Duo Request
Image default
Horeca

Het (h)eerlijkste Surinaamse Restaurant in Haarlem

Bij ons vindt u het lekkerste Surinaamse eten in Haarlem. Of u nu op zoek bent naar een lekkere nasi met kip of een uitgebreide moksi meti u bent bij ons Nieuw Surinaamse restaurant in Haarlem aan het goede adres. Wij bieden een breed assortiment van gerechten aan die allemaal met zorg en aandacht worden bereid. Heeft u geen idee van wat Surinaams eten is? Komt u gerust langs of belt u even op voor onze favoriete gerechten en aanraders. Wij bieden alles aan van een heerlijke roti tot een smakelijke bara of de ‘spangste’ bakkeljauw!

Variatie en oorsprong

Bij ons Surinaamse restaurant Haarlem vindt u een variatie van gerechten. Van roti tot nasi goreng, van Pitjel tot moksi meti tot een lekkere hete Saoto soep. U vindt het allemaal bij ons. Surinaamse Restaurant Haarlem. U vraagt zich wellicht af hoe de Surinaamse keuken zo uitgebreid en gevarieerd kan zijn? Dit komt omdat Suriname een land is van vele bevolkingsgroepen. Door verscheidene diasporas zijn hier allerlei bevolkingsgroepen terechtgekomen en hebben zo de Surinaamse keuken gecreëerd. In de Surinaamse keuken vindt u zowel Zuidoost Aziatische als creoolse invloeden. Ook de Chinese keuken en de Indiase keuken zijn van grote invloed op het scala van gerechten die u vindt in de Surinaamse keuken.

Eerlijk

De laatste tijd is iedereen steeds meer bezig met wat ze eten. We denken steeds meer na over wat gezond is en wat duurzaam is voor onze planeet. Zijn dit belangrijke punten voor u maar wilt u toch smakelijk blijven eten, zoek dan niet verder want bij ons Surinaamse restaurant in Haarlem gebruiken wij de beste ingrediënten en maken wij uiteraard alles zelf. Dus komt u een keer thuis en heeft u geen zin om te koken, komt u vooral langs met een gerust hart want ook hier eet u zonder schuldgevoel de lekkerste gerechten!