Een bijzondere rondvlucht boeken doet u bij dit bedrijf

Duorequest

Wilt u Nederland eens op een andere manier bewonderen? Kies er dan voor om een rondvlucht te boeken! Op deze manier zit u prachtige landschappen vanuit de lucht en beleeft u een onvergetelijke dag. Via Aerolin boekt u de mooiste vluchten. Deze vliegschool biedt vluchten aan boven Rotterdam, Zeeland en België. Bewonder de industriegebieden en de stad van Rotterdam, de Maasvlakte of de Zeeuwse Deltawerken. U kiest zelf wat u wilt zien en de vlucht wordt afgestemd op uw wensen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook themarondvluchten aan. Vlieg bijvoorbeeld boven de tulpenvelden, volg de havenroute of spot zeehonden vanuit de lucht. Een rondvlucht boeken is zo gedaan!

Leer vliegen bij deze professionele vliegschool

Naast rondvluchten kunt u er voor kiezen om bij de vliegschool van Aerolin te leren vliegen. Neem eerst een proefles en ervaar hoe het is om een vliegtuig te besturen. Daarnaast is het mogelijk om uw PPL te behalen. De vlieglessen worden gegeven op het vliegveld Midden-Zeeland. De ervaren piloten van dit vliegveld geven u uitleg en leren u vliegen boven de mooie landschappen van Zeeland. Zo ziet u met eigen ogen wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een vliegtuig. De les start met een voorbereiding. Daarna wordt alles gecheckt en gaat u de lucht in. Nadat u weer geland bent volgt de nabespreking. Deze les geeft u een onvergetelijke ervaring tegen een goede prijs!

Neem contact op voor vragen of meer informatie

Wilt u rondvlucht boeken en genieten van het uitzicht? Of wilt u liever de uitdaging aangaan en zelf leren vliegen? Dat is allemaal mogelijk bij AeroLin. Deze vliegschool biedt de mooiste rondvluchten en heeft de meest ervaren instructeurs in dienst om uw alles te leren over vliegen. Zowel theoretische als praktische opdrachten komen aan bod. Wilt u rondvlucht of proefles boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met AeroLin. Zij helpen u graag verder!

Dé groothandel voor kwalitatieve heftruckbanden

Duorequest

Het is van uiterst belang dat uw heftruck op stevige en stabiele banden rijdt. Ze vervoeren namelijk pallets en goederen die ze veilig van het ene naar het andere punt vervoeren. Wanneer een heftruck daarvoor niet vertrouwt op goede banden, zal de heftruck instabiel zijn wat als gevolg kan hebben dat uw producten op de grond vallen. Bij Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om als groothandel iedereen te voorzien van het juiste type heftruckbanden. Als u niet zeker bent over welk type u nu precies nodig heeft, dan neemt u gewoon contact op met de medewerkers voor adviezen op maat.

Een complete service voor langzaam en zwaar vervoer

Niet alleen voor heftruckbanden bent u bij Juma Industriebanden B.V. aan het juiste adres, maar voor alle langzame, zware voertuigen. Met een uitgebreid assortiment aan banden voor transportmiddelen zullen zij zeker wel een geschikte band hebben voor uw voertuig. Daarnaast voeren zij ook reparaties uit aan de banden van uw langzamer transportmiddel. Weet u niet hoe u de heftruckbanden verwisselt? Geen probleem! De specialisten van Juma Industriebanden B.V. komen snel langs en klaren vlot dit klusje voor u. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen.

Profiteer van de uitstekende service

Zo ziet u maar dat Juma Industriebanden B.V. veel meer is dan enkel een groothandel in heftruckbanden. Zij luisteren naar al uw wensen en vragen en bieden daar vervolgens handige oplossingen voor. Ze zien het als hun taak om ervoor te zorgen dat uw zwaardere en trage transportmiddelen vlot rijden en veilig uw goederen vervoeren. Door hun ruime assortiment bent u ook altijd zeker van het feit dat zij de band hebben die u zoekt. In plaats van bij verschillende kleine verdelers langs te gaan, gaat u voor zekerheid bij Juma Industriebanden B.V. Dat bespaart u vervolgens weer tijd.

https://juma-bv.nl/

Uw boot verkopen met behulp van een jachtmakelaar

Duorequest

Een boot verkopen doet u efficiënt met de hulp van een jachtmakelaar. White Whale Yachtbrokers is een botenmakelaar die zo snel mogelijk een koper zoekt voor uw schip. Hierbij wordt een goede prijs voor uw schip vastgesteld. Door de boot te adverteren, kunnen kopers over de hele wereld het aanbod zien en kijken of ze interesse hebben. Voordat u het weet, kunt u uw boot voor een mooie prijs verkopen.

Het adverteren van uw boot bij een ervaren jachtmakelaar

White Whale Yachtbrokers stelt voor uw boot een marketingplan op, zodat uw boot het juiste publiek bereikt. De advertentie die uiteindelijk gecreëerd wordt, zal op meer dan veertig websites geplaatst worden, zodat hij door mensen over de hele wereld gelezen kan worden. Ook wordt de advertentie in geprinte media gezet, zoals het Yachtfocus Magazine. Op deze manier vindt u de beste koper voor uw schip. De advertenties worden kosteloos opgesteld. White Whale Yachtbrokers heeft een groot netwerk en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Hierdoor zal ook uw boot onder de aandacht gebracht worden en gaat het verkopen van uw boot een stuk eenvoudiger.

Profiteer van de betrouwbaarheid

Van deze betrouwbaarheid kunt u ook zelf profiteren. White Whale Yachtbrokers werkt met no-cure-no-pay: als er binnen negen maanden geen koper gevonden wordt, hoeft u ook niet te betalen. Verder stelt White Whale Yachtbrokers duidelijke contracten op, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Met een transparante werkwijze weet u altijd waar u staat tijdens het verkopen van uw boot.

Verdere mogelijke diensten

White Whale Yachtbrokers helpt u ook graag met het eventuele verbeteren van uw boot, zodat uw boot helemaal klaar is om verkocht te worden. Er kan advies gegeven worden, maar White Whale Yachtbrokers kan u tevens helpen met reparaties. Ook kan de jachtmakelaar u advies geven over de prijs die u voor uw boot kunt vragen. Voor deze dienst hoeft u niet te betalen. De jachtmakelaar helpt u graag om een goede prijs vast te stellen.

Beck Logistics: het transportbedrijf in Nijmegen dat van alle markten thuis is

Duorequest

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf in Nijmegen dat in al uw industriële gemakken kan voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1910 is Beck Logistics begonnen met simpele verhuisklussen die anno 2019 qua complexiteit flink zijn toegenomen, maar nog steeds met gemak en service worden uitgevoerd. De expertise op industrieel gebied heeft zich gespecialiseerd en uitgebreid naar meerdere gebieden, zowel nationaal als internationaal. Beck Logistics is meer dan een transportbedrijf in Nijmegen. Het is het transportbedrijf in Nijmegen dat een rijke geschiedenis heeft, maar zich blijft richten op de toekomst om deze geschiedenis te laten groeien. Zij gaat met haar tijd en omgeving mee, waardoor ze up-to-date blijft als het gaat om vernieuwing en duurzaamheid.

Soorten transportvormen door Beck Logistics

Beck Logistics biedt verschillende transportvormen aan. Zo is kraantransport mogelijk door heel Europa, vanwege de internationale certificaten die het bedrijf heeft. Daardoor is assistentie bij hijs- en montage activiteiten geen probleem. Andere transportvormen die meer gericht zijn op transport, zoals industriële verhuizingen of exceptioneel transport, kunnen ook tot uw dienst worden gebruikt. Dat het transportbedrijf in Nijmegen ligt en dat daar het hart van haar uitzendbasis is, is een enorm voordeel omdat dit op een gunstig gelegen plek ligt. Hierdoor is het vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken. En is het tevens een goede uitvalbasis om ritten te maken naar het buitenland.

Uw warehouse in Nijmegen

Naast het transportbedrijf dat in Nijmegen ligt, biedt Beck Logistics ook andere diensten aan, zoals het dedicated of multi-client warehouse, oftewel: opslag. Het verschil tussen deze twee varianten is dat bij een gedeelde, of multi-client, opslagruimte een meer voordelig financieel plaatje oplevert. U kunt verschillende producten bij Beck Logistics stallen, maar de specialisatie ligt op het gebied van oversized industriële goederen. Denk hierbij aan tanks, grote machines, en dergelijke. De opslagruimtes zijn zo ingericht dat met behulp van bovenloopkranen de goederen op de juiste plek kunnen worden gezet zonder dat ze beschadigd raken, en kunnen dus ook weer met alle zorg van hun plek worden gehaald.

 

https://www.becklogistics.com

Uw spoedzendingen professioneel bezorgd door een koerier uit Den Bosch

Duorequest

Bent u op zoek naar een koerier uit Den Bosch of omgeving, dan wilt u natuurlijk voor een betrouwbare partij kiezen. Heeft u een belangrijke zending, die rechtstreeks bij de ontvanger gebracht moet worden? Een koeriersbedrijf is dan een slimme keuze om betrouwbaar transport te garanderen. Zoals het koeriersbedrijf A. Kentie en Zoon. Sinds 1974 verzorgen zij zowel nationale als internationale transporten. De koerier uit Den Bosch haalt de zending bij u op en brengt deze persoonlijk bij de ontvanger. Doordat er geen andere partijen tussen zitten, kunt u vertrouwen op een zeer snelle bezorging van uw zending.

Voor welke koeriersdiensten kunt u hier terecht?

De zendingen die u wilt versturen met een koerier uit Den Bosch kunnen erg divers zijn. Niet alleen verzorgt A. Kentie en Zoon uw koeriersdiensten, het bedrijf is hiernaast ook een transportbedrijf met verschillende specialisaties. Voor zendingen tot en met 500 kilogram kunt u gebruik maken van de koeriersdiensten. Heeft uw zending een gewicht van 500 tot 1000 kilogram, dan wordt dit opgepakt door het sneltransport. Daarnaast kunt u ook uw zendingen tussen de 1000 en 10.000 kilogram door dit transportbedrijf uit Den Bosch laten verzenden. Uw zending wordt dan met een vrachtwagen opgehaald en zonder omwegen op de plaats van bestemming geleverd.

Neem voor uw spoedzendingen direct contact op met de koerier uit Den Bosch

Bent u benieuwd naar alle diensten van dit veelzijdige transportbedrijf uit Den Bosch? Neem dan een kijkje op de website of neem direct telefonisch contact op via 0736418108. Doordat elke zending wordt behandeld als spoedzending, kunt u altijd leveren op een snelle verzending. Heeft u koeltransport nodig of moeten er gevaarlijke stoffen vervoerd worden? Ook dan kunt u terecht bij dit transportbedrijf uit Den Bosch. Het gekwalificeerde personeel zorgt altijd voor een vlotte levering van uw zending, zowel nationaal als internationaal.

Heftruckbanden voor iedere heftruck

Duorequest

Heftruckbanden zult u niet zomaar bij elke garage vinden. Dit soort banden heeft niet alleen specifieke expertise nodig, er zijn vele soorten en maten die geschikt zijn voor verschillende soorten heftrucks en terreinen. Een doorsnee garage heeft niet het materiaal en de expertise in huis om u hiermee te helpen. Juma BV is een groothandel van heftruckbanden en heeft deze expertise wél in huis. Zij zijn gespecialiseerd in langzaam transport, maximaal 50 kilometer per uur en kan u daarom prima over uw heftruck(s) adviseren.

 

Soorten heftrucks

Heftrucks komen in alle soorten en maten voor. Vaak heeft het met de ondergrond en de functie van de heftruck te maken welke soort banden nodig zijn. Groot of klein, diep profiel of ondiep profiel, volrubber- of luchtbanden, er is veel te overwegen. Soorten heftrucks zijn bijvoorbeeld een hoogbouwtruck, zijlader, voorlader pallettruck, orderverzameltruck en een terreinheftruck. Een pallettruck heeft vaak kleine gladde wielen terwijl een terreinheftruck soms meer op een tractor lijkt wat banden betreft. Welke soort heftruck u ook heeft, Juma BV heeft de juiste banden voor u op voorraad.

 

Juma BV

Met banden van Juma BV zult u veilige heftruckuren kunnen maken. Al 13 jaar is dit bedrijf de specialist in langzaam transport. Langzaam transport houdt vaak in dat er nog meer druk op de banden ligt dan bij snel transport. Niemand rijdt zonder goede reden langzaam, heftrucks hebben dan ook te maken met zware ladingen en soms ruwe terreinen. Het belang van goede banden is bij langzaam transport daarom des te belangrijker. In Juma BV vindt u een partner in industriebanden en een specialist in heftruckbanden.

 

Service Juma BV

Juma BV is niet alleen een groothandel in industriebanden, maar levert ook extra service aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan het ter plaatse verwisselen van heftruckbanden, de reparatie van de banden van uw transportmiddel en een ruilvelgen systeem voor heftrucks. U koopt bij Juma BV dus niet alleen uw heftruckbanden maar u krijgt ook een totale service waardoor uw langzame transport direct klaar voor gebruik is.

https://juma-bv.nl

Ongekend veel mogelijkheden met gebruikte pallets

Duorequest

Gebruikte pallets kunt u gebruiken voor talloze toepassingen. Pallets hebben het grote voordeel dat ze eindeloos kunnen worden hergebruikt. Bij het kopen van gebruikte pallets moet u er rekening mee houden dat het draagvermogen voldoende is voor de goederen die u wilt vervoeren. Pallets kunnen van circa 300 kilo tot meer dan 1.000 kilo aan goederen bevatten. Daarnaast is het handig dat pallets een insteek hebben om ze met behulp van een pompwagen te kunnen verplaatsen. Pallets die worden hergebruikt zijn milieuvriendelijk omdat het materiaal niet na 1 keer gebruik al wordt weggegooid. Gespecialiseerde bedrijven leggen zich erop toe het hergebruik van deze handige transportmiddelen te stimuleren.

Pallets worden in veel branches gebruikt

Pallets komt u overal tegen in het bedrijfsleven. Winkels worden ermee bevoorraad, maar ook transport naar het buitenland gaat in veel gevallen op een pallet. De goederen kunnen gemakkelijk met pallet en al worden ingepakt zodat ze goed beschermd zijn tijdens transport. Pallets kunnen gemakkelijk en voordelig in een vrachtwagen of treinwagon worden geladen zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut tijdens transport. Als uw bedrijf dan ook nog kiest voor gebruikte pallets, bewijst u niet alleen uzelf een dienst maar ook het milieu. Het voordeel voor u als gebruiker is dat deze pallets in aanschaf uiteraard een flink stuk goedkoper zijn dan wanneer u nieuwe pallets moet kopen. Steeds meer bedrijven ontdekken dit en kiezen dus voor gebruikte pallets.

Een toonaangevend bedrijf voor hergebruik van pallets

Post Pallets & Kisten is een bedrijf dat al sinds 1974 handelt in gebruikte pallets en andere transportmaterialen. De pallets worden in eigen beheer ingekocht, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Vervolgens worden de pallets voor de verkoop aangeboden. U kunt op de website een overzicht vinden van verschillende soorten en maten blokpallets en balkpallets. Voor welke soort u kiest, is afhankelijk van het soort materialen dat u wilt vervoeren en vooral het gewicht van de materialen. Vanwege de ruime voorraad kan Post Pallets & Kisten de door u gewenste pallets vaak snel leveren. Neem contact op om uw order door te geven of voor een vrijblijvende prijsopgave.

https://ppk.nl/

Nooit meer met de handen in het haar bij het inklaren van goederen

Duorequest

Voor ontzettend veel bedrijven is het inklaren van goederen bij de Nederlandse douane een tijdrovende en vooral kostbare bezigheid. Eigenlijk is het inklaren van goederen niets meer of minder dan het betalen van invoerrechten en andere heffingen over goederen die u naar landen binnen de Europese Unie importeert. Bij het invoeren van goederen binnen en naar de Europese Unie zijn de documenten rondom inklaring van de goederen verplicht. Dit gaat echter gepaard met veel wet- en regelgeving die erg onduidelijk kan zijn. Dit leidt ertoe dat het regelmatig voorkomt dat goederen in tijdelijke opslag moeten. Ook hier gaan extra kosten mee gepaard. Bent u wel klaar met die extra kosten en wilt u graag een efficiëntere werkwijze gaan hanteren? Lees dan snel verder!

Schakel een professioneel bedrijf in voor het inklaren van uw goederen

Als u de rompslomp rondom het inklaren van goederen wilt verminderen binnen uw onderneming, is het mogelijk om een bedrijf in te huren dat u assisteert bij alle douanezaken. Hemetex B.V. in Rotterdam kan u helpen bij import, export, transit én doorvoer. Door middel van het elektronische aangiftesysteem wordt het gereedmaken van de douanedocumenten een fluitje van een cent. Binnen afzienbare tijd zijn uw goederen op een Nederlands douanekantoor naar wens om ingeklaard te kunnen worden. Zo heeft u uw goederen altijd tijdig terug en zijn ze met de aanwezigheid van alle correcte importpapieren klaar voor verhandeling. Het vrijgeven van de goederen gebeurt tevens digitaal, zodat u meteen weet wanneer de goederen vrij zijn voor u. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om de beloften aan uw klanten waar te maken.

Maak gebruik van de snelle dienstverlening en ontzorg uzelf

Neem vooral eens contact op met de experts van Hemetex B.V. als u op zoek bent naar een meer tijd- en kostenefficiënte manier om het inklaren van uw goederen in te richten. Tijdelijke opslag en onduidelijkheid bij de douane zijn dan verleden tijd.

https://hemetex.nl/

Laat uw verhuizing over aan een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Leiden

Duorequest

Een nieuw huis betekent vaak de start van een nieuw leven. Wonen in een geheel andere omgeving, nieuwe mensen leren kennen, misschien wel een nieuwe baan en een andere school voor uw kinderen. Allemaal veranderingen die er op u afkomen. U heeft het dus al druk genoeg. Een goede reden om de verhuizing zelf over te laten aan een expert in de omgeving van Leiden. Gaat u verhuizen naar de sleutelstad, of gaat u er juist weg om in de omgeving te gaan wonen? Schakel te allen tijde Hazeleger Verhuizingen in: hét verhuisbedrijf in de regio Leiden. Hier werken  uitsluitend mensen met kennis en ervaring.

Uw verhuizing wordt van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt veel kijken. U moet beslissen welke spullen er meegaan, verhuisdozen regelen, alles inpakken, klussen in uw nieuwe huis, alle spullen naar uw nieuwe huis brengen en daar alles weer uitpakken. En dan nog alle administratieve taken eromheen, zoals het doorgeven van uw nieuwe adresgegevens, het zoeken van een nieuwe energieleverancier en het regelen van televisie en internet. Hoe fijn zou het dan zijn als u het inpakken, verhuizen en uitpakken van uw spullen kan overlaten aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf in de buurt van Leiden? Dat kan! Laat de specialisten van Hazeleger Verhuizingen het doen.

Verhuizen met zo laag mogelijke kosten

U denkt misschien dat het uitbesteden van uw verhuizing duur is, maar bij Hazeleger Verhuizingen valt dat mee. De kosten zijn afhankelijk van de tijd die uw verhuizing kost en de specifieke wensen die u wellicht heeft, zoals het laten inpakken van uw spullen door de professionele verhuizers van dit verhuisbedrijf in de omgeving van Leiden. Voor al deze diensten kan Hazeleger Verhuizingen u altijd scherpe tarieven bieden. Verpakkingsmateriaal en verzekering tegen schade aan uw woning of inboedel zijn altijd inbegrepen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens uw verhuizing.

https://www.hazelegerverhuizingen.nl

Transport tussen Frankrijk en Nederland op de meest efficiënte manier

Duorequest

Het vervoeren van goederen van Nederland naar Frankrijk of vice versa was met GET Transport nog nooit zo gemakkelijk. Internationaal transport binnen Europa is al ruim 30 jaar de kernactiviteit van dit transportbedrijf. Daarom kunnen zij u helpen met alle maatregelen die nodig zijn om uw goederen naar de juiste bestemming in Frankrijk of Nederland te vervoeren. Niet alleen wegtransport, maar ook watertransport, zeevracht en luchtvrachttransport behoren tot hun diensten. Bij GET Transport is efficiënt transport tussen Nederland en Frankrijk het belangrijkste streven. U kunt er altijd op rekenen dat uw goederen betrouwbaar, snel en veilig worden vervoerd.

Verschillende typen transport tussen Nederland en Frankrijk

GET Transport beschikt niet alleen over alle transportmogelijkheden zoals via wegen, sporen, water en lucht, maar het bedrijf is ook gespecialiseerd in het vervoer van verschillende typen goederen. Ze bekijken samen met u hoe uw goederen het meest efficiënt naar Frankrijk vervoerd kunnen worden. Dit is afhankelijk van de goederen zelf, maar ook van het gebied waar ze naar getransporteerd moeten worden. Het kan gaan om bijvoorbeeld koeltransport naar het Nederlandse platteland, of geconditioneerd vervoer naar een stedelijk gebied in Frankrijk. Alles wordt met u nauwkeurig besproken en onderzocht, zodat u altijd verzekerd bent van tijdsbesparing, transportkosten die binnen uw budget vallen en milieuvriendelijk vervoer. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een beleidsvisie die GET Transport consequent blijft doorvoeren; de beladingsgraad wordt verhoogd, onnodige kilometers worden voorkomen en de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

De chauffeurs van GET Transport volgen regelmatig trainingen op het gebied van transport en logistiek en het transportbedrijf houdt alle trends binnen deze sectoren grondig bij. Zo kunt u altijd een professioneel transport tussen Frankrijk en Nederland verwachten. Levensmiddelen, elektronica en machines; er bestaan geen goederen die voor dit bedrijf onmogelijk zijn om te vervoeren. Of het nu gaat om groot of klein transport, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding is uw vervoer snel van A tot Z georganiseerd.                 

https://www.geffroy-transport.nl/