Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Uw boot verkopen met behulp van een jachtmakelaar

Een boot verkopen doet u efficiënt met de hulp van een jachtmakelaar. White Whale Yachtbrokers is een botenmakelaar die zo snel mogelijk een koper zoekt voor uw schip. Hierbij wordt een goede prijs voor uw schip vastgesteld. Door de boot te adverteren, kunnen kopers over de hele wereld het aanbod zien en kijken of ze interesse hebben. Voordat u het weet, kunt u uw boot voor een mooie prijs verkopen.

Het adverteren van uw boot bij een ervaren jachtmakelaar

White Whale Yachtbrokers stelt voor uw boot een marketingplan op, zodat uw boot het juiste publiek bereikt. De advertentie die uiteindelijk gecreëerd wordt, zal op meer dan veertig websites geplaatst worden, zodat hij door mensen over de hele wereld gelezen kan worden. Ook wordt de advertentie in geprinte media gezet, zoals het Yachtfocus Magazine. Op deze manier vindt u de beste koper voor uw schip. De advertenties worden kosteloos opgesteld. White Whale Yachtbrokers heeft een groot netwerk en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Hierdoor zal ook uw boot onder de aandacht gebracht worden en gaat het verkopen van uw boot een stuk eenvoudiger.

Profiteer van de betrouwbaarheid

Van deze betrouwbaarheid kunt u ook zelf profiteren. White Whale Yachtbrokers werkt met no-cure-no-pay: als er binnen negen maanden geen koper gevonden wordt, hoeft u ook niet te betalen. Verder stelt White Whale Yachtbrokers duidelijke contracten op, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Met een transparante werkwijze weet u altijd waar u staat tijdens het verkopen van uw boot.

Verdere mogelijke diensten

White Whale Yachtbrokers helpt u ook graag met het eventuele verbeteren van uw boot, zodat uw boot helemaal klaar is om verkocht te worden. Er kan advies gegeven worden, maar White Whale Yachtbrokers kan u tevens helpen met reparaties. Ook kan de jachtmakelaar u advies geven over de prijs die u voor uw boot kunt vragen. Voor deze dienst hoeft u niet te betalen. De jachtmakelaar helpt u graag om een goede prijs vast te stellen.

Gerelateerde artikelen

Beck Logistics: het transportbedrijf in Nijmegen dat van alle markten thuis is

Opslag Friesland

Ongekend veel mogelijkheden met gebruikte pallets