Beck Logistics: het transportbedrijf in Nijmegen dat van alle markten thuis is

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf in Nijmegen dat in al uw industriële gemakken kan voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1910 is Beck Logistics begonnen met simpele verhuisklussen die anno 2019 qua complexiteit flink zijn toegenomen, maar nog steeds met gemak en service worden uitgevoerd. De expertise op industrieel gebied heeft zich gespecialiseerd en uitgebreid naar meerdere gebieden, zowel nationaal als internationaal. Beck Logistics is meer dan een transportbedrijf in Nijmegen. Het is het transportbedrijf in Nijmegen dat een rijke geschiedenis heeft, maar zich blijft richten op de toekomst om deze geschiedenis te laten groeien. Zij gaat met haar tijd en omgeving mee, waardoor ze up-to-date blijft als het gaat om vernieuwing en duurzaamheid.

Soorten transportvormen door Beck Logistics

Beck Logistics biedt verschillende transportvormen aan. Zo is kraantransport mogelijk door heel Europa, vanwege de internationale certificaten die het bedrijf heeft. Daardoor is assistentie bij hijs- en montage activiteiten geen probleem. Andere transportvormen die meer gericht zijn op transport, zoals industriële verhuizingen of exceptioneel transport, kunnen ook tot uw dienst worden gebruikt. Dat het transportbedrijf in Nijmegen ligt en dat daar het hart van haar uitzendbasis is, is een enorm voordeel omdat dit op een gunstig gelegen plek ligt. Hierdoor is het vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken. En is het tevens een goede uitvalbasis om ritten te maken naar het buitenland.

Uw warehouse in Nijmegen

Naast het transportbedrijf dat in Nijmegen ligt, biedt Beck Logistics ook andere diensten aan, zoals het dedicated of multi-client warehouse, oftewel: opslag. Het verschil tussen deze twee varianten is dat bij een gedeelde, of multi-client, opslagruimte een meer voordelig financieel plaatje oplevert. U kunt verschillende producten bij Beck Logistics stallen, maar de specialisatie ligt op het gebied van oversized industriële goederen. Denk hierbij aan tanks, grote machines, en dergelijke. De opslagruimtes zijn zo ingericht dat met behulp van bovenloopkranen de goederen op de juiste plek kunnen worden gezet zonder dat ze beschadigd raken, en kunnen dus ook weer met alle zorg van hun plek worden gehaald.

 

https://www.becklogistics.com

Uw spoedzendingen professioneel bezorgd door een koerier uit Den Bosch

Bent u op zoek naar een koerier uit Den Bosch of omgeving, dan wilt u natuurlijk voor een betrouwbare partij kiezen. Heeft u een belangrijke zending, die rechtstreeks bij de ontvanger gebracht moet worden? Een koeriersbedrijf is dan een slimme keuze om betrouwbaar transport te garanderen. Zoals het koeriersbedrijf A. Kentie en Zoon. Sinds 1974 verzorgen zij zowel nationale als internationale transporten. De koerier uit Den Bosch haalt de zending bij u op en brengt deze persoonlijk bij de ontvanger. Doordat er geen andere partijen tussen zitten, kunt u vertrouwen op een zeer snelle bezorging van uw zending.

Voor welke koeriersdiensten kunt u hier terecht?

De zendingen die u wilt versturen met een koerier uit Den Bosch kunnen erg divers zijn. Niet alleen verzorgt A. Kentie en Zoon uw koeriersdiensten, het bedrijf is hiernaast ook een transportbedrijf met verschillende specialisaties. Voor zendingen tot en met 500 kilogram kunt u gebruik maken van de koeriersdiensten. Heeft uw zending een gewicht van 500 tot 1000 kilogram, dan wordt dit opgepakt door het sneltransport. Daarnaast kunt u ook uw zendingen tussen de 1000 en 10.000 kilogram door dit transportbedrijf uit Den Bosch laten verzenden. Uw zending wordt dan met een vrachtwagen opgehaald en zonder omwegen op de plaats van bestemming geleverd.

Neem voor uw spoedzendingen direct contact op met de koerier uit Den Bosch

Bent u benieuwd naar alle diensten van dit veelzijdige transportbedrijf uit Den Bosch? Neem dan een kijkje op de website of neem direct telefonisch contact op via 0736418108. Doordat elke zending wordt behandeld als spoedzending, kunt u altijd leveren op een snelle verzending. Heeft u koeltransport nodig of moeten er gevaarlijke stoffen vervoerd worden? Ook dan kunt u terecht bij dit transportbedrijf uit Den Bosch. Het gekwalificeerde personeel zorgt altijd voor een vlotte levering van uw zending, zowel nationaal als internationaal.

Heftruckbanden voor iedere heftruck

Heftruckbanden zult u niet zomaar bij elke garage vinden. Dit soort banden heeft niet alleen specifieke expertise nodig, er zijn vele soorten en maten die geschikt zijn voor verschillende soorten heftrucks en terreinen. Een doorsnee garage heeft niet het materiaal en de expertise in huis om u hiermee te helpen. Juma BV is een groothandel van heftruckbanden en heeft deze expertise wél in huis. Zij zijn gespecialiseerd in langzaam transport, maximaal 50 kilometer per uur en kan u daarom prima over uw heftruck(s) adviseren.

 

Soorten heftrucks

Heftrucks komen in alle soorten en maten voor. Vaak heeft het met de ondergrond en de functie van de heftruck te maken welke soort banden nodig zijn. Groot of klein, diep profiel of ondiep profiel, volrubber- of luchtbanden, er is veel te overwegen. Soorten heftrucks zijn bijvoorbeeld een hoogbouwtruck, zijlader, voorlader pallettruck, orderverzameltruck en een terreinheftruck. Een pallettruck heeft vaak kleine gladde wielen terwijl een terreinheftruck soms meer op een tractor lijkt wat banden betreft. Welke soort heftruck u ook heeft, Juma BV heeft de juiste banden voor u op voorraad.

 

Juma BV

Met banden van Juma BV zult u veilige heftruckuren kunnen maken. Al 13 jaar is dit bedrijf de specialist in langzaam transport. Langzaam transport houdt vaak in dat er nog meer druk op de banden ligt dan bij snel transport. Niemand rijdt zonder goede reden langzaam, heftrucks hebben dan ook te maken met zware ladingen en soms ruwe terreinen. Het belang van goede banden is bij langzaam transport daarom des te belangrijker. In Juma BV vindt u een partner in industriebanden en een specialist in heftruckbanden.

 

Service Juma BV

Juma BV is niet alleen een groothandel in industriebanden, maar levert ook extra service aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan het ter plaatse verwisselen van heftruckbanden, de reparatie van de banden van uw transportmiddel en een ruilvelgen systeem voor heftrucks. U koopt bij Juma BV dus niet alleen uw heftruckbanden maar u krijgt ook een totale service waardoor uw langzame transport direct klaar voor gebruik is.

https://juma-bv.nl

Ongekend veel mogelijkheden met gebruikte pallets

Gebruikte pallets kunt u gebruiken voor talloze toepassingen. Pallets hebben het grote voordeel dat ze eindeloos kunnen worden hergebruikt. Bij het kopen van gebruikte pallets moet u er rekening mee houden dat het draagvermogen voldoende is voor de goederen die u wilt vervoeren. Pallets kunnen van circa 300 kilo tot meer dan 1.000 kilo aan goederen bevatten. Daarnaast is het handig dat pallets een insteek hebben om ze met behulp van een pompwagen te kunnen verplaatsen. Pallets die worden hergebruikt zijn milieuvriendelijk omdat het materiaal niet na 1 keer gebruik al wordt weggegooid. Gespecialiseerde bedrijven leggen zich erop toe het hergebruik van deze handige transportmiddelen te stimuleren.

Pallets worden in veel branches gebruikt

Pallets komt u overal tegen in het bedrijfsleven. Winkels worden ermee bevoorraad, maar ook transport naar het buitenland gaat in veel gevallen op een pallet. De goederen kunnen gemakkelijk met pallet en al worden ingepakt zodat ze goed beschermd zijn tijdens transport. Pallets kunnen gemakkelijk en voordelig in een vrachtwagen of treinwagon worden geladen zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut tijdens transport. Als uw bedrijf dan ook nog kiest voor gebruikte pallets, bewijst u niet alleen uzelf een dienst maar ook het milieu. Het voordeel voor u als gebruiker is dat deze pallets in aanschaf uiteraard een flink stuk goedkoper zijn dan wanneer u nieuwe pallets moet kopen. Steeds meer bedrijven ontdekken dit en kiezen dus voor gebruikte pallets.

Een toonaangevend bedrijf voor hergebruik van pallets

Post Pallets & Kisten is een bedrijf dat al sinds 1974 handelt in gebruikte pallets en andere transportmaterialen. De pallets worden in eigen beheer ingekocht, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Vervolgens worden de pallets voor de verkoop aangeboden. U kunt op de website een overzicht vinden van verschillende soorten en maten blokpallets en balkpallets. Voor welke soort u kiest, is afhankelijk van het soort materialen dat u wilt vervoeren en vooral het gewicht van de materialen. Vanwege de ruime voorraad kan Post Pallets & Kisten de door u gewenste pallets vaak snel leveren. Neem contact op om uw order door te geven of voor een vrijblijvende prijsopgave.

https://ppk.nl/

Nooit meer met de handen in het haar bij het inklaren van goederen

Voor ontzettend veel bedrijven is het inklaren van goederen bij de Nederlandse douane een tijdrovende en vooral kostbare bezigheid. Eigenlijk is het inklaren van goederen niets meer of minder dan het betalen van invoerrechten en andere heffingen over goederen die u naar landen binnen de Europese Unie importeert. Bij het invoeren van goederen binnen en naar de Europese Unie zijn de documenten rondom inklaring van de goederen verplicht. Dit gaat echter gepaard met veel wet- en regelgeving die erg onduidelijk kan zijn. Dit leidt ertoe dat het regelmatig voorkomt dat goederen in tijdelijke opslag moeten. Ook hier gaan extra kosten mee gepaard. Bent u wel klaar met die extra kosten en wilt u graag een efficiëntere werkwijze gaan hanteren? Lees dan snel verder!

Schakel een professioneel bedrijf in voor het inklaren van uw goederen

Als u de rompslomp rondom het inklaren van goederen wilt verminderen binnen uw onderneming, is het mogelijk om een bedrijf in te huren dat u assisteert bij alle douanezaken. Hemetex B.V. in Rotterdam kan u helpen bij import, export, transit én doorvoer. Door middel van het elektronische aangiftesysteem wordt het gereedmaken van de douanedocumenten een fluitje van een cent. Binnen afzienbare tijd zijn uw goederen op een Nederlands douanekantoor naar wens om ingeklaard te kunnen worden. Zo heeft u uw goederen altijd tijdig terug en zijn ze met de aanwezigheid van alle correcte importpapieren klaar voor verhandeling. Het vrijgeven van de goederen gebeurt tevens digitaal, zodat u meteen weet wanneer de goederen vrij zijn voor u. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om de beloften aan uw klanten waar te maken.

Maak gebruik van de snelle dienstverlening en ontzorg uzelf

Neem vooral eens contact op met de experts van Hemetex B.V. als u op zoek bent naar een meer tijd- en kostenefficiënte manier om het inklaren van uw goederen in te richten. Tijdelijke opslag en onduidelijkheid bij de douane zijn dan verleden tijd.

https://hemetex.nl/

Laat uw verhuizing over aan een professioneel verhuisbedrijf in de buurt van Leiden

Een nieuw huis betekent vaak de start van een nieuw leven. Wonen in een geheel andere omgeving, nieuwe mensen leren kennen, misschien wel een nieuwe baan en een andere school voor uw kinderen. Allemaal veranderingen die er op u afkomen. U heeft het dus al druk genoeg. Een goede reden om de verhuizing zelf over te laten aan een expert in de omgeving van Leiden. Gaat u verhuizen naar de sleutelstad, of gaat u er juist weg om in de omgeving te gaan wonen? Schakel te allen tijde Hazeleger Verhuizingen in: hét verhuisbedrijf in de regio Leiden. Hier werken  uitsluitend mensen met kennis en ervaring.

Uw verhuizing wordt van A tot Z geregeld

Bij een verhuizing komt veel kijken. U moet beslissen welke spullen er meegaan, verhuisdozen regelen, alles inpakken, klussen in uw nieuwe huis, alle spullen naar uw nieuwe huis brengen en daar alles weer uitpakken. En dan nog alle administratieve taken eromheen, zoals het doorgeven van uw nieuwe adresgegevens, het zoeken van een nieuwe energieleverancier en het regelen van televisie en internet. Hoe fijn zou het dan zijn als u het inpakken, verhuizen en uitpakken van uw spullen kan overlaten aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf in de buurt van Leiden? Dat kan! Laat de specialisten van Hazeleger Verhuizingen het doen.

Verhuizen met zo laag mogelijke kosten

U denkt misschien dat het uitbesteden van uw verhuizing duur is, maar bij Hazeleger Verhuizingen valt dat mee. De kosten zijn afhankelijk van de tijd die uw verhuizing kost en de specifieke wensen die u wellicht heeft, zoals het laten inpakken van uw spullen door de professionele verhuizers van dit verhuisbedrijf in de omgeving van Leiden. Voor al deze diensten kan Hazeleger Verhuizingen u altijd scherpe tarieven bieden. Verpakkingsmateriaal en verzekering tegen schade aan uw woning of inboedel zijn altijd inbegrepen. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken tijdens uw verhuizing.

https://www.hazelegerverhuizingen.nl

Transport tussen Frankrijk en Nederland op de meest efficiënte manier

Het vervoeren van goederen van Nederland naar Frankrijk of vice versa was met GET Transport nog nooit zo gemakkelijk. Internationaal transport binnen Europa is al ruim 30 jaar de kernactiviteit van dit transportbedrijf. Daarom kunnen zij u helpen met alle maatregelen die nodig zijn om uw goederen naar de juiste bestemming in Frankrijk of Nederland te vervoeren. Niet alleen wegtransport, maar ook watertransport, zeevracht en luchtvrachttransport behoren tot hun diensten. Bij GET Transport is efficiënt transport tussen Nederland en Frankrijk het belangrijkste streven. U kunt er altijd op rekenen dat uw goederen betrouwbaar, snel en veilig worden vervoerd.

Verschillende typen transport tussen Nederland en Frankrijk

GET Transport beschikt niet alleen over alle transportmogelijkheden zoals via wegen, sporen, water en lucht, maar het bedrijf is ook gespecialiseerd in het vervoer van verschillende typen goederen. Ze bekijken samen met u hoe uw goederen het meest efficiënt naar Frankrijk vervoerd kunnen worden. Dit is afhankelijk van de goederen zelf, maar ook van het gebied waar ze naar getransporteerd moeten worden. Het kan gaan om bijvoorbeeld koeltransport naar het Nederlandse platteland, of geconditioneerd vervoer naar een stedelijk gebied in Frankrijk. Alles wordt met u nauwkeurig besproken en onderzocht, zodat u altijd verzekerd bent van tijdsbesparing, transportkosten die binnen uw budget vallen en milieuvriendelijk vervoer. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een beleidsvisie die GET Transport consequent blijft doorvoeren; de beladingsgraad wordt verhoogd, onnodige kilometers worden voorkomen en de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

De chauffeurs van GET Transport volgen regelmatig trainingen op het gebied van transport en logistiek en het transportbedrijf houdt alle trends binnen deze sectoren grondig bij. Zo kunt u altijd een professioneel transport tussen Frankrijk en Nederland verwachten. Levensmiddelen, elektronica en machines; er bestaan geen goederen die voor dit bedrijf onmogelijk zijn om te vervoeren. Of het nu gaat om groot of klein transport, met de beste prijs-kwaliteitsverhouding is uw vervoer snel van A tot Z georganiseerd.                 

https://www.geffroy-transport.nl/

Met een bedrijfsautoverzekering gaat u veilig op pad

De kans is aanwezig dat u en uw medewerkers regelmatig de weg op gaan met de bedrijfsauto. Dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Want gaat het mis? Dan is het wel zo prettig dat u terug kunt vallen op een verzekering. Daarom doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij 123Bestelautoverzekering.nl. Op deze website vergelijkt u eenvoudig de premies van diverse aanbieders. Vervolgens sluit u de verzekering af bij de aanbieder waarbij u zich het prettigst bij voelt. Zo gaat u met een gerust hart de weg op!

Profiteer van diverse voordelen

U bent bij 123Bestelautoverzekering.nl aan het juiste adres voor het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering tegen een scherpe prijs. Maar er is meer. U profiteert van nog meer voordelen:

  • U kunt de diverse premies eenvoudig vergelijken, waardoor u zeker weet dat u een verzekering afsluit die bij uw situatie past.
  • Na de aanvraag van de bedrijfsautoverzekering heeft u direct de polis en de bevestiging van de voorlopige dekking in uw mailbox.
  • Er zijn verzekeringen voor jonge bestuurders. Dat is zeer positief als u jonge werknemers in dienst heeft.
  • U kunt een schadeverzekering voor inzittenden afsluiten. De verzekeraar vergoed zowel materiële als letselschade.

Uw bedrijfsautoverzekering sluit u eenvoudig online af

U berekent uw premie eenvoudig en snel op de website van de verzekeraar, waarna u snel weet wat uw premie is. Voor uw geboortedatum, postcode en kenteken in en bekijk uw dekking. Binnen enkele muisklikken kunt u de autoverzekering afsluiten. Dezelfde dag ontvangt u nog de voorlopige dekking en de definitieve bevestiging en acceptatie. Naast het eenvoudig afsluiten van uw bedrijfsautoverzekering geniet u van unieke extra’s. De no-claim korting kan zelfs oplopen tot 80% en ontvangt u de gewenste hulp als u een helpende hand kunt gebruiken. Neem gerust contact op met de specialist op de mogelijkheden te bespreken.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/

Deze truckwash zorgt ervoor dat u met uw vrachtwagen door de wasstraat kan

Een wasstraat is een ideale oplossing om uw auto snel schoon te krijgen, zonder dat u er zelf veel werk aan heeft. Wanneer u echter een vrachtwagen rijdt, is deze luxe niet voor u weggelegd. De vrachtwagen past namelijk vaak niet door een normale wasstraat. Maar wanneer u toevallig in de buurt bent van Roosendaal of Rilland, dan kunt u uw vrachtwagen wél door de wasstraat rijden. Daar zit namelijk Truckwash1, een bedrijf met een speciale wasstraat voor uw vrachtwagen! Deze wasstraat verzorgt de schoonmaak van allerlei soorten vrachtwagens. Wanneer komt u bij hen binnenrijden?

Ga met een blinkende vrachtwagen de weg weer op

Truckwash1 is dé wasstraat voor vrachtwagens. Zij verzorgen de perfecte en uitgebreide wasbeurt voor uw truck. De medewerkers geven alle aandacht tijdens de wasbeurt, aangezien uw vrachtwagen uitgebreid met de hand wordt voorgewassen en bewerkt. Daarnaast wordt de wagen nog voorzien van een beschermde waslaag. Dit zorgt voor een prachtig, streeploos resultaat, waardoor u weer met een prachtig blinkende vrachtwagen de weg op kunt!

Kies voor een klantenkaart

Deze truckwash werkt met een klantenkaart. Dat wil zeggen dat u met deze kaart kunt sparen voor hoge kortingen. Daarnaast komt alle informatie in één digitaal overzicht te staan en u profiteert van vele voordelen. Is het niet mogelijk om overdag met uw vrachtwagen langs de wasstraat te gaan? Met de klantenkaart is het mogelijk om dan een afspraak te maken, waardoor u ’s avonds bij Truckwash1 terecht kunt. Ideaal toch?

Meer dan alleen de schoonmaak van vrachtwagens

Maar vrachtwagens zijn niet de enige voertuigen die niet door een ‘normale’ wasstraat kunnen rijden. Wat dacht u van caravans en trailers? Ook die wilt u natuurlijk schoon hebben nadat er een lange rit mee gemaakt is. Geen probleem, want ook daar kunt u bij Truckwash1 voor terecht. Zij bieden wasbeurten aan voor caravans, campers, trailers, bedrijfswagens en natuurlijk vrachtwagens. Kom dus langs een van de twee locaties in Rilland of Roosendaal en geef uw voertuig een goede schoonmaakbeurt. Nadat u bij ons langs bent geweest lijkt uw voertuig weer als nieuw!

De import en export van uw auto snel en veilig geregeld

Het is natuurlijk geweldig als u uw droomauto vindt, of dat u een koper voor uw auto heeft gevonden. Het is uiteraard mogelijk dat u die kopers of verkopers in het buitenland vindt. Hoe regelt u dan de logistiek en de administratie hiervoor? Quadriga Car Retail helpt u hierbij. Of er nu auto’s uit de Verenigde Staten verscheept moeten worden, of dat uw auto’s een verre reis naar Japan moeten maken, alle taken kan Quadriga tegen scherpe prijzen voor u vervullen. Het bedrijf is een specialist op het gebied van import en export van auto’s. Zij pakken de logistieke en administratieve zaken professioneel en betrouwbaar aan, altijd in nauwe samenwerking met hun klanten.

Georganiseerde en professionele service voor de import en export van auto’s

Quadriga is binnen een decennium uitgegroeid tot een professional op het gebied van internationale autohandel en handel in occasions. De import en export van nieuwe auto’s en occasions wordt door hen op grote schaal uitgevoerd. Dit wil zeggen dat het bedrijf grote aantallen inkoopt en op maat van hun afnemers weer doorverkoopt. Hun handel gaat gepaard met een uitgebreid netwerk van handelspartners over de hele wereld, wat laat zien dat hun passie voor de internationale autohandel en samenwerkingen groot is.

Innovatie en maximale tevredenheid staan voorop

Quadriga is een dynamisch bedrijf; ze vernieuwen op het gebied van procedures op het gebied van import en export van auto’s, communicatie en logistiek. Bovendien is hun kennis over auto’s altijd breed en actueel. Elke dag werkt een gemotiveerd team van experts aan een maximale klanttevredenheid, of het nu gaat om grote of kleine aankopen. U wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken door contactpersonen, die ook graag met u meedenken over kansen en mogelijkheden op het gebied van aankoop, verkoop, handel en logistiek. De import en export van uw auto’s is met Quadriga altijd een gemakkelijkere opgave dan u denkt.

https://www.qcr.be/nl/home