Energietransitie

Duorequest

Energietransitie is het veranderingsproces waarin de gedaante van energie verandert. De term wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. Het lijkt daarmee iets nieuws echter niets is minder waar. Energie verandert van zichzelf voortdurend in vorm en hoeveelheid. Energie stroomt door ons lichaam en door ons stroomnet. Misschien dat we energie daarom vaak aanduiden als stroom?
 

De energietransitie in een ommezien

Als we het tegenwoordig over energietransitie hebben, dan wordt bedoeld om het gebruik van fossiele vervuilende brandstoffen te verminderen en meer gebruik te maken van hernieuwbare schonere energiebronnen. Deze hernieuwbare bronnen zijn bijvoorbeeld zon en wind. Sinds mensenheugenis verwarmt de mens zich aan de warmte van de zon en de wind blies de schepen in de tijd van de VOC al over de hele wereld. Hoe anders is dat met fossiele brandstoffen. De gasbel in Slochteren kennen we amper 60 jaar en kernfysica heeft een geschiedenis die terug gaat naar de dertiger jaren van de vorige eeuw. De energietransitie waar we tegenwoordig over spreken is niet een stap vooruit, maar een stap terug in de tijd. Terug naar de bron!
 

De energietransitie anno 2020

Waar nieuwbouw verrijst is een gasaansluiting niet langer vanzelfsprekend. Met zonnepanelen, een WKW-installatie en een warmtepomp is een gasaansluiting overbodig. Stroom wordt zelf opgewekt. Het stroomnet functioneert als buffer om een tijdelijk overschot aan te leveren of een tekort aan te onttrekken. De rol van energiebedrijven verandert daarmee ook. Haast lijkt geboden. De klimaatverandering neemt geen pauze. In de klimaatwet is vastgelegd dat de CO2-uitstoot in 2030 met 49% moet zijn afgenomen t.o.v. 1990 en in 2050 zelfs met 95%. In het Urgenda-arrest is bovendien bepaald dat de uitstoot van broeikasgassen dit jaar met 25% moet zijn afgenomen. Het cassatieberoep van de Nederlandse Staat tegen dit arrest is verworpen en daarmee is dit arrest onherroepelijk geworden.
 
De energietransitie verandert de samenleving. Werkgelegenheid in de olie- en gassector verdwijnt. Nieuwe werkgelegenheid m.b.t. de ontwikkeling en inzet van hernieuwbare energiebronnen ontstaat. Energie zet in beweging. Of het nu het menselijk lichaam is, een zeilschip uit de VOC of de Nederlandse samenleving die de nadelen van fossiele brandstoffen ondervindt en van stedenbouwkundigen en gebiedsontwerpers verwacht dat zij een nieuwe kijk op energie implementeren in hun plannen.

Kartonnen dozen in alle maten

Duorequest

Bent u op zoek naar handige kartonnen dozen in het juiste formaat? Dan bent u bij de Dozenhal aan het juiste adres. Dit is namelijk de plek waar u bijna alle formaten kunt vinden voor een goede prijs. Fijn om te weten is dat de Dozenhal door heel Nederland levert! 

Nieuwe of gebruikte kartonnen dozen

Bij de Dozenhal kunt u niet alleen terecht voor grote partijen nieuwe kartonnen dozen, maar ook voor tweedehands dozen waarvan de kwaliteit nog helemaal goed is. Door te kiezen voor deze gebruikte dozen, kiest u voor groen. Door dozen te hergebruiken zorgt u ervoor dat er minder bomen hoeven te worden gekapt voor nieuw karton en dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Deze groene dozen zijn namelijk een stuk goedkoper dan de nieuwe dozen. U kunt zelf ook meewerken aan deze actie door de dozen die u niet meer nodig heeft aan ons door te verkopen. Voor meer informatie en het verkoopformulier kunt u een kijkje nemen op onze website. 

Onze andere producten

Wij bieden niet alleen kartonnen dozen aan, maar ook verpakkingsmateriaal. Denk hierbij aan tape en vulmateriaal. Op die manier kunt u direct beginnen met het versturen van uw pakketten. U heeft namelijk alles in huis om aan de slag te gaan. Heeft u bijvoorbeeld breekbare producten die u graag wilt versturen? Kijk dan eens bij ons vulmateriaal. Heeft u zware producten? Kijk dan eens bij onze tape. Zo plakt u de dozen goed dicht en komen uw producten veilig aan bij uw klanten. Ons aanbod is enorm groot, dus neem vooral een kijkje in onze webshop! Kijk ook eens in onze dozenzoeker, waar alle formaten dozen die wij in ons assortiment hebben staan. 

Onze diensten

Naast een groot assortiment, bieden wij ook verschillende andere diensten aan. Zo is het bij ons bijvoorbeeld mogelijk om uw dozen te laten bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo of een productcode. Dit laatste is vooral handig in het magazijn! Doet u een bestelling bij ons? Dan leveren wij vaak de volgende dag! Dat is het voordeel van een eigen, onafhankelijke bezorgservice. Op onze website vindt u nog veel meer informatie, wij zien uw bestelling graag tegemoet.

Carrièrekansen bij Professional Partners

Duorequest

De gemeente krijgt dagelijks te maken met allerlei vragen en aanvragen over maatschappelijke vraagstukken. Dit heeft ermee te maken dat de samenleving constant in beweging is en dit veranderingen met zich mee brengt. In dat opzicht is het een logisch gevolg dat mensen door prijsstijgingen ineens met schulden kunnen gaan kampen en er hulp vanuit de schuldhulpverleningssector moet komen. Om die reden staan er regelmatig een schuldhulpverlening vacature open om te werken bij gemeente, wat het punt is waarop Professional Partners in beeld komt.

Professional Partners zet zijn kennis en ervaring in om ware talenten in het maatschappelijk domein te motiveren, begeleiden en op te leiden tot een professional in het vakgebied. Zoals net al duidelijk werd, kunnen er soms gaten vallen in de vraag naar en het aanbod van arbeid in het maatschappelijk domein. Om die reden gaat Professional Partners op zoek naar talenten, die geschikt zijn voor de openstaande functie bij de gemeente, maar ook bij ziekenhuizen, de overheid en instellingen. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat de juiste professionals aanwezig zijn op de juiste plek én op het juiste moment. Wij geven daarom verschillende masterclasses en cursussen om de professionals in ons eigen netwerk op te leiden tot een professioneel niveau. Vervolgens zetten wij ons in om een tijdelijke of vaste aanstelling voor jou te regelen en stellen wij jou aan een potentiële werkgever voor.

Zie jij carrièrekansen door de opleidingsmogelijkheden van Professional Partners of beschik jij al over de juiste vaardigheden om je in te zetten voor het collectief belang? Bezoek dan snel de website van Professional Partners voor meer informatie of neem contact met ons op om er achter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen! Wie weet, maak jij binnenkort het verschil voor de Nederlandse samenleving in zijn geheel.

 

https://professionalpartners.nl/

Schilderen is makkelijk met dit geheim!

Duorequest

Heeft u altijd gedroomd om te schilderen? Heeft u al die jaren Bob Ross zien schilderen op televisie maar nooit gedurfd om zelf het penseel op te pakken. Wees dan niet langer getreurd want nu kunt u schilderen op nummer op echt canvas! Met deze makkelijke en leuke techniek schildert u gemakkelijk mooie beelden die u en uw familie versteld zullen laten staan. U bent al snel een echte kunstenaar door te beginnen met schilderen op nummer op uw canvas. Twijfel niet langer en probeer het zelf uit, de techniek is makkelijk, toegankelijk, uitdagend maar boven al heel leuk als u ziet hoe geleidelijk maar vlot uw afbeelding als uit het niets verschijnt op uw doek. 

Schilderen op nummer op een echt canvas

Sommigen zullen zeggen, dit is een kleurplaat voor volwassenen maar dat is zeker niet het geval. U schildert namelijk op canvas, zoals de echte kunstenaars dat ook doen. Bij elk schilderpakket krijgt u een canvas waar een genummerde lijn tekening op staat en de daar bij behorende kleuren verf. Met een echt canvas heeft u de echte schilder ervaring zonder al het geknoei en het moeizame creatieve proces. U tovert de doeken als het ware uit uw mouw, zo rap en vlot zal alles gaan! In de kortste tijd heeft u de mooiste doeken voor u en uw omgeving met het schilderen op nummer op canvas. 

Makkelijk en leuk

Schilderen op nummer op canvas is leuk en makkelijk en schilderen is een mooie hobby en bezigheid die bovendien zeer rustgevend is. Schilderen op nummer op canvas, twijfel niet langer en bestelt u bij ons een mooi pakket wat u aanspreekt. Wij hebben verschillende afbeeldingen waar u uit kunt kiezen zodat iedereen een doek creëert naar de werkelijke vibraties van hun creatieve geest.Nieuwe sloten Den Haag

Duorequest

Nieuwe sloten Den Haag monteren zorgt ervoor dat je niet makkelijk buitengesloten raakt en het is ook goed voor de algemene veiligheid van het huis. Veel mensen raken namelijk buitengesloten doordat het slot niet meer goed werkt of er wordt ingebroken doordat het slot te oud is.

De beste manier om ervoor te zorgen dat je huis altijd veilig is en je niet buitengesloten raakt door een kapotte slot is door nieuwe sloten Den Haag te plaatsen. Je hoeft dit natuurlijk niet zelf te doen want je kunt hiervoor gewoon een slotenmaker Den Haag inhuren. Hoe meer nieuwe sloten Den Haag je laat monteren hoe goedkoper je uit bent uiteindelijk. Het is dan ook zeker handig om alle sloten in één keer te laten vervangen.

Voor het vervangen of het laten plaatsen van nieuwe sloten Den Haag is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer je aangeeft hoeveel sloten er geplaatst of vervangen moeten worden kan de slotenmaker Den Haag hiervoor een offerte opmaken met daarin de prijs. Zo weet je precies hoeveel het gaat kosten en heb je als zwart op wit, waardoor er later geen misverstanden kunnen ontstaan.

Vind uw ideale caravan in het ruime aanbod van occasions

Duorequest

Als echte kampeerliefhebber wilt u natuurlijk over een mooie en comfortabele caravan beschikken. U wilt graag een caravan die van alle gemakken voorzien is, zodat u heerlijke vakanties kunt beleven. Voldoet uw huidige caravan niet meer aan uw wensen? Dan is het tijd om een andere aan te schaffen. Voor een goede caravan tegen een aantrekkelijke prijs komt u langs bij Caravancentrum Waterland in Purmerend. Deze caravandealer is al vele jaren een officiële dealer van Fendt Caravans en Hobby Caravans. Hier vindt u ook een groot aantal caravan occasions en u kunt er ook terecht om onder meer een caravan mover aan te schaffen. Bij deze camperspecialist vindt u zeker de caravan van uw dromen.

Diverse caravan occasions overzichtelijk op één website

Bij Caravancentrum Waterland vindt u eenvoudig de caravan die aan al uw eisen voldoet. Hier kunt u namelijk kiezen uit diverse caravan occasions. Deze staan allemaal op de website en door het overzicht met filteropties, vindt u snel uw ideale caravan. Filter op merk, prijs of een specifiek trefwoord. Ook het gewenste bouwjaar, het maximale toelaatbare gewicht en het aantal slaapplaatsen kunt u selecteren. Zo krijgt u snel een overzicht van de caravan occasions die perfect aansluiten op uw wensen. Dan hoeft u enkel nog te kiezen welke caravan er met u mee naar huis gaat.

Koop ook een bijpassende caravan mover

Heeft u altijd moeite met het parkeren van uw camper? Zorgt dit voor veel frustratie? Ervaar het gemak van een caravan mover en dit is verleden tijd. Caravancentrum Waterland heeft voor iedere caravan een bijpassende mover. Dit apparaat is ideaal om uw caravan eenvoudig en veilig op uw camperplaats te parkeren. Met een simpele druk op de knop zorgt de mover ervoor dat uw caravan op de juiste plek komt, zonder dat u hoeft te duwen of trekken. Zo kunt u bij aankomst meteen genieten van uw vakantie.

Het belang van een geschikt alles in een pakket

Duorequest

Ieder huishouden betaalt een maandelijks bedrag aan vaste lasten. Hier ontkom je niet aan. Waarschijnlijk heb je een tijd terug voor een langere periode een pakket of abonnement afgesloten en kijk jij hier nu niet meer naar om. Begrijpelijk, maar toch valt het aan te raden om jouw huidige abonnement eens kritisch te bekijken. Grote kans dat jij een flink bedrag kunt besparen op je maandelijkse vaste lasten voor internet, telefonie en televisie. Benieuwd welk bedrag jij kunt besparen? Ga dan eens naar de website van Allesin1pakketvergelijken.nl waar je eenvoudig alle verschillende providers met elkaar kunt vergelijken. Je ziet snel welk alles in een pakket voor jou het voordeligst is.

Hoe vind jij het juiste alles in een pakket?

Besparen op je maandelijkse vaste lasten, dat zie je waarschijnlijk wel zitten. Neem daarom je huidige abonnement eens onder de loep en bekijk andere providers op Allesin1pakketvergelijken.nl. Voer op deze website je postcode en huisnummer in en zie welke providers beschikbaar zijn in jouw postcodegebied. Erg handig is dat de providers gesorteerd worden op prijs, waardoor je direct ziet welke het goedkoopst is. Het is aan te raden om vooraf goed over een aantal zaken na te denken. Zo moet je allereerst vaststellen welke internetsnelheid je nodig hebt en welk bedrag je maandelijks kwijt wil zijn. Ook is het goed om te bedenken hoeveel en welke zenders je wilt ontvangen. De zenderpakketten van verschillende providers kunnen namelijk flink van elkaar verschillen.

Stap over naar je favoriete provider

Heb je via de handige vergelijkingstool van Allesin1pakketvergelijken.nl het geschikte alles in een pakket gevonden? Dan is het tijd om over te stappen. Dit is erg eenvoudig, zo kom je nooit zonder internet te zitten. Je installeert het eenvoudig zelf of laat een monteur langs komen om de installatie te verzorgen. Een alles in een pakket met nummerbehoud is ook zeker mogelijk. Jouw nummer neem jij gratis mee naar je nieuwe provider. Ideaal nietwaar?

Zorgverzekering afsluiten

Zorgverzekering afsluiten

Wanneer u gaat werken als buitenlander in Nederland bent u meestal verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Ook zijn er nog andere dingen waar u aan moet denken, zoals een verblijfsvergunning. Als u de nationaliteit heeft van een land binnen de EU of van Liechtenstein, Noorwegen, IJsland of Zwitserland dan hoeft u geen verblijfsvergunning aan te vragen. Heeft u een andere nationaliteit dan heeft u wel een verblijfsvergunning nodig om in Nederland te wonen en/of te werken. Dit geldt ook als u getrouwd bent met iemand uit de EU.

Burgerservicenummer

Om een zorgverzekering te kunnen aanvragen als buitenlander, moet u zich inschrijven als inwoner van Nederland. Dit kunt u gratis regelen bij de gemeente waar u gaat wonen. Hierbij wordt wel onderscheid gemaakt in een verblijf dat korter of langer duurt dan vier maanden.

Wanneer u zich inschrijft bij de gemeente, krijgt u een Burgerservicenummer (BSN). Met dit nummer kunt u als immigrant een zorgverzekering bij HollandZorg een afsluiten. Naast de verplichte basisverzekering kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Met deze aanvullende verzekering komt u in aanmerking voor extra vergoedingen.

Als uw gezin ook in Nederland woont zijn zij ook verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Kinderen tot 18 jaar zijn verzekeringsplichtig, maar hoeven geen premie te betalen. Bij HollandZorg kunt u met de online aanvraagmodule een zorgverzekering afsluiten.

Medische zorg met uw Europese zorgpas

Als u een zorgverzekering afsluit bij HollandZorg, ontvangt u een zorgpas met uw verzekeringsgegevens. Deze zorgpas is tevens ook uw ‘European Health Insurance Card’ (EHIC pas). Met deze pas heeft u recht op vergoeding van kosten voor noodzakelijke medische zorg, gedurende een tijdelijk verblijf in EU/EER-landen en Zwitserland. U krijgt niet in alle landen een volledige vergoeding van kosten. Omdat het verzekeringspakket en de dekkingen in elk land anders zijn. Wanneer u in het buitenland zorg nodig heeft, is het van belang dat u onze alarmcentrale belt. Onze medewerkers geven u advies bij welke zorgverlener u het beste terecht kunt met uw Europese zorgkaart. Ook kunnen zij bepalen of de zorg spoedeisend is.

https://www.hollandzorg.com/nl

Volledige ontzorging door de belastingadviseur uit Nijmegen

Duorequest

Volledig ontzorgd worden op fiscaal en administratief gebied? Daarvoor schakel je de belastingadviseur uit Nijmegen van Sanacount in. Deze adviseur luistert aandachtig naar jouw verwachtingen en wensen. Aan de hand van jouw situatie, wensen en budget wordt de juiste oplossing voor jouw vraagstuk gevonden. Hoe dit precies in zijn werk gaat? Allereerst kies je een SanaDirect pakket voor een vast bedrag per maand. Dit pakket kun je geheel op maat samenstellen. Vervolgens krijg je toegang tot jouw online portal die 24/7 bereikbaar is. Vanaf nu staan alle gegevens in deze veilige omgeving. Eenvoudig koppel je de bedrijfsrekening en salarisadministratie aan het account. Zo heb je niet meer te maken met verschillende programma’s en systemen, maar alles op één betrouwbare plek.

De belastingadviseur uit Nijmegen geeft je inzicht in je administratie

Real-time inzicht in je administratie. Dat is vanaf nu mogelijk dankzij de online omgeving van Sanacount. Even een bon inscannen, salarisadministratie bijwerken of onderweg nog even wat gegevens aanpassen. Je doet het allemaal snel en eenvoudig dankzij het SanaDirect pakket. Uiteraard legt de belastingadviseur uit Nijmegen je precies uit hoe het in zijn werk gaat en wat je mag verwachten. Door te kiezen voor deze online oplossing bespaar je enorm veel tijd. Deze tijd kun je weer steken in andere belangrijke zaken zoals ondernemen. Doen waar je goed in bent. Daar word je het gelukkigste van.

Vertel jouw zakelijke doelen aan de belastingadviseur in Nijmegen

Hoe ziet jouw financiële en fiscale situatie er op dit moment uit? En hoe wil je dat dit er over een aantal jaar eruitziet? Hoe ga je dit bereiken? Het zijn allerlei vragen die de belastingadviseur uit Nijmegen je stelt. Door dit alles in kaart te brengen, bereid jij je optimaal voor op de toekomst. Advies nodig? Ook daar kun je op rekenen bij de belastingadviseur uit Nijmegen. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden.

https://www.sanacount.nl

Kies voor een erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam

Duorequest

Een verhuizing kan een hoop stress met zich meebrengen. Daarom is het een goed idee om een erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam in te schakelen. Van het inpakken tot het uitpakken en van het monteren tot het installeren, u geeft het met een gerust hart uit handen aan Jac Den Hollander Verhuizingen. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij deze specialist. Maar ook schoolverhuizingen behoren tot de mogelijkheden. Binnen vijf stappen regelt u uw verhuizing. Als eerste bepaalt u de datum waarop u wilt verhuizen. Vervolgens kiest u de services waar u gebruik van wilt maken. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt. Gaat u akkoord met de offerte? Dan is de verhuizing definitief en kunt u de vakmannen op de afgesproken dag en het tijdstip op de juiste locatie verwachten. Zo simpel is het.

Drie belangrijke garanties van het verhuisbedrijf uit Rotterdam

Het kan natuurlijk zo zijn dat een verhuizing niet helemaal verloopt zoals u dat voor ogen heeft. Daarom is het verstandig om voor Jac Den Hollander Verhuizingen te kiezen. Deze specialist werkt namelijk met het garantiecertificaat van Erkende Verhuizers. Hierdoor profiteert u van drie belangrijke garanties. Zo sluit het bedrijf voor u een uitgebreide verhuisverzekering af, kunt u beroep doen op deze verhuisgarantie en een aanbetaling kan maximaal 25% van de overeengekomen verhuisprijs zijn. Hierdoor weet u zeker dat u voor een professionele dienstverlening van een erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam kiest.

Een verhuisbedrijf in Rotterdam met opslagmogelijkheden

Duurt het nog even voordat u in de woning mag, maar moet u al wel uit uw huidige woning? Dat is vervelend. Maar wees gerust. U kunt gewoon gebruikmaken van de opslagmogelijkheden van de verhuisspecialist. Zij beschikken namelijk over een 16.000 m3 geconditioneerde en beveiligde opslag. Zo weet u dat uw inboedel veilig is opgeslagen. En dat tegen een scherpe prijs. Benieuwd geworden naar deze mogelijkheid? Bekijk de website en vraag een offerte aan.