Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Ontwikkelen van een zakelijke website

website ontwerpen

De oprichting van een bedrijfswebsite verloopt in verschillende fasen. In eerste instantie is de ontwikkeling van een bedrijfswebsite om na te denken over het concept van de bron – om een ​​interessante site te maken, moet je een idee bedenken dat eraan ten grondslag ligt. Het is niet nodig om een ​​gemeenschappelijke fout te maken en drie soorten ontwerpen uit te voeren. Vroeger was het populair om uit drie verschillende ontwerpvariaties te kiezen. Om problemen met het ontwerp te voorkomen, moet er een worden gemaakt rekening houdend met de ontwikkelde lay-out in de TK. Als er tijdens het ontwikkelproces nieuwe ideeën opduiken, kunnen ze gemakkelijk in het ontwerp worden geïntroduceerd. Het verdient de voorkeur om één lay-out met een hoge kwaliteit te voltooien, in plaats van er drie te maken met talloze gebreken.

Manieren om de aandacht op de site te vestigen

Het belangrijkste doel van dit type site is om indruk te maken op een potentiële klant. Hiervoor moet de ontwikkeling van een corporate website worden uitgevoerd met een doordacht uniek design dat afwijkt van de typische stijl. Een bedrijfssite kan de vorm hebben van een reclameboekje, encyclopedie, animatiefilm of brochure.

De beschouwde webresource fungeert dus als het gezicht van het bedrijf en heeft daarom hoogwaardige make-up nodig. Je moet verschillende knoppen, pijlen, fiches, lichte animatie en veranderingen gebruiken wanneer je er met de muis overheen beweegt. Dit alles samen zal de aandacht trekken.

Het wordt niet aanbevolen om bonte kleuren te gebruiken, behalve als deze bron niet de diensten van een kleuterschool of een kunstcirkel biedt. Tinten in het ontwerp van de site moeten neutraal worden geselecteerd, waarbij alleen de belangrijke elementen van de pagina worden benadrukt.

Bij het ontwikkelen van flash-animaties moet er rekening mee worden gehouden dat de meeste gebruikers deze optie in de instellingen kunnen uitschakelen of een antivirus-firewall kunnen gebruiken. In een dergelijke situatie moet u een stub-script gebruiken. Om dit te doen, moet een eenvoudige afbeelding in GIF- of JPEG-indeling onder de flash-animatie worden geplaatst, zodat de gebruiker een statische afbeelding kan zien in het geval van uitgeschakelde flash-animatie. Het is niet de moeite waard om een ​​webpagina te maken die volledig op Flash is gebaseerd, aangezien Flash nauwelijks wordt geïndexeerd door zoekmachines.

De details van een statische bedrijfswebsite

Laten we een statische bedrijfswebsite eens nader bekijken. De belangrijkste componenten van een dergelijke bron worden vertegenwoordigd door een feedbackformulier voor gebruikers, prijslijsten, een catalogus van goederen of diensten, basisinformatie over producten of diensten, een nieuwsfeed of artikelen. Het laatste onderdeel heeft veel voordelen. De meeste ontwerpers vinden ze echter niet nodig. In feite heeft elk nieuws zijn eigen publicatiedatum, zodat de gebruiker kan zien hoe vaak de informatie op de pagina wordt bijgewerkt. Het wordt meteen duidelijk dat de webresource wordt bewaakt en up-to-date nieuwe informatie plaatst. De mate van relevantie van een bedrijfssite (populariteitsniveau) hangt rechtstreeks af van hoe vaak de informatie op de hoofdpagina van de bron wordt bijgewerkt. Om de populariteit van zoekopdrachten op sites die worden bijgewerkt te vergroten, kunt u een speciaal soort geoptimaliseerde publicatie plaatsen.

Als een bedrijf veel merken bezit of verschillende soorten diensten aanbiedt, wordt vaak geoefend om afzonderlijke subdomeinen (sites) te creëren voor elk specifiek type dienst of elk type merk. Het creëren van geoptimaliseerde tekst is dus een taak die niet minder belangrijk is dan een goed website-ontwerp. De ontwikkeling van een corporate website voor elk bedrijf is in de eerste plaats bedoeld om aandacht te trekken en interesse te wekken voor zijn producten of diensten. Om de aandacht van de gebruiker te trekken, moet u zoekmachineoptimalisatie en tekstinhoud maken + thematische links kopen. Om interesse te wekken, is het noodzakelijk om kwaliteitsontwerp en nuttige informatie te ontwikkelen.

Dit type site moet voortdurend worden bijgewerkt en ondersteund om te voorkomen dat het populair wordt bij zoekmachines. Als de site niet binnen een maand wordt bijgewerkt, neemt de populariteit van zoekmachines sterk af, daarnaast heeft dit een negatief effect op het imago van het bedrijf en veroorzaakt het een afname van het vertrouwen in de verstrekte informatie.

Gefaseerde ontwikkeling van een corporate-type website

Zo doorloopt de ontwikkeling van een bedrijfswebsite de fasen die worden gepresenteerd door: 

Ontwikkeling van het concept en technische specificaties.

Lay-outontwerp

Cross-browser layout – het creëren van de juiste layout code voor foutloze weergave in een van de browsers.

Ontwikkeling van de motor of aanschaf van een kant-en-klare motor met de nodige functionaliteit.

Het vullen van de bron met informatie.

Links kopen en een reclamecampagne voeren (in de vorm van banners, directe reclame, registratie in blogs, sojanetwerken, thematische directories, uitwisseling van publicaties, zoekmachines, publicaties van video’s, bestanden, foto’s, enz.)

https://www.webdeveloper.today/2022/12/changing-between-native-mode-and.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html