Duo Request
Image default
Onderwijs

Oefenmateriaal voor spelling bestellen voor ieder niveau

Wil jij oefenmateriaal voor spelling of andere vakgebieden bestellen om de leerontwikkeling van kinderen op de basisschool te ondersteunen? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt een ruim assortiment aan werkboeken aan, van allerlei niveaus. Kinderen leren dankzij dit leermateriaal op een zelfstandige manier kennis maken met bijvoorbeeld taal, spelling en woordenschat. Ontdek het assortiment en vind het geschikte lesmateriaal voor de ontwikkeling van kinderen op de basisschool bij deze specialist.

Laat kinderen zelfstandig leren dankzij dit leermateriaal

Spelenderwijs leren basisschoolleerlingen van ieder niveau kennis maken met taal, woordenschat en spelling. Jonge kinderen leren aan de hand van leuke puzzels, afbeeldingen en kaarten welke letters er in het alfabet zitten bijvoorbeeld. Voor de oudere kinderen in de bovenbouw bestaat het werkboek voor spelling onder andere uit uitdagende taalraadsels. Hierdoor kunnen kinderen zichzelf ontwikkelen op het gebied van spelling op hun eigen tempo. Door oefenmateriaal voor spelling te bestellen bij deze educatieve uitgeverij, ondersteun je de zelfstandige ontwikkeling. Daarnaast vragen de werkboeken maar om weinig instructie.

Probeer eerst een proefpakket

Wil je weten of de titel die jij op ogen hebt, goed aansluit bij het niveau van jouw klas? Bestel dan eerst een proefpakket bij deze uitgeverij. Hierin vind je alle titels van één serie en soms nog wat extra leermateriaal. Zo kun jij goed zien wat voor soort opdrachten er gemaakt moeten worden en wat het niveau vraagt van de kinderen. Als het proefpakket bevalt, kun je het bijgevoegde factuur betalen. Is het echter niet wat je verwacht had, dan heb je de optie om het pakket te retourneren binnen enkele dagen. Zo ben jij verzekerd van het beste resultaat.

Ontdek het uitgebreide assortiment

Wil jij het perfecte oefenmateriaal voor spelling of andere vakgebieden bestellen? Bekijk het assortiment van deze uitgeverij en vind het geschikte werkboek voor ieder niveau. Heb je vragen over je bestelling of wil je meer informatie ontvangen? Ga naar de website van deze specialist om contact op te nemen. Je wordt zo snel mogelijk geholpen!

https://www.kinheim.com/