Vervolgens plaats u uw bestelling en betaalt u veilig. U krijgt uw verse vis vervolgens binnen twee dagen bij u thuis geleverd. Dankzij de polystyreen dozen en IceGel Packs is uw vis gegarandeerd vers.

Vraag raad over welke vis u wenst te kopen

Twijfelt u nog welke vis u gaat kopen? Of zou u graag eens aan andere vissoort proberen in plaats van de gebruikelijk zalm of kabeljauw? Dan geven de specialisten van Fieret’s Vishandel u met plezier advies over de mogelijkheden en de juiste keuze voor uw diner. Kom hiervoor naar de winkel in Sluis. Of bezoek deze vishandel op een van de Belgische markten waar ze te vinden zijn. Wilt u vis bestellen voor uw restaurant of horecazaak? Ook dat kan! Deze specialist heeft namelijk ook een groothandel in Oostburg. Zo kunt u voor elke situatie de beste vis kopen bij deze specialist.

Hoe maakt een bouwbedrijf gebruik van de Makita accu slagmoersleutel 18v?

Vraag jij je wel eens af hoe een bouwbedrijf ervoor zorgt dat er altijd voldoende gereedschap beschikbaar is? Daar kun je meer over lezen in deze tekst. Bij een bouwbedrijf zal iedereen voorzien moeten worden van het juiste gereedschap. Dat betekent dat een bouwbedrijf veel verschillende gereedschappen heeft, evenals een aantal reserves. Zo kan een machine meteen vervangen worden als deze defect is. Een bouwbedrijf wil tenslotte niet het risico lopen dat een machine defect raakt en dat ze dan vertraging oplopen met een bepaalde klus. Veel bouwbedrijven werken met accugereedschap, aangezien ze dan geen snoeren nodig hebben. Het is dan natuurlijk wel van groot belang dat de Makita accu slagmoersleutel 18v opgeladen is en dat er voldoende reserveaccu’s zijn. Het voordeel van een bouwbedrijf is dat ze ervoor kunnen kiezen om alles in één keer te bestellen. Dat is namelijk veel goedkoper dan wanneer je steeds een losse Makita accu slagmoersleutel 18v zou aanschaffen. Bij grote bestellingen kun je korting krijgen. Je wordt dan als het ware beloond omdat je zoveel producten in één keer afneemt. Hoe meer je bestelt, hoe goedkoper de prijs per product wordt. Dat kan zo een paar honderden euro’s schelen. Dat geldt niet alleen voor de aanschaf van de machines, maar ook voor het kopen van een Makita accu slagmoersleutel 18v. Daarom plaatst een bouwbedrijf om de zoveel jaar een bestelling. Wil je graag meer weten over de Makita accu slagmoersleutel 18v? Dan kun je op onze website veel informatie vinden. Tevens kan je zien welke accu’s een goed alternatief kunnen zijn voor de Makita accu slagmoersleutel 18v. Natuurlijk mag je ook contact met ons opnemen. Wij kunnen je vragen beantwoorden en we kunnen je advies geven op basis van jouw gereedschap en wensen.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-makita/

Koop uw professionele weegschaal bij de specialist

Bent u op zoek naar een professionele weegschaal voor uw bedrijf? Zodat u het exacte gewicht van uw pallets of grondstoffen nauwkeurig kunt meten? Kies dan voor een professionele weegschaal uit het aanbod van de specialist in innovatieve weegoplossingen. LRE Weegtechniek heeft een professionele weegschaal, zoals een vloerweegschaal, geschikt voor elke sector en elk bedrijf. Elk bedrijf heeft op zijn eigen manier namelijk baat bij een nauwkeurig meetapparaat, hetzij een industriële weegschaal of een winkelweegschaal. Ook medische weegschalen en laboratorium balansen vindt u bij deze specialist. Deze zijn uiterst nauwkeurig tot ver na de komma. Er wordt bovendien rekening gehouden met gebruiksgemak en comfort door middel van handgrepen en antislip toevoegingen.

Kies uw nieuwe vloerweegschaal uit een ruim aanbod

In de meeste industriële bedrijven is een betrouwbare vloerweegschaal onmisbaar. Heeft u een nieuwe vloerweegschaal nodig? Of heeft u net een bedrijf opgestart en koopt u voor het eerst een vloerweegschaal? Bekijk dan het ruime assortiment van LRE Weegtechniek. Dit bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve weegoplossingen voor bedrijven. Hier vindt u zonder twijfel de meest geschikte professionele weegschaal voor uw toepassingen. Deze weegschalen zijn uiterst nauwkeurig afgesteld en gemaakt van robuuste materialen. Zo kunnen ze dus best tegen een stootje. Dat is perfect wanneer u er bijvoorbeeld pallets mee gaat wegen op de werkvloer. In het aanbod van deze specialist vindt u bovendien vloerweegschalen in verschillende afmetingen. Zo vindt u er altijd de juiste.

Uw professionele vloerweegschaal kopen, kalibreren en repareren

Wilt u een vloerweegschaal of andere professionele weegschaal kopen? Dan krijgt u bij LRE Weegtechniek altijd deskundig advies bij het kiezen van de juiste toepassing. Op hun website vergelijkt u bovendien eenvoudig verschillende professionele weegschalen met elkaar. Naast grondig advies, kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor het kalibreren en repareren van uw professionele weegschaal. De technische inspecteurs zijn u daar graag mee van dienst op locatie. Zij voeren ook de jaarlijkse controle uit zodat uw vloerweegschaal gecertificeerd blijft. Ontdek dit en meer op de website van de specialist in innovatieve weegoplossingen. Of maak meteen een afspraak voor de service van uw industriële weegschaal.

Bouwdrogers huren bij een betrouwbare partner

U wilt natuurlijk een lekkage of waterschade voorkomen. Zelfs tijdens de bouw ontstaat er vocht in de woning. Door een van de bouwdrogers van Bouwmat Verhuur te huren, onttrekt u op een effectieve manier vocht uit de ruimte. Hiermee krijgt u de gewenste luchtvochtigheidsgraad in een bepaalde ruimte. U profiteert altijd van een aantrekkelijk tarief en bent verzekerd van hoogwaardig materiaal. Dit bedrijf biedt u ook de verkoop en verhuur van andere materialen. Lijkt bijvoorbeeld een diamantboor, elektrisch handgereedschap of stroomaggregaten huren of kopen u wel wat? Laat het weten als u contact opneemt met de medewerkers van Bouwmat Verhuur.

Kies uit verschillende bouwdrogers die u kunt huren

Wist u dat u bij Bouwmat Verhuur kiest uit verschillende soorten bouwdrogers. Dit varieert van Df300 220 v. tot bouwdrogers van wel Df1500 380v. Wilt u een bouwdroger voor enkele dagen, weken of een langere termijn huren? En bent u daarvoor op zoek naar bijpassende apparatuur? Voorzie uw bouwdroger van elektriciteit met een stroomaggregaat of bevorder het bouwproces door een diamantboor- of zaag te huren. Of het nu gaat om een groot bouwproject of een kleine klus in en rondom uw huis. Er is altijd een passend aanbod waar u een voordelig tarief voor betaalt. Bekijk het volledige assortiment online en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bouwdrogers huren in Brabant

Een ruim aanbod aan bouwdrogers om te huren, daar bent u van verzekerd. Bouwmat Verhuur is gevestigd in Waalwijk en hierdoor dé leverancier op het gebied van tijdelijk materieel op de bouw of bij een klus in of rondom uw huis in Brabant. U kunt verschillende boormachines en schaafmachines, maar ook groter gereedschap, zoals bouwdrogers of een diamantboor huren. Maar ook voor de verkoop van gereedschappen bent u hier aan het juiste adres. Wat voor materieel heeft u nodig voor uw project? U vraagt gemakkelijk een offerte aan voor het gereedschap dat u wenst te huren. Ben verzekerd van een betrouwbare partner, werkzaam in het veld sinds 1995.

Outplacement

Er zijn veel negatieve gevolgen van het verliezen van een baan. Er zijn hele ernstige gevallen maar er zijn natuurlijk wat mildere varianten. Ik zal je wel kunnen inlichten dat wat ik je nu vertel als een schok zou kunnen komen. Neem als voorbeeld een van onze eerdere kandidaten genaamd Tom. Voordat Tom begon aan het geweldige outplacement traject dat zijn leven veranderde was Tom diep in de put. Tom was een boekhouder bij een groot multinational. Hij beheerde een groot deel van de gegevens en deed administratie voor het bedrijf. Het werk van Tom was volledig handmatig dus er zaten veel uren in verwerkt. Tom vroeg al vaker aan zijn leidinggevende of er meer opties mogelijk waren om het werk eenvoudiger te maken. Wat Tom niet besefte is dat dit eigenlijk leidde tot het verliezen van zijn baan. Wat er hierna gebeurde kon Tom niet voorspellen. De manager die de taak had om het werk zo goed en snel mogelijk te laten uitvoeren kwam met een oplossing die uiteindelijk ervoor zorgde dat Tom zijn baan verloor.

De oplossing die aan het licht werd gebracht was een computer programma die alle administratie van het bedrijf automatisch zou kunnen verwerken. De keuze was dus snel gemaakt en helaas moest onze Tom afscheid nemen van zijn mooie baan. Het raakte hem heel erg en hij wist niet hoe hij hier verder mee moest omgaan. Hij kreeg wel een mooi bedrag mee maar hij voelde zich voornamelijk vernederd.  Tom wist zich zelf geen raad meer. Tot het moment dat Tom stuitte op outplacement. Hij begon hier meer over te lezen en besloot zich toch maar aan te melden voor het traject. Dit zorgde ervoor dat zijn leven compleet veranderde. Hoe het nu gaat met Tom? Lees zijn verhaal op zijn blog en bekijk maar eens hoeveel hij heeft bereikt.

http://carrierepoort.nl