Deze truckwash zorgt ervoor dat u met uw vrachtwagen door de wasstraat kan

Een wasstraat is een ideale oplossing om uw auto snel schoon te krijgen, zonder dat u er zelf veel werk aan heeft. Wanneer u echter een vrachtwagen rijdt, is deze luxe niet voor u weggelegd. De vrachtwagen past namelijk vaak niet door een normale wasstraat. Maar wanneer u toevallig in de buurt bent van Roosendaal of Rilland, dan kunt u uw vrachtwagen wél door de wasstraat rijden. Daar zit namelijk Truckwash1, een bedrijf met een speciale wasstraat voor uw vrachtwagen! Deze wasstraat verzorgt de schoonmaak van allerlei soorten vrachtwagens. Wanneer komt u bij hen binnenrijden?

Ga met een blinkende vrachtwagen de weg weer op

Truckwash1 is dé wasstraat voor vrachtwagens. Zij verzorgen de perfecte en uitgebreide wasbeurt voor uw truck. De medewerkers geven alle aandacht tijdens de wasbeurt, aangezien uw vrachtwagen uitgebreid met de hand wordt voorgewassen en bewerkt. Daarnaast wordt de wagen nog voorzien van een beschermde waslaag. Dit zorgt voor een prachtig, streeploos resultaat, waardoor u weer met een prachtig blinkende vrachtwagen de weg op kunt!

Kies voor een klantenkaart

Deze truckwash werkt met een klantenkaart. Dat wil zeggen dat u met deze kaart kunt sparen voor hoge kortingen. Daarnaast komt alle informatie in één digitaal overzicht te staan en u profiteert van vele voordelen. Is het niet mogelijk om overdag met uw vrachtwagen langs de wasstraat te gaan? Met de klantenkaart is het mogelijk om dan een afspraak te maken, waardoor u ’s avonds bij Truckwash1 terecht kunt. Ideaal toch?

Meer dan alleen de schoonmaak van vrachtwagens

Maar vrachtwagens zijn niet de enige voertuigen die niet door een ‘normale’ wasstraat kunnen rijden. Wat dacht u van caravans en trailers? Ook die wilt u natuurlijk schoon hebben nadat er een lange rit mee gemaakt is. Geen probleem, want ook daar kunt u bij Truckwash1 voor terecht. Zij bieden wasbeurten aan voor caravans, campers, trailers, bedrijfswagens en natuurlijk vrachtwagens. Kom dus langs een van de twee locaties in Rilland of Roosendaal en geef uw voertuig een goede schoonmaakbeurt. Nadat u bij ons langs bent geweest lijkt uw voertuig weer als nieuw!