Zet uw concurrentie op achterstand met een Eindhovens webdesign!

Duorequest

Als stad is Eindhoven meer dan alleen ‘de gekste’ van Nederland. Met haar authentieke kracht en inspiratie op gebied van design en technologie zorgt Eindhoven voor unieke en ongeëvenaarde creaties. Deze ‘Eindhovense overtuigingen’ doorvoeren in uw bedrijfsorganisatie kan op vele vlakken het verschil maken. Wat dacht u van de website van uw bedrijf? Met een webdesign Eindhoven geeft u het online platform van uw onderneming een unieke en herkenbare uitstraling. U maakt van een potentiële klant, een vaste klant en zet uw concurrentie op grote achterstand!

Ga voor een mooi en creatief webdesign!
Getalenteerde webdesigners uit Eindhoven helpen uw website of webshop aan een eigen identiteit, die aansluit op uw bedrijf. Deze specialisten beschikken over de meest geavanceerde technische tools, een brede online kennis en zijn tevens op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van webdesign creaties. Bij het ontwerp houden zij altijd in het achterhoofd dat men een ‘fijne tijd’ moet hebben tijdens het bezoek van uw website. Er komt dus veel meer bij kijken dan alleen een mooi en passend uiterlijk van uw site. Zo maken ze uw website of webshop bijvoorbeeld responsive. Dit houdt in dat dat bezoekers uw site op alle apparaten prettig kunnen gebruiken en dat de content op alle beeldschermformaten goed leesbaar is. Echte vakspecialisten zorgen bij het ontwikkelen van uw webdesign daarom ook voor een stukje marketing!

Met marketing zorgt u dat uw webdesign ook echt gezien wordt!
Voor het overbrengen en het online vindbaar maken van uw visie via een nieuw webdesign is meer nodig. Met online marketing Eindhoven zorgt u hiervoor. Met een doordachte strategie en verschillende marketingtechnieken gaat uw site ook daadwerkelijk scoren. Bijvoorbeeld met SEO, zoekmachine optimalisatie, zorgen de specialisten ervoor dat uw online informatie via Google veel beter gevonden wordt. Dat wordt onder andere gedaan door middel van linkbuilding, een ingewikkeld, tijdrovend, maar zeer effectief onderdeel van vrijwel elke SEO-strategie. Maar ook onderdelen als e-mailmarketing, zoals nieuwsbrieven, SEA (online adverteren) en reclame maken via social media zijn effectieve vormen van online marketing. Het is aan u waar de behoefte ligt, wat u zelf wilt of kan doen en waarvoor u een specialist wilt inschakelen.

Uw conversie een boost geven met specialisten uit Eindhoven!
Online marketing is iets waar u altijd op moet inzetten en eigenlijk nooit op mag bezuinigen. Bovendien hoeft dit niet prijzig te zijn! Met het juiste reclamebureau combineert u webdesign en marketing op maat. Eindhoven is ‘the place to be’ voor deze combi tegen de meest scherpe tarieven. Hier bekijken de specialisten, vol Brabantse gezelligheid, samen met u naar een passende strategie richting uw doelgroep. Het webdesign van de website van uw bedrijf springt in het oog en dankzij een goede SEO-strategie gaat ook uw conversie ongetwijfeld stijgen!

 

Welke soort hosting moet ik kiezen voor mijn website?

Duorequest

Een website hebben lijkt een beetje op het hebben van een kind. Het is mooi om ze te zien groeien, maar ze vereisen tijd, moeite en een oogje in het zeil. Een omgeving bieden die aan hun behoeften voldoet, zorgt voor een gezonde, aanhoudende groei.

Na het registreren van je domeinnaam is het tijd om op zoek te gaan naar een hostingpakket.

In dit artikel helpen we je bij het kiezen van het juiste type webhosting door enkele belangrijke beslissingen over je website op te sommen en de hoeveelheid hulp die je nodig hebt om het in te stellen en te onderhouden.

Welke soorten webhosting zijn er?

Een ding dat de keuze van webhosting ingewikkeld maakt, is het overweldigende aantal opties die er zijn! Hier is een kort overzicht.

Shared hosting

De meest betaalbare hostingplannen zijn shared website hosting. Ze kosten minder omdat je een server deelt met anderen. Je splitst de kosten, maar je splitst ook de opslag en bandbreedte.

Als een andere site veel verkeer ontvangt, kan die van jou eronder lijden.

De bronnen van een speciale server zijn volledig beschikbaar voor je website. Je krijgt alle opslag en bandbreedte en je bent misschien ook verantwoordelijk voor het beheer van de computer.

Cloud hosting

Cloud hosting is een cluster van onderhouden servers die opschalen wanneer dat nodig is om je website nog meer resources te geven dan een dedicated server.

In beide gevallen wordt je doorgaans een keuze aan plannen aangeboden met verschillende opties voor verschillende prijscategorieën. Deze variëren van aanbieder tot aanbieder.

Welk type hosting is het beste voor je site? Beantwoord de volgende vragen om erachter te komen.

1. Hoeveel pagina’s heeft je site?

Je zult je misschien verbazen over hoe weinig ruimte een basiswebsite nodig heeft. Je zult ook verrast zijn door hoe snel een website kan groeien. Kies dus een hostingplan dat voldoende ruimte biedt om je website nu op te slaan, met voldoende ruimte om in de toekomst te groeien.

Een enkele webpagina bevat tekst, opmaak en afbeeldingen. Dat lijkt veel op een eenvoudig tekstverwerkingsdocument en dat is het in veel opzichten ook.

Om te visualiseren hoeveel opslagruimte je nodig hebt, kan het helpen om een ​​webpagina te zien als een Word-document en een website als een map met documenten.

Laten we een aantal schattingen doen op basis van dat gemiddelde van 2,2 MB. Als je website 10 pagina’s bevat, hebt je minimaal 22 MB nodig om ze op te slaan. Een site met honderd pagina’s heeft 220 MB nodig.

1 GB ruimte zal gemiddeld 450 pagina’s bevatten, meer dan veel websites ooit nodig zullen hebben.

Hoeveel ruimte denk je dat je nodig hebt voor je webpagina’s?

Aangezien sommige van de minst dure shared hosting pakketten ongeveer 10 GB opslagruimte bieden, is het niet waarschijnlijk dat de grootte van je webpagina’s een beperkende factor is, vooral voor een gloednieuwe blog of website voor kleine bedrijven.

2. Hoeveel mensen zullen je site elke maand bezoeken?

Bestandsopslag is de hoeveelheid ruimte op de harde schijf die je nodig hebt voor je website. Bandbreedte is de hoeveelheid gegevens die elke maand van je site wordt bekeken of gedownload.

Telkens wanneer een webpagina wordt bekeken of geopend, wordt deze toegevoegd aan de hoeveelheid bandbreedte die je gebruikt. De tekst en afbeeldingen van elke pagina moeten op de computer van elke bezoeker worden gedownload voordat ze in hun webbrowser kunnen worden weergegeven.

Je bandbreedte is afhankelijk van het aantal bezoekers dat je website elke maand ontvangt, en van het aantal pagina’s dat ze elke keer dat ze bezoeken, bezoekt, met andere woorden je maandelijkse paginaweergaves.

Hopelijk is dit iets dat in de loop van de tijd zal groeien, dus je moet een hostingplan kiezen dat niet alleen voldoet aan je huidige behoeften, maar je ook meeneemt naar de toekomst.

https://www.swx.be