Laat uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat maken

Als u een op veilige manier kostbare apparatuur wilt vervoeren of als u werkzaam bent in de off shore of industriële sector, dan doet u er goed aan om een flightcase of waterdichte koffer op maat te laten maken door Kofferfabriek Gefken. Dit is het adres voor een kwalitatieve flightcase. Waarom? Al ruim 60 jaar is dit bedrijf specialist op het gebied van maatwerk van koffers, mappen en flightcases. Omdat ze het productieproces volledig in eigen hand hebben en werken met een modern machinepark, bent u altijd zeker van een koffer die voldoet aan uw wensen.

Dankzij de vele koffers profiteert u van eindeloze mogelijkheden

Kofferfabriek Gefken zorgt te allen tijde voor een oplossing die perfect past bij uw manier van werken. De kofferspecialist werkt niet met een standaard aanpak, maar de diverse waterdichte koffers en flightcases worden toegesneden op uw wensen. Voor deze specialisten is de binnenkant van uw koffer net zo belangrijk als de buitenkant. Daarom kunt u het interieur zelf samenstellen en produceren we dit met oog voor detail. Of het nu gaat om koffers met een speciaal schuiminterieur, koffers voor medische apparatuur of rolkoffers die producten koel moeten houden: bij Kofferfabriek Gefken is het allemaal mogelijk.

Kies voor oplossingen die perfect aansluiten bij uw manier van werken

Deze kofferspecialist denkt te allen tijde met u mee, waardoor u zeker bent van ene oplossing die aansluit bij uw manier van werken. De flightcase of waterdichte koffer die wij op maat voor u maken, werken eenvoudig en efficiënt. Uw medewerkers hoeven enkel de koffer te vervoeren en openen en kunnen aan de slag. Wilt u meer weten over de maatwerkinterieurs? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u nog een aantal vragen over een flightcase op maat? Neem dan gerust contact met hen op en maak een afspraak.