Duo Request
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze aanbieder beheert uw voorraad van A tot Z met een platform voor procesverbetering

Wanneer u te maken heeft met verschillende leveranciers, kan het een hele klus zijn om uw voorraad te beheren. Het kan dan zomaar eens voorkomen dat u misgrijpt wanneer u een bepaald artikel nodig heeft. Kangaroo brengt daar met een logistiek platform voor procesverbetering verandering in. Uw artikelen worden namelijk automatisch besteld bij al uw leveranciers en gebundeld, waarna u één factuur ontvangt. U hoeft zich op deze manier ook geen zorgen te maken over de levertijden, want alle artikelen worden door een vaste chauffeur en op een vast tijdstip bezorgd. Zo creëert u rust en regelmaat binnen uw organisatie!

Ontdek de technologie achter dit efficiënte platform voor voorraadbeheer

Om uw voorraad zo efficiënt mogelijk te beheren, maakt deze specialist gebruik van RFID-technologie binnen het logistiek platform voor procesverbetering. RFID staat voor radio-frequency identification en werkt binnen dit proces als volgt: al uw voorraadbakken worden voorzien van een RFID-code. Wanneer een bak leeg is, wordt deze automatisch in de Kangaroo-supply box gedeponeerd. Deze box is voorzien van RFID-technologie die de lege voorraadbox scant, waarna de artikelen direct worden bijbesteld bij uw vaste leverancier. De artikelen worden vervolgens op het hoofdkwartier van Kangaroo bezorgd. De medewerkers pakken de goederen uit, recyclen het afval en bundelen alle goederen tot één levering. Tenslotte worden alle goederen bij u geleverd door uw chauffeur. Deze chauffeur zorgt er op vaste momenten tevens voor dat uw werkvloer er weer spic en span uitziet.

Laat u adviseren tijdens een presentatie

Met dit platform voor procesverbetering bespaart u op logistieke kosten en ervaart u nooit meer problemen met uw productieproces door een gebrekkige voorraad. Als u meer wilt meten over RFID-technologie of andere onderdelen van het proces, vindt u meer informatie op de website van deze specialist. U kunt op de website tevens een presentatie aanvragen voor nadere uitleg en de mogelijkheden voor uw organisatie.

https://www.kangaroo.nl/