Duo Request
Image default
Particuliere dienstverlening

Begeleid wonen biedt volwassenen extra hulp bij dagelijkse bezigheden

Ontvangt u graag extra hulp bij uw dagelijkse bezigheden? Heeft u hulp nodig bij het doen van de boodschappen? Wilt u graag uw financiën op orde brengen? Wilt u hulp krijgen bij het indelen van de dag? Door de juiste begeleiding kunt u het overzicht in uw leven weer terugvinden. Leviaan biedt begeleid wonen voor volwassenen aan in West-Friesland,  Zaanstreek en Waterland. Wanneer u hierin geïnteresseerd bent, zal een zorgbemiddelaar uw wensen en (zorg)behoeften met u bespreken. U begint u vaak in een groepswoning. Samen met medebewoners kookt en eet u enkele keren per week samen. Iedereen zal samen zorg dragen voor het huishouden.

Geef een zinvolle invulling aan uw dag

Met begeleid wonen voor volwassenen biedt Leviaan u hulp bij de realisatie van een zinvolle invulling van de dag. Elke bewoner ontvangt persoonlijke ondersteuning en coaching op basis van de (zorg)behoeften en wensen. De focus blijft altijd liggen op het behoud van zelfstandigheid. Wilt u graag uw kamer netjes houden? Contacten met familie en vrienden (blijven) opbouwen? Leviaan heeft diverse locaties gericht op specifieke doelgroepen, zoals een woonvorm voor mensen met Korsakov en een andere voor mensen met psychische kwetsbaarheden die ook persoonlijke zorg nodig hebben.

Altijd een vaste contactpersoon

Bij Leviaan hebben alle cliënten een vaste contactpersoon. Deze heeft namelijk een belangrijke functie in het traject begeleid wonen voor volwassenen. De contactpersoon is eventueel aanwezig bij het intakegesprek, het opstellen van het begeleidingsplan en het signaleringsplan. Treden er veranderingen op in de situatie van de cliënt? Dan wordt de contactpersoon hierbij berokken, zolang de cliënt daarmee akkoord gaat. Wenst u gebruik te maken van begeleid wonen voor volwassenen? Dan kunt u altijd contact opnemen om meer informatie te verkrijgen. Plan een intakegesprek in en ontdek wat de mogelijkheden zijn. U kunt ook altijd voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen om uw vragen te stellen.

https://leviaan.nl/