Duo Request
Image default
Industrie

Kies voor transportverpakking op maat

Heeft u een bedrijf en moet u hiervoor weleens producten opsturen naar klanten? Dan wilt u natuurlijk wel dat het transport van deze producten soepel verloopt. De juiste transportverpakking kan ervoor zorgen dat uw producten niet kapot gaan en dat elk product zijn kwaliteit behoudt. Welk soort transportverpakking voor u het beste is, is natuurlijk compleet afhankelijk van uw producten. Readybox is een ervaren bedrijf uit Rotterdam dat is gespecialiseerd in het verpakken van goederen. Zij denken graag met u mee en om de meest geschikte transportverpakking te vinden. Bovendien is het mogelijk om een transportverpakking op maat te laten maken. Op die manier bent u ervan verzekerd dat het transport vlekkeloos verloopt en dat uw producten heelhuids aankomen.

Verpakkingen die roest voorkomen

Bij sommige goederen is het van belang om deze te voorzien van een roestvrije verpakking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machines. Readybox voegt speciaal voor dit soort producten een beschermlaag toe aan de houten transportverpakking. Deze laag wordt een Volatile Corrosion Inhibition laag genoemd. Deze corrosievrije binnenlaag verspreidt zich over het metalen oppervlak en zorgt ervoor dat uw machines roestvrij blijven. Bovendien zijn deze houten verpakkingen eenvoudig op te pakken en te stapelen met een vorklift of handpallettruck. Om uw opslagcapaciteiten zo efficiënt mogelijk te gebruiken, heeft Readybox ook vouwbare houten exportkisten ontwikkeld. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u tot uw beschikking heeft.

Alles is mogelijk bij dit bedrijf

Omdat u er bij Readybox voor kunt kiezen een verpakking op maat te laat maken, is werkelijk alles mogelijk bij dit bedrijf uit Rotterdam. Wilt u uw goederen graag via de lucht vervoeren? Of liever overzees? Bij Readybox maken ze uw verpakking gereed voor het specifieke vervoer dat u wenst. Zelfs wanneer u uw logo op de transportverpakking wilt laten zetten, realiseren ze dit graag voor u. Wilt u meerdere producten in één box kwijt? Dan denken ze goed met u mee om ervoor te zorgen dat de producten elkaar niet kunnen beschadigen. Het gebruik van separaties binnen de transportverpakking is bijvoorbeeld een veelgebruikte oplossing.

https://www.readybox.nl/

Gerelateerde artikelen

Schaf een thermokoppel type K aan voor een nauwkeurige meting

Een elektrische kettingtakel en meer hijsgereedschap bestelt u bij deze specialist

Laat uw stalen buizen buigen door dé expert in buigwerk