Wat je kunt verwachten van een volwassen opleiding tot accountmanager

Investeren in jezelf of het maken van een carrièreswitch begint bij het doen van een opleiding. Ook als volwassene is dit een mogelijkheid die veel voordelen kan hebben zoals het sneller vinden langer behouden van een baan die aansluit bij je opleiding en interesses. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding sales en accountmanagement van Fabius Opleidingen gaan volgen. Met deze praktijkgerichte opleiding word je in een relatief korte tijd opgeleid tot volwaardig accountmanager. Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder over wat je kunt verwachten van zowel de opleiding als de functie.

De functie accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten van het bedrijf waarvoor je werkt. Je denkt met ze mee en helpt ze met het oplossen van problemen waar dat nodig is. Daarnaast speelt ook het verkopen van diensten of producten een grote rol in de functie.

De opleiding bij Fabius

In de opleiding van Fabius doe je veel praktijkgerichte kennis en vaardigheden op. Je leert wat het inhoudt om accountmanager te zijn. Je leert hoe je de klanten het beste kan helpen en hoe je die relaties kan beheren. Je leert daarnaast plannen en rapportages opstellen. Je krijgt binnen de opleiding 45 klassikale lessen van 3 uur verdeeld over 13 maanden. Daarna krijg je een erkend diploma. Je kunt de opleiding op wel 50 locaties door heel Nederland gaan volgen.

De succesverhalen

Er zijn al veel mensen die je voor gingen bij Fabius. De mensen die een opleiding gevolgd hebben vonden allemaal snel een relevante baan en doen nu wat ze echt willen. Ze werken allemaal in de functie waar ze naar op zoek waren. Sommigen vinden het zelfs jammer dat ze niet eerder aan een opleiding zijn begonnen. Ga dus snel naar de website van Fabius en wacht niet langer.

Met een opleiding hotel management op het HBO leer je veranderingen implementeren

Kies je voor het volgen van een hotel management HBO opleiding? Dan weet je dat je een veranderende markt gaat betreden. De hotelbranche maakt continu ontwikkelingen door waarbij nieuwe trends gevolgd worden. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.

Voltijd of deeltijd hotel management opleiding op het HBO

Heb jij de ambitie om hotelmanager te worden? Dan volg je eenvoudig een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Leren hoe jij dat wilt met een hotel management opleiding op het HBO   

Ben je net klaar met je HAVO of VWO en wil je een opleiding tot hotelmanager volgen? Of ben je jouw huidige werk beu en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de hotel management opleiding op HBO van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur en design opleiding op het MBO.