Een bijzondere rondvlucht boeken doet u bij dit bedrijf

Wilt u Nederland eens op een andere manier bewonderen? Kies er dan voor om een rondvlucht te boeken! Op deze manier zit u prachtige landschappen vanuit de lucht en beleeft u een onvergetelijke dag. Via Aerolin boekt u de mooiste vluchten. Deze vliegschool biedt vluchten aan boven Rotterdam, Zeeland en België. Bewonder de industriegebieden en de stad van Rotterdam, de Maasvlakte of de Zeeuwse Deltawerken. U kiest zelf wat u wilt zien en de vlucht wordt afgestemd op uw wensen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook themarondvluchten aan. Vlieg bijvoorbeeld boven de tulpenvelden, volg de havenroute of spot zeehonden vanuit de lucht. Een rondvlucht boeken is zo gedaan!

Leer vliegen bij deze professionele vliegschool

Naast rondvluchten kunt u er voor kiezen om bij de vliegschool van Aerolin te leren vliegen. Neem eerst een proefles en ervaar hoe het is om een vliegtuig te besturen. Daarnaast is het mogelijk om uw PPL te behalen. De vlieglessen worden gegeven op het vliegveld Midden-Zeeland. De ervaren piloten van dit vliegveld geven u uitleg en leren u vliegen boven de mooie landschappen van Zeeland. Zo ziet u met eigen ogen wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een vliegtuig. De les start met een voorbereiding. Daarna wordt alles gecheckt en gaat u de lucht in. Nadat u weer geland bent volgt de nabespreking. Deze les geeft u een onvergetelijke ervaring tegen een goede prijs!

Neem contact op voor vragen of meer informatie

Wilt u rondvlucht boeken en genieten van het uitzicht? Of wilt u liever de uitdaging aangaan en zelf leren vliegen? Dat is allemaal mogelijk bij AeroLin. Deze vliegschool biedt de mooiste rondvluchten en heeft de meest ervaren instructeurs in dienst om uw alles te leren over vliegen. Zowel theoretische als praktische opdrachten komen aan bod. Wilt u rondvlucht of proefles boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met AeroLin. Zij helpen u graag verder!