Voorkom lekkages met Silvent producten

Met de juiste Silvent producten voorkomt u persluchtlekkages. Dit zorgt voor een verbetering in het productieproces tegen kostbare lekkages. Lekkages zorgen namelijk voor energieverspilling en dat kan hoog oplopen in de kosten. Dat is natuurlijk zonde. Het blijkt dat 90% van alle lekkages worden veroorzaakt op de laatste twee meter van een persluchtsysteem, inclusief technische gassen. Vaak ligt het aan slecht materiaal of het verkeerd gebruik van perslucht. Daar komt nog eens bij dat perslucht niet ongevaarlijk is. Daarom is het belangrijk om veilige producten van KDS Advies bijvoorbeeld aan te schaffen.

De juiste oplossingen voor een lekkage (en om deze te voorkomen)

KDS Advies heeft eenvoudige en efficiënte oplossingen voor lekkages, maar ook om deze te voorkomen. U kunt lekkages van perslucht voorkomen door het juiste materiaal te gebruiken, zoals een goede veiligheidskoppeling. Behalve deze veiligheidskoppeling is het belangrijk om de juiste slangen, snelkoppelingen en slangklemmen te gebruiken wanneer u werkt met perslucht. De aanschaf van het juiste materiaal lijkt misschien duur, maar dat weegt niet op tegen de kosten die u heeft door persluchtlekkages. Het juiste materiaal zorgt ook voor een veiligere werkomgeving voor werknemers.

Twijfel of u een lekkage heeft?

Twijfelt u of u een persluchtlekkage heeft? Constateert u een hoger energieverbruik dan logisch is? Dan kunt u een lekkagemeting laten uitvoeren. U krijgt dan een goed inzicht in uw persluchtsysteem en een eventueel lek kan opgespoord worden. KDS Advies kan dit ook doen. Vinden zij een lek, dan kunnen ze deze direct oplossen met het juiste materiaal. U kunt dus voor het hele proces bij dit bedrijf terecht.

Vaak onnodige persluchtlekkages

Persluchtlekkages zijn vaak onnodig. Ze kunnen met een veiligheidskoppeling makkelijk voorkomen worden. Het is maar een kleine investering, zeker als u het afweegt tegen de kosten van een lekkage. Het is dus een essentiële verbetering.

Een passende PET fles voor diverse producten

Als ondernemer wilt u uw producten op een mooie en functionele manier presenteren. Hier dragen verschillende zaken aan bij, zoals ook de verpakking van de producten. Een veilige, stijlvolle en functionele kunststof verpakking wordt vaak gezien als uw visitekaartje in het winkelschap. PET Power maakt en ontwikkelt PET flessen voor diverse branches, zoals voeding- en huishoudelijke producten, maar ook voor de cosmetische, farmaceutische en chemische industrie. Naar wat voor PET fles bent u op zoek? Een innovatie, specifieke verpakking op maat? U vindt het in het grote assortiment aan PET flessen bij deze specialist. Kies ook een bijpassende sluiting of maak de verpakking persoonlijk met decoratie.

Een PET fles compleet maken met een bijpassende sluiting

Een verpakking zonder sluiting. Dan is de verpakking eigenlijk niet bruikbaar. Zo zijn ook PET flessen zonder een bijpassende sluiting niet compleet. PET Power is een specialist in het creëren van veilige, stijlvolle en functionele kunststof verpakkingen in de vorm van PET flessen en -potten. Voor iedere PET-fles hebben zij een passende sluiting. U kiest uit diverse varianten zoals fliptop doppen, shives, foamers en lotionpompen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de sluiting van de PET fles te verfraaien. Kies bijvoorbeeld voor een felle glanzende kleur en val op met uw product. Maak het compleet door de sluiting te voorzien van een mooi glanzend hotstamp-logo.

Geef een realistisch beeld van het eindproduct met PET flessen

Een goede verpakking is voor ieder product belangrijk. Een goede kunststof verpakking mag niet ontbreken. Denk daarbij aan een handige vorm en sluiting, maar vergeet ook zeker de decoratie van PET flessen niet. Visualiseer uw verpakking en geef een realistisch beeld van het eindproduct. Bij PET Power heeft u oneindig veel mogelijkheden. Kies voor etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en vertel precies aan de specialist hoe u de verpakking het liefst voor u ziet. Roze, blauw, groen, rood, geel, met of zonder glitters, werkelijk iedere kleur is mogelijk voor een PET fles. Wilt u een PET fles laten maken door PET Power? Voor welke kleur kiest u?