Opleidingen waar je echt iets aan hebt

De eerste verdieping is een betrouwbaar adres als het om verdiepende cursussen gaat. Je kunt er terecht voor een masterclass, een complete opleiding en persoonlijke coaching. Vijftien jaar geleden werd gestart met systemisch werken en NLP en daar zijn veel cursussen bijgekomen. Om je een indruk te geven een kleine opsomming:

· meesterlijk trainen;

· body mind practitioner;

· coachen met impact;

· ADHD coach;

· taal van het lichaam;

· verlies en rouw;

· organisatieopstellingen;

· familieopstellingen.

Persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal tijdens iedere opleiding. Er is aandacht voor diepe, soms onbewuste lagen. Tegelijkertijd is er een focus op concrete zaken en de praktische toepasbaarheid van het geleerde. Heb je een training gevolgd van drie of meer opleidingsdagen? Het is mogelijk om na een tijdje nog eens terug te komen voor een opfriscursus. Je hoeft dan slechts 10% van de totaalprijs te betalen.

Dagcursus

Overweeg jij een workshop NLP of een workshop coachen in 1 dag? Je kunt je er online voor opgeven bij De eerste verdieping. Heb je een voorkeur voor individuele begeleiding, ook dat is mogelijk. De een vindt het nu eenmaal fijn in een groep les te krijgen, voor de ander is dat wellicht iets te spannend of confronterend.

Bij een persoonlijke aanpak kan de nadruk liggen op: NLP, systemisch werk, oplossingsgericht werk, somatic experience, MBTI (Meyers-Briggs Type Indicator) en kernkwaliteiten. Een kleine toelichting bij MBTI. Uitgangspunt is de persoonlijkheidstypetheorie van Carl Jung. Persoonlijkheden worden getypeerd op basis van de volgende vier dimensies:

-‘extraversion / introversion’, met andere woorden: waar richt je je aandacht op;

-‘sensing/ intuition’: hoe neem je informatie op;

-‘thinking / feeling’, oftewel op welke wijze neem je beslissingen;

-‘judging / perceiving’: hoe ga je om met de wereld om je heen.

Het kan lastig zijn in te schatten welke richting goed bij je past. Bij deze ben je uitgenodigd langs te komen bij De eerste verdieping voor een kennismakingsgesprek. Een van de coaches probeert dan samen met jou te achterhalen wat jij het meest nodig hebt. Deze eerste ontmoeting is gratis en vrijblijvend.

https://www.1e-verdieping.nl