Tientallen soorten en maten spades

Sneeboer & Zn wordt geleid door Jaap Sneeboer en Wilma Peelen. Landelijk en internationaal is Sneeboer een begrip als het om handgesmeed tuingereedschap gaat. Jong en oud, professionals en hobbyisten vertrouwen op dit merk. Een spade voor tuinwerkzaamheden kunt u vandaag nog online bestellen. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen. Van een penwortelspade tot een steenspade en van een borderspade tot een verplantspade.

Verplantspades met steps komen prima van pas bij het verplanten van bomen en vaste planten. De oersterke rots-spade met steps heeft twee handige schoenbeschermers. Hiermee kunt u uitstekend uit te voeten in rotstuinen. De Sneeboer drainagespade, ook wel guulschop genoemd, heeft een essen steel van 90 cm. U kunt er op vakkundige wijze sloten en greppels mee graven. Als u klikt op het gereedschap van uw voorkeur krijgt u alle eigenschappen en een compacte beschrijving te zien. U kunt ieder stuk gereedschap laten graveren, bijvoorbeeld met uw achternaam of initialen.

Maak u collectie gereedschap compleet

Een wieder voor onkruid mag in uw tuingereedschap verzameling natuurlijk niet ontbreken. Een wieder gebruikt u om onkruid inclusief wortels te verwijderen. Welke soort wieder van pas komt is afhankelijk van de grond, beplanting en grootte van uw tuin. U heeft onder meer de keuze uit een wiedvork, een onkruidschopje en een schrepel. Onze wiedvork heeft twee ronde tanden en een hoofd van 16 bij 4 cm. Met het onkruidschopje kunt u kleine bolletjes planten. Een schrepel is in feite een kleine uitvoering van een hak. Het handvat van essenhout geeft veel grip. Dit zijn slecht enkele voorbeelden uit het Sneehout tuingereedschap assortiment. Voor tips kunt u onze klantenservice benaderen. Het telefoonnummer is +31 (0)228 511 365. Mailen kan natuurlijk ook, naar: info @ sneeboer.com.

https://www.sneeboer.com/nl/