Duo Request
Winkelen

Goudprijs per gram bepalen

Bij het verkopen en inkopen van goud is de goudprijs per gram doorgaans de doorslaggevende factor om de prijs te bepalen. Dit geldt voor alle soorten goud: sieraden, oude munten en bestek of andere voorwerpen. Het is goed mogelijk iets te verdienen aan oud goed dat u nog thuis heeft liggen.

Als u van plan bent uw goud te verkopen is het slim vooraf te onderzoeken welke goudprijs per gram gebruikelijk wordt geboden. U kunt dan bepalen of u voor deze goudprijs per gram uw goud wilt verkopen. Benieud wat uw goud nu waard is? Bekijk hier de goudprijs per gram.

Goudprijs per gram fluctueert

De goudprijs per gram fluctueert, afhankelijk van het aanbod en de algehele markt voor goud. Zoals altijd geldt: hoe schaarser het aanbod, hoe hoger de prijs. Als de goudprijs per gram u niet aanstaat kunt u altijd wachten met het verkopen van goud, tot de goudprijs per gram weer is gestegen.  

Goud van kwaliteit

De beste goudprijs per gram wordt geboden voor goud dat van uitstekende kwaliteit is. U kunt uw sieraden of ander goud laten taxeren, bijvoorbeeld bij een goudwisselkantoor. Dan weet u precies hoeveel u zou moeten krijgen voor uw gouden voorwerpen.

https://www.goudnl.nl/goudprijs-per-gram