Een UPS installatie zorgt voor zekerheid

Wanneer de spanning uitvalt zit u met uw bedrijf niet meer in het donker wanneer u een UPS installatie in huis neemt. Deze helpt de nadelige gevolgen van onderbrekingen of variaties in de spanning te voorkomen. Zo levert een UPS installatie stroom, wanneer de conventionele stroom wegvalt. Zo kunt u ongestoord doorwerken en liggen uw werkzaamheden nooit stil. Zo verliest u geen tijd en geld en kunt u zonder zorgen doorgaan met uw werkzaamheden. Energy Solutions Center biedt roterende en/of statische UPS installaties op maat.

Garandeer 100% netspanning met uw eigen USP installatie

Bedrijven die functioneren in de gezondheidszorg, industrie of olie en gas sector maken hier al veelvoudig gebruik van. Het ontbreken van netspanning kan voor zulke bedrijven namelijk gevaarlijke gevolgen hebben. Ook bij datacenters en commerciële gebouwen levert het ontbreken van netstroom vaak grote problemen op. Wanneer de stroom uitvalt, schakelt het UPS systeem meteen in en zit u geen milliseconde zonder stroom. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw werkzaamheden door kunnen gaan, wat er ook gebeurt. Daarnaast doen ze er alles aan om uw systeem zo duurzaam en efficiënt mogelijk te maken, zodat alles op een zo groen mogelijke manier gebeurt.

Maatwerk UPS installatie

Energy Solutions Center biedt UPS installaties als maatwerk. In samenspraak met u bepalen ze waar het systeem aan moet voldoen op basis van uw wensen en behoeften. Zo weet u en Energy Solutions Center precies wat er nodig is om uw bedrijf te helpen. Nadat dit is vastgesteld, gaan ze aan de slag om uw systeem te ontwerpen, realiseren en installeren. Er is niet zoiets als een one size fits all in UPS systemen. Daarom denkt Energy Solutions Center het liefst met de opdrachtgever mee om tot het beste resultaat te komen. Zo komt u samen tot een passende oplossing en kunt u zorgeloos én duurzaam door met uw werk!