Een koerier uit Den Bosch met jarenlange ervaring

U kunt kiezen uit diverse opties bij een ervaren koerier in de omgeving van Den Bosch. Verder hebben de koeriers van dit bedrijf veel kennis en ervaring. A. Kentie en Zoon is al sinds 1974 actief binnen de transportbranche. Met zoveel ervaring weet u dat uw goederen in juiste handen wezen. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als koerier in Den Bosch is dit voor goederen van maximaal 2 kubieke meter. Daarnaast geldt hier een maximaal zendingsgewicht van 500 kilo. Deze worden met de nodige zorg vervoerd door een gespecialiseerd transportbedrijf in Den Bosch.

Ook voor sneltransport schakelt u een koerier in uit Den Bosch

Sneltransport is een van de expertises van een transportbedrijf uit de omgeving van Den Bosch. Spoedeisende zendingen door A. Kentie en Zoon worden door een koerier veilig en snel van A naar B gebracht. Als koerier in Den Bosch zorgen zij ervoor dat uw pakketje snel en juist wordt geleverd zonder tussenkomst van derden. Aan de hand van uw wensen wordt er gekeken wat voor u de beste oplossing is betreft de sneltransport van uw goederen. Zodoende kunnen zij als transportbedrijf garanderen dat uw productielijn in bijvoorbeeld Den Bosch niet in gevaar komt. Dit door accuraat en snel te handelen. Dus zoekt u een koerier in de regio van Den Bosch voor sneltransport? Dan is A. Kentie en Zoon uw betrouwbare partner!

Gevaarlijke stoffen vervoeren kan bij een koerier in Den Bosch

In tegenstelling tot veel andere transportbedrijven vindt A. Kentie en Zn. het geen probleem om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Zij vervoeren alle goederen op een veilige, vakkundige en snelle wijze naar de locatie die u maar wil. Niet ieder transportbedrijf wilt letterlijk zijn handen branden aan het vervoer van gevaarlijke stoffen, gelukkig heeft u dan een koerier in Den Bosch die dit wel doet. Met ervaring sinds 1974 is dit transportbedrijf uit Den Bosch een uitdrukking geworden in de regio en een betrouwbare partner voor particulieren en bedrijven. Zowel bij het transport van gevaarlijke stoffen tot aan diverse anderen vervoeringen van goederen.