Isaac fietsen zijn er voor de ambitieuze wielrenner

Duorequest

Isaac fietsen zijn wielrenfietsen die ontwikkeld zijn voor die wielrenners die nét dat beetje extra uit zichzelf willen halen. Wil jij je doelen behalen en wil je daarbij optimaal geholpen worden? Ga voor de optimale wielrenfietsen van Isaac fietsen. Deze racefietsen zijn uitzonderlijk licht van gewicht, waardoor je zo min mogelijk weerstand hebt. Ook zijn de verschillende onderdelen zo afgesteld, dat deze fietsen perfect in balans zijn. Zo behoud je het evenwicht tijdens je tochtje op zondagochtend, waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren. Met Isaac fietsen haal je niet alleen het beste uit jezelf, maar maak je ook nog eens veilige fietstochten.

Flexibel én stevig tegelijk

De wielrenfietsen van Isaac hebben de ideale combinatie van flexibiliteit en stijfheid. Hierdoor hebben de fietsen een lage weerstand door de flexibele onderdelen, maar doordat het stevige frame ook een bepaalde stijfheid heeft, behoud je ook de controle over je fiets. Zo kunnen er geen ongelukken gebeuren. De duurzame hydraulische remmen zorgen voor meer remkracht en vereisen daardoor minder sterke grip, waardoor er meer ruimte is voor pure snelheid. Zo haal je op een veilige manier alles uit jezelf. Voor een optimale veiligheid schaf je ook direct de nodige bescherming, zoals een stevige helm en elleboog- en kniebeschermers aan. Ook voor een professioneel wielrenpak kun je terecht bij Fietsspeciaalzaak Roelofs.  

Een professionele wielrenfiets

Isaac fietsen zijn niet alleen populair bij hobbywielrenners. Ook professionals weten deze fiets te vinden. Zo gebruikt het profwielrenteam van Roompot de Isaac fietsen. Zij gebruiken deze wielrenfietsen vooral vanwege de snelle acceleratie en de grote precisie in de bochten. Zo hebben deze profs al meerdere prijzen gewonnen op de Isaac fietsen. Wilt u dit ook ervaren? Kom dan langs bij de winkel van fietsspeciaalzaak Roelofs in Arnhem. Dan heeft ook u de mogelijkheid om op een professionele manier te genieten van uw wielrentochtjes, en daarbij alles uit uzelf te halen.

https://fietsspeciaalzaakroelofs.nl/

Kies vandaag nog voor een vouwfiets van het merk Brompton

Duorequest

Ook vaak onderweg op de fiets en met het openbaar vervoer? Bent u het zat om van meerdere fietsen gebruik te moeten maken? Kiest u dan voor een vouwfiets van het topmerk Brompton. Geen gehannes meer het onderhouden van extra fietsen of het huren van een OV-fiets; de Brompton vouwfiets brengt u helemaal van A naar B. Deze fiets vouwt u in een paar seconden compact op, waarna u deze eenvoudig mee kunt nemen in de bus of trein. Vervolgens vouwt u op het station van aankomst de fiets in een oogwenk weer uit, waarop u direct weg kunt fietsen. Heerlijk toch?

Een vouwfiets koopt u bij een betrouwbare fietsenwinkel

Zodra u besluit om een vouwfiets van Brompton te kopen, moet u bekijken bij welke fietsenwinkel u dit gaat doen. Wat dacht u van de prettige fietsenzaak van ZwaanBikes? Als u langskomt bij deze fietsenwinkel heeft u de gelegenheid om de vouwfiets eerst eens zelf uit te proberen. U ervaart zo zelf hoe eenvoudig het is om de fiets in- en uit te klappen. Naast de modellen van Brompton heeft deze fietsenwinkel nog tal van andere modellen in de aanbieding. Met de keuze uit verschillende comfortniveaus en uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen zult u vast en zeker een vouwfiets vinden die op al uw wensen aansluit.

Bezoek direct deze fietsenwinkel in het hart van Rotterdam

Twijfel niet langer; koop vandaag nog uw Brompton vouwfiets. U zult ongetwijfeld nog vele jaren kunnen genieten van zo’n fantastische aanwinst. Naast het feit dat een vouwfiets gemakkelijk is in de omgang brengt deze ook voordelen qua veiligheid met zich mee. Een opgevouwen vouwfiets is namelijk zo compact dat u deze gemakkelijk bij u kunt houden, wat de kans op diefstal vrijwel nihil maakt. U kunt deze bijvoorbeeld binnen op uw werk of thuis neerzetten. Naast deze voordelen zorgt de bouwkwaliteit van de fiets ervoor dat deze zeer lang meegaat. Zo kunt u er nog vele veilige kilometers mee rijden. Kom dus vandaag nog langs bij de centraal gelegen fietsenwinkel van ZwaanBikes nabij het centraal station van Rotterdam, eenvoudig aan te reizen met het OV. Als u reeds een fiets heeft die onderhoud of reparatie behoeft, kan dit uiteraard ook op deze locatie voor u geregeld worden.

https://czwaan.nl/

Op zoek naar een betrouwbare fietsenmaker in Tilburg?

Duorequest

Er is geen enkel land waar zoveel gefietst wordt als in Nederland. Daarom is het ook niet zo gek dat fietsenmakers hier vaak goede zaken doen. Door het vele gebruik ervan, gaat een fiets zo nu en dan kapot. Omdat het zelf repareren van een fiets vaak lastig is of te veel tijd kost, wordt een fietsenmaker in de hand genomen. Is uw fiets ook kapot en zoekt u daarom een betrouwbare fietsenmaker in Tilburg? Een zaak als Kuysters Tweewielers is u dan graag van dienst.

Dé fietsenspecialist voor vakkundige reparaties

Kuysters Tweewielers is al sinds 1933 dé fietsenmaker van Tilburg. Voor een vakkundige reparatie bent u hier dus absoluut aan het juiste adres. De moderne werkplaats van deze zaak voldoet aan alle milieueisen en het personeel beschikt over ruime ervaring in het repareren van fietsen. Bovendien zijn de medewerkers van dit bedrijf erin getraind om beginnende gebreken aan uw fiets te ontdekken. Door deze gebreken tijdig aan te pakken, voorkomt u grote reparaties die duurder uitpakken. Na een bezoek aan dé fietsenmaker van Tilburg is uw fiets weer als nieuw!

Altijd een leenfiets tot uw beschikking

Mocht het zo zijn dat de reparateurs veel tijd nodig hebben voor de reparatie van uw fiets, dan krijgt u bij Kuysters Tweewielers altijd een leenfiets tot uw beschikking. Deze tijdelijke oplossing zorgt ervoor dat u, ook tijdens de reparatie, gewoon overal naartoe kunt. U bent dan nog net zo mobiel als voorheen.

Breng uw kapotte fiets langs bij deze fietsenmaker

Op zondag en maandag is deze fietsenmaker gesloten, maar op alle andere dagen kunt u uw kapotte fiets gewoon langsbrengen. Ook voor een onderhoudsbeurt of voor een nieuwe of tweedehands fiets brengt u een bezoek aan dit adres. Deze fietsenmaker zorgt er te allen tijde voor dat u (weer) veilig de weg op kunt met uw tweewieler.

https://kuysterstweewielers.nl/

Ga voor een onderhoudsbeurt langs bij deze fietsenwinkel vlak bij Breda

Ga voor een onderhoudsbeurt langs bij deze fietsenwinkel vlak bij Breda

Kan uw fiets wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Er zijn verschillende redenen om voor een onderhoudsbeurt te kiezen. Wellicht heeft u nog een oude fiets in uw schuur staan die u al lange tijd niet meer gebruikt. Voordat u deze weer gaat gebruiken, heeft de fiets een onderhoudsbeurt nodig. Of wellicht bent u een echte fietsliefhebber en wilt u uw fiets jaarlijks een preventieve onderhoudsbeurt laten ondergaan. Bij veelvuldig gebruik van uw fiets is dit jaarlijkse bezoek aan de fietsenwinkel sterk aan te raden. Woont u in Breda en bent u op zoek naar een fietsenwinkel die het onderhoud aan uw fiets en eventuele reparaties zorgvuldig uitvoert? Overweeg dan eens om langs te gaan bij Van Boxel Tweewielers in het nabijgelegen dorpje Galder.

Laat uw tweewieler achter in een professionele werkplaats

Van Boxel Tweewielers beschikt over een professionele werkplaats waar uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onder handen wordt genomen. De combinatie van vakkundig personeel en gespecialiseerd gereedschap zorgt ervoor dat uw fiets weer als nieuw voelt na een onderhoudsbeurt. Woont u in Breda en is het voor u lastig om uw fiets naar de fietsenwinkel in Galder te brengen? Gelukkig heeft deze fietsenspeciaalzaak daar een oplossing voor. Voor slechts een tientje maakt u gebruik van de haal- en brengservice zodat u zelf niet hoeft na te denken over uw vervoer. Uw fiets wordt dan bij u thuis opgehaald en na de beurt ook weer thuis afgeleverd.

Een onderhoudsbeurt is zo geklaard

Omdat deze fietsenwinkel nabij Breda niet alleen beschikt over een werkplaats maar ook over een winkel met een uitgebreid aanbod, zijn eventuele reparaties tijdens de onderhoudsbeurt zo geklaard. Wanneer er bijvoorbeeld nieuwe onderdelen voor uw fiets nodig zijn, zijn deze direct op voorraad. Ook wanneer u zelf onderdelen nodig heeft, kunt u deze hier uiteraard kopen. Of zoekt u wellicht nog naar handige accessoires, fietskleding of een complete fiets? Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u een bezoek brengen om het veelzijdige aanbod eens te bekijken. Doet u dit liever online? Ook dat is mogelijk via de website van Van Boxel Tweewielers.

https://www.vanboxel.eu/

Maak gebruik van een bedrijfsfiets en help het milieu

Duorequest

Een bedrijfsfiets is misschien wel het middel om de footprint – de CO2-afdruk – te verlagen. Dit geldt op individueel niveau, maar vooral wanneer een heel bedrijf waar mogelijk overstapt op dit milieuvriendelijke vervoersmiddel. Wanneer het qua afstand te doen is, zijn er maar weinig excuses om geen gebruik te maken van de fiets. Een werkgever dient dit in veel gevallen echter wel te faciliteren. Dat lijkt misschien lastig, maar in vergelijking met het vergoeden van een OV-abonnement of een auto van de zaak, kost een fiets van de zaak natuurlijk maar een schijntje.

Een bedrijfsfiets is uitstootvrij

Gemeenten worden steeds strenger wanneer het op schadelijke uitstoot aankomt. In veel grote steden zijn er bijvoorbeeld al milieuzones, waar vrachtverkeer en/of oude, vervuilende auto’s niet meer mogen komen. Ook veel bedrijven gaat het aan het hart. Zij vragen zich af wat zij kunnen doen om hun voetafdruk te verlagen. Een bedrijfsfiets kan dan het antwoord bieden. Uit onderzoek blijkt dat bij veel bedrijven een groot deel van de werknemers op relatief korte afstand van het werk woont. In grote steden is dit vaak zelfs een meerderheid. Vaak wonen mensen binnen vijftien kilometer van het werk. Met een goede fiets van de zaak, is het prima te doen om deze afstand dagelijks af te leggen, terwijl mensen die dit doen ook bijdragen aan hun eigen gezondheid en het verlagen van schadelijke uitstoot. Een bedrijfsfiets rijdt namelijk uitstootvrij.

Kies voor de juiste fiets

Wanneer een bedrijfsfiets door werkgevers wordt aangeboden, is het natuurlijk wel van groot belang dat het om goede fietsen gaat. Als mensen niet de beschikking krijgen over de juiste fiets, dan is de kans aanwezig dat zij deze na een tijdje toch laten staan. Daarom zijn er partijen zoals Cycletech, die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van bedrijfsfietsen met een ruime keuze. Zo wordt zo’n fiets voor veel bedrijven haalbaar.

https://www.cycletech.nl/

Motorrijles volgen in Almere

Duorequest

Motorrijden betekent ultieme vrijheid op de weg. Het is een sportieve manier van rijden en is ideaal voor woon-werk verkeer. Je hebt weinig last van files en bent dus minder reistijd kwijt. De instructeurs van Verkeersschool RUUD leren je veilig en sociaal deel te nemen aan het verkeer. Ook leer je in alle situaties controle over de motor te houden. Volg motorrijles in Almere en wordt begeleid door ervaren instructeurs, die jou op je gemak weten te stellen en jou op een optimale manier voorbereiden op het examen.

Vol vertrouwen de weg op

De professionele instructeurs van Verkeersschool RUUD sluiten aan bij jouw tempo en niveau. Zo leer je een goede rijstijl aan en werk je samen toe naar het praktijkexamen. De instructeurs zijn maximaal gecertificeerd en zijn perfect op de hoogte van de actuele regels en exameneisen. Je kunt categorie A en A2 behalen, oftewel het rijbewijs voor een zware en middelzware motor. Ook als je last hebt van faalangst, is het mogelijk motorrijles in Almere te volgen. De instructeur leert je door speciale training met jouw angst om te gaan, zodat je niet belemmerd wordt om een praktijkexamen af te leggen.

Motorrijles op maat

Omdat Verkeersschool Ruud rekening houdt met jouw mogelijkheden en wensen, wordt de frequentie van de lessen bepaald in overleg. Een motorjas, helm en handschoenen liggen al voor je klaar. Tijdens de motorrijopleiding wordt aandacht besteed aan drie punten: theorie, AVB (bijzondere verrichtingen) en AVD (verkeersdeelname). Je leert de motor perfect te beheersen en het voertuig op een veilige manier door het verkeer te sturen. Je kunt kiezen voor individuele lessen, maar ook voor een compleet pakket. Bij sommige pakketten zit het examen erbij in. Via de website of telefoon helpen de medewerkers van Verkeersschool RUUD je graag verder en kunnen ze je adviseren over welk pakket het beste bij jou past. Verkeersschool RUUD geeft jou motorrijles in Almere op maat.

https://verkeersschoolruud.nl

Trotseer het verkeer in de stad met de elektrische bakfiets van Urban Arrow

Duorequest

Wanneer u kiest voor de fietst staat u nooit meer in de file. U zigzagt vol vertrouwen door de stad als u een Urban Arrow bakfiets gaat kopen bij een fietsenspecialist als Fietsenkar.nl. Het frame van de elektrische bakfiets van Urban Arrow is erg licht. Daarnaast geniet u van een elektrische ondersteuning in vier standen en is de fiets erg wendbaar. Wilt u deze fijne fietservaring zelf ontdekken? Maak dan een gratis proefrit bij Fietskar.nl in Hilversum. Dan ontdekt u hoe eenvoudig het is om uw boodschappen te doen en uw kinderen naar school te brengen. Bovendien hoeft u nooit meer in de file te staan. Bovendien is het mogelijk om diverse accessoires toe te voegen, zoals een regenhoes en drager, om uw boodschappen veilig thuis te brengen.

Met een elektrische bakfiets van Urban Arrow brengt u uw kinderen fluitend naar school

Wilt u uw kinderen snel en veilig naar school brengen? Dan gaat u een Urban Arrow bakfiets kopen bij Fietskar.nl. Bij de elektrische bakfiets van Urban Arrow zitten de kinderen lager dan bij andere bakfietsen. Hierdoor ligt het zwaartepunt ook lager. Dit resulteert in een beter evenwicht en betere wegligging. De bak van de fiets is gemaakt uit hetzelfde materiaal als motorhelmen. De veiligheid van uw kinderen is dus gegarandeerd! Wilt u ook de veiligheid van deze elektrische bakfiets ervaren? Dan komt u langs in de winkel van Fietskar.nl in Hilversum voor een gratis proefrit. Hierbij geven de experts u graag een uitgebreid advies over uw aankoop.

Bestel online een elektrische bakfiets van Urban Arrow

Een Urban Arrow bakfiets online kopen is erg eenvoudig in de webshop van Fietskar.nl. U betaalt uw elektrische bakfiets van Urban Arrow via een van de beveiligde betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL of creditcard. Daarnaast is het mogelijk om uw aankoop te betalen via een financiering. We bezorgen uw fiets gratis bij u thuis en vervolgens geniet u van heerlijke fietstochten met het hele gezin. Wilt u uw bakfiets helemaal familyproof maken? Dan koopt u een maxi-cosi adapter en een extra bankje in de webshop of de winkel in Hilversum. Daarnaast bent u in de winkel van harte welkom om een proefrit te maken.