Verrassende catering in Enschede en omgeving

 

Bent op zoek naar een heerlijk Italiaanse catering in Enschede? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Wij verzorgen diverse vormen van catering verzorgen voor u maar zijn gespecialiseerd in Italiaanse catering. Wij kunnen catering bij u op locatie regelen of op elke gewenste locatie die u wilt. Van een tuin, tot op een vliegtuigbasis tot bij een kantoorpand. Voor catering Enschede is niks te gek.

Italiaanse smaken

Houdt u van heerlijk eten en de Italiaanse smaken? Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse catering.  Van complete maaltijden zoals pasta’s, pizza tot borrelplanken met diverse vleeswaren en kazen. Ook kun je kiezen voor een vegetarisch menu. Of lekker broodjes voor de lunch. Catering Enschede is voor heel wat te porren. Van catering op een receptie, bruiloft of feest tot een zakelijk evenement, catering Enschede staat graag voor je klaar.  Op basis van wat jij voor evenement hebt en de wensen creëren wij een catering op maat, in Italiaanse smaken.

 

Nog meer mogelijkheden

Naast het cateren van hapjes of vaste menu’s bieden wij ook nog Italiaanse catering in de vorm van aan buffet aan. Ideaal voor een feestje. Catering Enschede heeft meerdere buffetten in verschillende Italiaanse thema’s. Elk buffet is weer anders met andere gerechten en andere stijl van presenteren. Met onze creativiteit proberen we de gasten altijd weer te verrassen. Een buffet van catering Enschede is ook geschikt voor een bruiloft,  bedrijfsfeest of ander groot feest met veel gasten. Met een buffet zit er altijd wel iets bij wat iemand lust. Daarnaast kan er ook makkelijk rekening gehouden worden et eventuele diëten zonder dat je heel het menu met aanpassen. Maar ook dat is voor ons geen probleem, catering Enschede voldoet graag aan jouw wensen. Catering Enschede is dus een goede partner voor buffetten en andere vormen van Italiaanse catering.Waarom een koffiemachine op het werk? U leest het hier

Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Bij vrijwel ieder zakelijk gesprek hoort een kop koffie. Een professionele koffiemachine op het werk is als een visitekaartje voor uw bedrijf. Veel mensen beschouwen de kwaliteit van koffie namelijk als maatstaf voor de kwaliteit van uw bedrijf. En een goede indruk maakt u immers maar één keer. Lees daarom deze tips.

Waarom een koffiemachine op het werk?

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Nee, die bestaat niet. Voor ieder bedrijf is het belangrijk om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf. Wij denken graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Een koffiemachine op het werk biedt dus veel meer dan alleen een lekkere kop koffie. Professionele koffiemachines voor bedrijven worden niet voor niets steeds populairder. En wanneer uw medewerkers en klanten tevreden zijn, heeft dat natuurlijk alleen maar positieve effecten op uw bedrijf.

Niet tevreden met een ‘simpel kopje koffie’ 

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

* Café lungo, minder sterke espresso.


Deze koffies worden het meest vaak gedronken op het werk. In veel gevallen is het dus van belang dat deze soorten koffie geschonken kunnen worden in een bedrijf. Zowel voor medewerkers als voor klanten. Hoe fijn is het als u een lekkere latte macchiato kunt aanbieden aan uw klanten. 

Een koffiemachine op het werk zorgt niet alleen voor kwalitatieve koffie, maar creëert ook een sociale plek. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

De lekkerste catering in Drachten en omgeving

Wat zijn de mogelijkheden voor de catering in Drachten? Ben je van plan om contact op te nemen met een cateringbedrijf voor de catering in Drachten? Dan is het handig dat je van tevoren al weet wat je ongeveer kan verwachten. Zo kun je de juiste catering voor een bepaald evenement uitzoeken. Een cateringbedrijf biedt over het algemeen een breed scala aan mogelijkheden aan. Je kan hen bijvoorbeeld inschakelen voor heerlijk belegde broodjes. Deze broodjes worden belegd met ham, kaas, eieren, groente en een heerlijke saus. Je hebt keuze uit verschillende broodsoorten en ook de combinaties van beleg kunnen uitgezocht worden. Zo ga jij ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van een lekker broodje. Deze catering in Drachten is ideaal voor een lunch met collega’s, voor een bijeenkomst of voor een familiedag.

Catering in Drachten bestellen

Ook kan je de catering in Drachten laten regelen als je een buffet wil hebben. Een buffet bestaat uit meerdere gerechten waardoor er voor iedereen wat lekkers te vinden is. Het is vaak een mix van warme en koude gerechten. Zo kan iedereen alleen de gerechten opscheppen die zij lekker vinden en wordt er zo min mogelijk eten verspild. Na een buffet zal iedereen voldoende gegeten hebben. Je kan zowel in de middag als voor de avond een geschikt buffet vinden. Soms heb je juist geen zin in een uitgebreide maaltijd, maar wil jij je gasten wat lekkernijen voorzetten. Kies bij de catering in Drachten dan voor borrelhapjes of voor snacks. Deze kleine hapjes kunnen zo uit de hand gegeten worden. Het stilt de lekkere trek, maar je zal er niet erg vol van raken. Dit is dus perfect bij een verjaardag of bij een bedrijfsborrel. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden van de catering in Drachten, dan kun je gerust contact met ons opnemen of een kijkje op de website nemen.

http://cateringnoord.nl/catering-drachten/