Duo Request
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een passend tijdregistratiesysteem voor uw bedrijf

Een tijdregistratiesysteem zoals een prikklok van EasySecure International blijft binnen sommige bedrijven een discutabel onderwerp. Is het echt noodzakelijk om deze informatie te registreren en moeten werknemers echt gecontroleerd worden? De insteek van de meeste werkgevers is niet om de werknemers te controleren, maar zij worden wel geacht een goede administratie te onderhouden waarbij de uren en dergelijke allemaal op een correcte manier geregistreerd dienen te worden. Zo moeten de gewerkte uren overeen komen met de uitbetalingen en het moet de administratie dus kloppend maken, maar daarnaast biedt het ook een vorm van veiligheid want in geval van calamiteiten kan in een oogopslag gekeken worden hoeveel mensen zich in het pand bevinden.

Naar de wensen van werkgever en werknemer

Een tijdregistratiesysteem van EasySecure International, zoals een prikklok, kan een belangrijke rol spelen qua transparantie en flexibiliteit, iets waar zowel de werkgever als de werknemer bij gebaat zijn. Tegenwoordig is flexibel werken steeds meer gewenst vanuit werknemers, maar ook werkgevers geven hier regelmatig de voorkeur aan. Het voordeel van een tijdregistratiesysteem van EasySecure International zoals een prikklok is dat de werktijden geregistreerd worden maar men ook kan zien dat de werknemer zijn uren gewoon maakt. Door deze transparantie zal er ook nooit discussie ontstaan over het aantal gewerkte uren. Ook wanneer een werknemer later begint, maar wel zijn uren maakt, zal dit nooit tot problemen leiden.

Waar kunt u dan terecht?

EasySecure International is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in tijdregistratiesystemen en andere systemen die hiermee gepaard gaan. Door met u in gesprek te gaan proberen ze uw wensen en behoeften te achterhalen en zo het meest passende systeem voor u te bepalen. Daarnaast is het mogelijk om een systeem op maat te laten maken, dat aan uw specifieke wensen voldoet. Zo verloopt de administratie vlot en kunt u zich richten op de belangrijke zaken binnen uw bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Een Variantloods afgestemd op uw wensen

Een koelcel huren in de juiste maat

Kies voor een van de beste bedrijven die rijplaten verhuren