Opslag van uw goederen vindt plaats op twee locaties in Den Bosch

Wilt u uw goederen voor korte of lange termijn bewaren in een opslag in de buurt van Den Bosch? Of wenst u dat de specialist waar u de goederen opslaat de goederen ook voor u vervoert? Dan is het logisch dat u rekent op een uitstekende dienstverlening, een zorgvuldige omgang met uw goederen en moderne opslagfaciliteiten. Dit vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?

Meer dan alleen mogelijkheden voor opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Wat zoekt u in een partner voor de opslag van uw goederen? Dat het transportbedrijf dat u inschakelt u een efficiënte en betrouwbare dienstverlening biedt? Dat is niet meer dan logisch! Voor het transport van pallets, containers of stukgoederen? Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Voor welke goederen zoekt u opslag in Den Bosch?

Wenst u pallets op een veilige locatie op te slaan? Of wilt u uw inboedel voor korte tijd opslaan? Een voorraad aan goederen voor een langere tijd bewaren? Dan kunt u kiezen voor de opslagmogelijkheden van Brouwers in Den Bosch. Het bedrijf beschikt over twee locaties waar ruimte is voor zo’n 25.000 pallets. Daarnaast blijven zij alsmaar innoveren in nieuwe technologieën. Zo is het moderne warehouse uitgevoerd met verrijdbare stellingen, inrijdstellingen en conventionele stellingen. Bovendien denken de logistiekspecialisten met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op die manier kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgvuldige opslag van uw goederen in Den Bosch.