Duo Request
Image default
Media

Laat een animatie maken

Laat een animatie maken

Een animatie is een perfect middel om jouw boodschap op een heldere, korte en krachtige manier te presenteren. Of het nou gaat om complexe materie, een nieuwe bedrijfsvisie of een ludieke aankondiging… er is altijd een animatie van te maken. Alles wat je in een animatie ziet moet namelijk vanuit het niets gemaakt worden, waardoor je volledige controle hebt over wat je aan de kijker laat zien en hóe je dit laat zien. Hierdoor kun je de animatie naadloos aan laten sluiten bij al jouw andere bedrijfsuitingen en past hij volledig binnen de bestaande huisstijl.

Verschillende stijlen van een animatie

Het woord ‘animatie’ is een breed begrip als het gaat om visualisatie. Je kunt namelijk binnen het thema animatie nog alle kanten op en er zijn veel verschillende stijlen. Maar wat is nou de juiste stijl voor jouw animatie? Dat ligt voornamelijk aan het doel van de animatie, de doelgroep en de huidige huisstijl. Wil je uitleggen hoe mensen jouw product moeten gebruiken of installeren? Dan is een 3D animatie een goede optie. Wil je op speelse wijze een visie of concept uitleggen? Dan kan een tekenanimatie erg leuk zijn. Wil je iets verduidelijken of complexe materie versimpelen? Dan bieden een 2D animatie of cartoon animatie mooie oplossingen. Je merkt het al, er zijn veel keuzes en mogelijkheden. Daarom doe je er goed aan een professionele partij in te schakelen en daar een animatie te laten maken. Een mooi voorbeeld van zo’n partij is animatiestudio ZoomWorks.

Jouw animatie laten maken bij ZoomWorks

Online marketeers, projectmanagers, tekstschrijvers, vormgevers, animators… ZoomWorks heeft alle disciplines in eigen huis. Hierdoor kun je snel met ze schakelen en heb je niet te maken met tussenbureau’s, waardoor de kans op ruis tijdens de communicatie zo klein mogelijk wordt gehouden. Ook hebben ze al vele animaties gemaakt voor uiteenlopende klanten, waardoor ze voor ieder werkveld wel een voorbeeld kunnen laten zien van een soortgelijke animatie. Door hun ervaring weten ze wat werkt, maar ook wat niét werkt. Hierdoor kunnen ze jou goed adviseren en hun adviezen en keuzes onderbouwen, wat door hun klanten als erg prettig wordt ervaren. Want wat bijvoorbeeld goed werkt in een folder of op jouw website kan ineens een stuk minder goed werken in een animatie. De audiovisuele specialisten van ZoomWorks helpen je om de juiste keuzes te maken.

Hoe komt jouw animatie eruit te zien?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw animatie? Of wil je meer informatie over een animatie laten maken in het algemeen? Neem contact op met ZoomWorks, ze vertellen je er graag én vrijblijvend meer over!

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/