Alles wat je moet weten over hoesjes voor de iPhone SE 2020

Duorequest

Onlangs is het bekend gemaakt dat er in het jaar 2020 een nieuwe iPhone SE op de markt komt. Dit model is eigenlijk een vervanger van de iPhone 8, maar wordt voor sommigen ook wel beschouwd als de opvolger van de iPhone SE die een aantal jaar geleden al uit is gekomen. Het is belangrijk om je nieuwe iPhone SE 2020 van een goed hoesje te voorzien. Op deze manier bescherm je je iPhone niet alleen, maar geef je het ook een leuke uitstraling. In dit artikel vind alles wat je moet weten over hoesjes iPhone SE 2020.

Waarom een goed hoesje belangrijk is

Tegenwoordig zijn er steeds meer smartphone op de markt met een grote verscheidenheid aan functies. Denk hierbij aan een touchscreen scherm, maar ook zeer goede camera’s. Daarnaast wordt de behuizing van de smartphone steeds kwetsbaarder. Voorheen werden er voornamelijk smartphones verkocht met een stevige kunststof behuizing, maar nu worden er steeds meer behuizingen van glas geproduceerd. Dat is ook het geval bij de nieuwe iPhone SE 2020.

Hoe kwetsbaar de iPhone SE 2020 is

De glazen behuizing van de iPhone SE maakt de iPhone erg kwetsbaar. Het is een zwakte punt van je iPhone wanneer die valt, daarom is het van belang dat je een mobiel hoesje gebruikt. Op deze manier bescherm je je iPhone SE wanneer die valt, maar voorkomt ook kleine schade. Denk hierbij aan krasjes op de behuizing. Stel je voor dat je telefoon uit je handen glipt. Je wilt dan natuurlijk niet dat je iPhone SE vol met talloze functies en geavanceerde technologie beschadigd. Denk hierbij aan eigenschappen zoals een 4,7-inch Retina HD-display, en vingerafdrukbestendige coating, een maximale helderheid van 625 nits én ondersteuning voor Haptic Touch.

https://www.casimoda.nl/apple/iphone-se-2020-hoesjes/

Waarom je nooit met één oog naar je telefoon moet staren

Duorequest

We maken ons er allemaal weleens schuldig aan. Vlak voor we in slaap vallen, kijken we nog even met één oog naar wat foto’s en filmpjes op social media. Zo zorg je mooi dat je niets gemist hebt vandaag. Of je leest nog even het laatste lifestyle nieuws terwijl je al op je zij op je kussen ligt. Dit lijkt een goede manier om jezelf niet te veel te hoeven inspannen. Toch is dit niet de manier waarop je het moet aanpakken. Recentelijk is uit onderzoek gebleken dat in het donker met één oog naar je telefoon staren voor tijdelijke blindheid kan zorgen.

Last van blindheid

Je hebt allerlei voorzorgsmaatregelen genomen. Je hebt verzekeringen afgesloten. Je hebt ze in beschermende Samsung S10 lite hoesjes gestoken. En dan gebeurt je dit. In Engeland hebben zich al verschillende vrouwen bij hun huisartsen gemeld met blindheidsklachten. Ze hadden er al maanden last van. Omdat de artsen uit de gebruikelijke tests niet konden halen waar de oorzaak lag, besloten zij verder onderzoek te doen. Daaruit kwam al snel naar voren dat in het donker met één oog naar het scherm staren de onderliggende oorzaak bleek te zijn.

Het contrast en het effect

Om te begrijpen waar de tijdelijke blindheid vandaan komt, moet je naar het verschil tussen licht en donker kijken. Wat je doet is het ene oog laten wennen aan donker en het andere juist laten wennen aan felle verlichting via je telefoonscherm. Wanneer je vervolgens beide ogen weer wilt gebruiken, moeten zij zich dus beide aanpassen aan het andere oog. Omdat het contrast zo groot is, duurt dit soms wel heel lang. Het is te vergelijken met de blindheid die je ervaart na een cameraflits, maar dan maandenlang. Deze smartphone blindheid is inmiddels een wereldwijd voorkomend probleem. Het aantal gevallen neemt jaarlijks toe, vooral onder jongeren, zo stellen oogartsen. Tijd om deze gewoonte af te leren dus.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s10-lite-hoesjes/

Is de Galaxy S9 Plus echt waterdicht? En hoe weten we dat helemaal zeker?

Is de Galaxy S9 Plus echt waterdicht? En hoe weten we dat helemaal zeker?

Er is maar één manier om erachter te komen. Probeer dit niet thuis, kinderen!

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, ken je de oefening. Er is een hele hoop hype geweest over de fantastische Samsung Galaxy S9 Plus . De prachtig vormgegeven telefoon heeft een geweldige 12-megapixelcamera samen met het veelgeprezen Infinity Display. Het is nogal een probleem.

Behalve dat het een geweldige smartphone is met een groot aantal functies, is het vlaggenschipapparaat net zo IP68 waterbestendig. Negeer het jargon – laten we het afbreken. Dat zou moeten betekenen dat de Galaxy S9 Plus kan overleven (en werken!) In waterdieptes tot vijf voet.

Samsung Galaxy S9 Plus: waterdichte test

Hoewel de meeste mensen de waterdichte beoordeling zien als een nette kleine toegevoegde functie, zien sommigen het als een uitdaging. YouTuber, iJustine , besloot om de beweringen van de Galaxy S9 Plus op de proef te stellen en te zien hoe waterdicht het echt was. Ja echt.

In de korte clip, die werd gefilmd in het schitterend uitziende Hawaï, legt de presentator uit dat ze met de telefoon in een zwembad zal komen (ondanks dat ze niet echt kunnen zwemmen!), Onder water duiken en kijken of ze nog steeds de telefoon om zichzelf te filmen.

Dus, na het aantrekken van een snorkelmasker en badpak, stapt ze het zwembad in, met de Samsung Galaxy S9 Plus in haar hand. Ze neemt vervolgens een supersnelle duik onder water, terwijl ze zichzelf filmt op het Galaxy-apparaat en probeert te zwemmen.

Dus, denk je dat de Samsung S9 Plus waterdicht is en nog steeds werkt? Plaats uw inzet. Gelukkig hoef je niet met ingehouden adem te wachten om erachter te komen. Bekijk hier de video, nu:

Dus daar heb je het! De Samsung Galaxy S9 Plus maakt zijn eigen hype waar … en meer. De onderwater videokwaliteit is behoorlijk indrukwekkend op zichzelf en, voor zover we kunnen zien in de video, heeft de onderwaterervaring helemaal geen schade aan de telefoon toegebracht.

Bovendien gaven veel kijkers commentaar op de video om te vertellen hoe geweldig de clip eruitzag. Goed gespeeld, Samsung. Goed gespeeld.

Dingen waterdicht houden: sommige Galaxy S9 Plus-aanwijzers

Dus nu weet je dat de Galaxy S9 Plus absoluut waterdicht is, maar er zijn een paar voorzorgsmaatregelen die je moet nemen om er zeker van te zijn dat je Galaxy-apparaat in de beste staat blijft.

  • Dompel niet dieper dan 1,5 meter onder
  • Bewaar het apparaat niet langer dan 30 minuten onder water
  • Stel niet bloot aan snel water, dat wil zeggen watervallen of golven
  • Veeg uw apparaat schoon van water met een geschikte doek
  • Het apparaat spoelen met zoet water wordt gebruikt in vloeistoffen die delen van het apparaat kunnen aantasten, bijv. Zout water of geïoniseerd water, en drogen met een geschikte doek
  • Volledige richtlijnen zijn hier te vinden op Samsung.com.

Bescherming tegen stof

Dankzij de IP68-classificatie zijn de Samsung Galaxy S9 / S9 Plus ook stofbestendig. Gewapend met deze internationale standaard, kunt u er zeker van zijn dat het apparaat aan de verwachtingen zal voldoen.

https://gsm-stuntprijzen.nl