Met een verhuisbus is uw verhuizing zó geregeld

Duorequest

Staat er een verhuizing op de planning en hebt u nog vervoer nodig? Dan is het aan te raden om een verhuisbus te huren. Met een verhuisbus kunt u veel goederen tegelijk vervoeren naar uw nieuwe adres. Zo voorkomt u dat u onnodig vaak op en neer rijdt van A naar B. Bovendien is een verhuisbusje een goedkoop alternatief voor een grote verhuiswagen, zeker als het om slechts enkele meubels gaat. Bij Blue Rent a Car kunt u terecht voor diverse type bussen. Hoe uw verhuisopdracht er ook uitziet, zij hebben een geschikte bus. Dit bedrijf maakt het al mogelijk om een verhuisbus te huren vanaf 75 euro per dag, met een laadvermogen van meer dan 1000 kilo!

Keuze uit diverse modellen

Bij een verhuizing komt vaak een hoop stress kijken. Met het tijdig huren van een verhuisbusje voorkomt u de nodige zorgen. U hoeft namelijk niet al te vaak op en neer te rijden om alles van het oude naar het nieuwe adres te brengen. Een busje huren is tevens mogelijk tegen een betaalbaar tarief, daar dit bedrijf kilometervrij verhuur aanbiedt. Het assortiment bestaat uit vele verschillende modellen, zodat u ervan verzekerd bent dat de bus past bij uw verhuizing. Wanneer u uw complete meubilair wilt verhuizen, is het immers wel zo handig als het past in uw verhuisbus.

Laat u adviseren door de professionals

Vraag advies aan de medewerkers welk verhuisbusje het beste past bij uw situatie. Een verhuisbus huren bij Blue Rent a Car is zo geregeld. Deze organisatie beschikt over een snelle, klantvriendelijke service. Bovendien zijn de vervoersdiensten van dit bedrijf zeer flexibel. De professionals staan voor u klaar in hun vestigingen in Den Bosch, Amsterdam en Alphen aan de Rijn. Deze transportspecialist beschikt ook over een gebruiksvriendelijke website die het huren van een verhuisbusje zeer eenvoudig maakt. Uw verhuizing is in een mum van tijd geregeld wanneer u gebruik maakt van de diensten van Blue Rent a Car!

Een professionele expediteur helpt bij het transport van uw goederen naar Engeland

Een professionele expediteur helpt bij het transport van uw goederen naar Engeland

Moet uw bedrijf regelmatig goederen vervoeren naar het Verenigd Koninkrijk? Diverse Nederlandse ondernemers hebben klanten op het eiland. Vooral in Engeland zitten veel connecties van onze organisaties. Wanneer u een transport naar Engeland wilt regelen, moet u hierbij rekening houden met de bestaande regels en wetten. In Engeland geldt immers een andere wetgeving dan op het Europese vasteland. Het is een hoop werk om uw transport precies conform de regels aan te pakken. Om al het papierwerk en zaken betreffende de douane op orde te maken, kost u enorm veel tijd. Die tijd steekt u uiteraard liever in het vervullen van uw werkzaamheden. Daarom is het raadzaam om uw transport naar Engeland uit te besteden aan een professionele expediteur.

Profiteer van een uitgebreide dienstverlening

Voor het transport van uw goederen van en naar Engeland zoekt u uiteraard een betrouwbaar bedrijf. Eurospan Holland BV is gespecialiseerd in het vervoer van goederen. Bij deze professional werken ervaren en goed opgeleide chauffeurs, die bovendien over de juiste vervoersmiddelen beschikken. Zowel complete vrachten als groupagetransport en deelleveringen worden door hen verzorgd. De transport van uw goederen naar Engeland is snel geregeld bij dit bedrijf: uw zendingen worden binnen 24 tot 48 uur na het afhalen al in Engeland afgeleverd. Daarbij beschikt deze transportorganisatie over een volledige dienstverlening. U kunt namelijk alles via hen verzorgen, van belangrijke documenten tot gevaarlijke stoffen en artikelen die koel dienen te blijven.

Schakel de hulp van deze expediteur in

Eurospan Holland BV is een ervaren transportspecialist van en naar Engeland. Al ruim 25 jaar verzorgen zij het vervoer van diverse goederen richting het eiland. Vanaf de vestigingslocatie in Oudenbosch, in de buurt van Roosendaal, zitten zij op korte afstand van de havens van Rotterdam en Antwerpen. Wilt u meer informatie over het transport van goederen naar Engeland? Schakel dan de hulp in van deze organisatie. Zij verzorgen graag het transport voor u en ontzorgen u hierbij volledig.

https://www.eurospan.nl/

Uitstekende kwaliteit bij deze stuurhuis specialist

Duorequest

Bent u op zoek naar auto-onderdelen van goede kwaliteit? Dan is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Hans de Haas Auto-onderdelen is zo’n specialist die in het bijzonder gespecialiseerd is in diverse stuurhuizen. Voornamelijk stuurhuizen van de automerken Ford Ka en Mercedes Sprinter behoren tot hun vakgebied, maar ook voor andere automerken kunt u bij hen terecht. Deze stuurhuis specialist levert werk van hoge kwaliteit en stelt service voorop. De auto-onderdelen die zij leveren zijn van uitstekende kwaliteit die door een team van deskundige medewerkers geproduceerd en gereviseerd worden.

Deskundig en resultaatgericht advies

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen maken ze veelal gebruik van gereviseerde onderdelen. Deze onderdelen worden als eerste nauwkeurig uit elkaar gehaald, vervolgens onderzocht en als laatste grondig getest. Zo weten ze zeker dat een onderdeel goed werkt en aan de functionaliteit en kwaliteit niet te twijfelen valt. U krijgt op alle gereviseerde onderdelen van dit bedrijf garantie. Zo weet u zeker dat de onderdelen voor lange tijd meegaan. Naast het produceren en reviseren van auto-onderdelen, krijgt u bij dit bedrijf ook nog eens deskundig en resultaatgericht advies. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van deze stuurhuis specialist, hebben zij veel kennis opgedaan. Daarom kunnen zij u precies vertellen welke optie voor u geschikt is. Dit technische advies is geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Maak een afspraak en ga langs

Naast het reviseren van stuurhuizen kunt u bij deze specialist ook terecht voor andere werkzaamheden aan uw auto. Denk daarbij aan het reviseren van stuurpompen- en kolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s en het kalibreren van stuurkolommen. Ze zijn van alle markten thuis! Maak direct een afspraak en ga langs bij deze stuurhuis specialist om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan eerst contact op met Hans de Haas Auto-onderdelen door te bellen of het contactformulier in te vullen. Zij helpen u graag verder!

https://www.hansdehaas.nl

Laat uw pakket dezelfde dag nog leveren met een spoedkoerier

Duorequest

Elke dag worden er massaal veel pakketten door heel Nederland bezorgd. Online winkelen wordt een steeds belangrijker patroon in ons dagelijkse leven. Hierbij willen we natuurlijk stuk voor stuk dat we zo snel mogelijk van onze aanwinst kunnen genieten. Met een goede en snelle pakketdienst bieden bedrijven u een goede service. Met een spoedkoerier wordt uw zending zonder omweg van A naar B vervoerd. Dit gebeurt in de meeste gevallen zelfs dezelfde dag nog. A-One is de perfecte keuze wanneer u uw pakket direct op wilt laten halen en naar de klant wilt verzenden. Dit hoeft niet eens in Nederland te zijn, maar kan door heel Europa plaatsvinden.

Maak gebruik van de uitmuntende service van deze spoedkoerier

Bij A-One kun je rekenen op een goede service. Deze specialist beschikt over een kundige planning en ervaren koeriers die op de hoogste zijn van de snelste routes. Voor deze specialist is geen enkele zending te groot. Of het nu om een envelop gaat die een stad verder afgeleverd moet worden of een volledige kantoorinhoud die u naar de andere kant van de wereld wilt sturen. Met deze spoedkoerier profiteert u in ieder geval van grote snelheid. A-One beschikt over een Quick Pick-Up. Hierbij wordt gezorgd dat er binnen 30 minuten een spoedkoerier bij u op de stoep staat die vervolgens direct met uw zending op pad kan. U maakt eenvoudig gebruik van de diensten van deze spoedkoerier. Door te bellen wordt u opdracht geplaatst en direct in behandeling genomen. Uw wensen staan centraal bij deze expert.

Ook voor internationale zendingen

De spoedkoeriers van A-One leveren overal en altijd. Bent u op zoek naar een partner voor spoedverzendingen naar een andere stad of zelfs een ander werelddeel? Geen moeite is te veel voor deze ervaren koeriers. Dankzij het uitgebreide wagenpark is voor elke levering een juist transportmiddel beschikbaar. Wilt u gebruik maken van hun supersnelle service? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op.

Een bijzondere rondvlucht boeken doet u bij dit bedrijf

Duorequest

Wilt u Nederland eens op een andere manier bewonderen? Kies er dan voor om een rondvlucht te boeken! Op deze manier zit u prachtige landschappen vanuit de lucht en beleeft u een onvergetelijke dag. Via Aerolin boekt u de mooiste vluchten. Deze vliegschool biedt vluchten aan boven Rotterdam, Zeeland en België. Bewonder de industriegebieden en de stad van Rotterdam, de Maasvlakte of de Zeeuwse Deltawerken. U kiest zelf wat u wilt zien en de vlucht wordt afgestemd op uw wensen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook themarondvluchten aan. Vlieg bijvoorbeeld boven de tulpenvelden, volg de havenroute of spot zeehonden vanuit de lucht. Een rondvlucht boeken is zo gedaan!

Leer vliegen bij deze professionele vliegschool

Naast rondvluchten kunt u er voor kiezen om bij de vliegschool van Aerolin te leren vliegen. Neem eerst een proefles en ervaar hoe het is om een vliegtuig te besturen. Daarnaast is het mogelijk om uw PPL te behalen. De vlieglessen worden gegeven op het vliegveld Midden-Zeeland. De ervaren piloten van dit vliegveld geven u uitleg en leren u vliegen boven de mooie landschappen van Zeeland. Zo ziet u met eigen ogen wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een vliegtuig. De les start met een voorbereiding. Daarna wordt alles gecheckt en gaat u de lucht in. Nadat u weer geland bent volgt de nabespreking. Deze les geeft u een onvergetelijke ervaring tegen een goede prijs!

Neem contact op voor vragen of meer informatie

Wilt u rondvlucht boeken en genieten van het uitzicht? Of wilt u liever de uitdaging aangaan en zelf leren vliegen? Dat is allemaal mogelijk bij AeroLin. Deze vliegschool biedt de mooiste rondvluchten en heeft de meest ervaren instructeurs in dienst om uw alles te leren over vliegen. Zowel theoretische als praktische opdrachten komen aan bod. Wilt u rondvlucht of proefles boeken of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met AeroLin. Zij helpen u graag verder!

Dé groothandel voor kwalitatieve heftruckbanden

Duorequest

Het is van uiterst belang dat uw heftruck op stevige en stabiele banden rijdt. Ze vervoeren namelijk pallets en goederen die ze veilig van het ene naar het andere punt vervoeren. Wanneer een heftruck daarvoor niet vertrouwt op goede banden, zal de heftruck instabiel zijn wat als gevolg kan hebben dat uw producten op de grond vallen. Bij Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om als groothandel iedereen te voorzien van het juiste type heftruckbanden. Als u niet zeker bent over welk type u nu precies nodig heeft, dan neemt u gewoon contact op met de medewerkers voor adviezen op maat.

Een complete service voor langzaam en zwaar vervoer

Niet alleen voor heftruckbanden bent u bij Juma Industriebanden B.V. aan het juiste adres, maar voor alle langzame, zware voertuigen. Met een uitgebreid assortiment aan banden voor transportmiddelen zullen zij zeker wel een geschikte band hebben voor uw voertuig. Daarnaast voeren zij ook reparaties uit aan de banden van uw langzamer transportmiddel. Weet u niet hoe u de heftruckbanden verwisselt? Geen probleem! De specialisten van Juma Industriebanden B.V. komen snel langs en klaren vlot dit klusje voor u. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen.

Profiteer van de uitstekende service

Zo ziet u maar dat Juma Industriebanden B.V. veel meer is dan enkel een groothandel in heftruckbanden. Zij luisteren naar al uw wensen en vragen en bieden daar vervolgens handige oplossingen voor. Ze zien het als hun taak om ervoor te zorgen dat uw zwaardere en trage transportmiddelen vlot rijden en veilig uw goederen vervoeren. Door hun ruime assortiment bent u ook altijd zeker van het feit dat zij de band hebben die u zoekt. In plaats van bij verschillende kleine verdelers langs te gaan, gaat u voor zekerheid bij Juma Industriebanden B.V. Dat bespaart u vervolgens weer tijd.

https://juma-bv.nl/

Uw boot verkopen met behulp van een jachtmakelaar

Duorequest

Een boot verkopen doet u efficiënt met de hulp van een jachtmakelaar. White Whale Yachtbrokers is een botenmakelaar die zo snel mogelijk een koper zoekt voor uw schip. Hierbij wordt een goede prijs voor uw schip vastgesteld. Door de boot te adverteren, kunnen kopers over de hele wereld het aanbod zien en kijken of ze interesse hebben. Voordat u het weet, kunt u uw boot voor een mooie prijs verkopen.

Het adverteren van uw boot bij een ervaren jachtmakelaar

White Whale Yachtbrokers stelt voor uw boot een marketingplan op, zodat uw boot het juiste publiek bereikt. De advertentie die uiteindelijk gecreëerd wordt, zal op meer dan veertig websites geplaatst worden, zodat hij door mensen over de hele wereld gelezen kan worden. Ook wordt de advertentie in geprinte media gezet, zoals het Yachtfocus Magazine. Op deze manier vindt u de beste koper voor uw schip. De advertenties worden kosteloos opgesteld. White Whale Yachtbrokers heeft een groot netwerk en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Hierdoor zal ook uw boot onder de aandacht gebracht worden en gaat het verkopen van uw boot een stuk eenvoudiger.

Profiteer van de betrouwbaarheid

Van deze betrouwbaarheid kunt u ook zelf profiteren. White Whale Yachtbrokers werkt met no-cure-no-pay: als er binnen negen maanden geen koper gevonden wordt, hoeft u ook niet te betalen. Verder stelt White Whale Yachtbrokers duidelijke contracten op, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten. Met een transparante werkwijze weet u altijd waar u staat tijdens het verkopen van uw boot.

Verdere mogelijke diensten

White Whale Yachtbrokers helpt u ook graag met het eventuele verbeteren van uw boot, zodat uw boot helemaal klaar is om verkocht te worden. Er kan advies gegeven worden, maar White Whale Yachtbrokers kan u tevens helpen met reparaties. Ook kan de jachtmakelaar u advies geven over de prijs die u voor uw boot kunt vragen. Voor deze dienst hoeft u niet te betalen. De jachtmakelaar helpt u graag om een goede prijs vast te stellen.

Beck Logistics: het transportbedrijf in Nijmegen dat van alle markten thuis is

Duorequest

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf in Nijmegen dat in al uw industriële gemakken kan voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1910 is Beck Logistics begonnen met simpele verhuisklussen die anno 2019 qua complexiteit flink zijn toegenomen, maar nog steeds met gemak en service worden uitgevoerd. De expertise op industrieel gebied heeft zich gespecialiseerd en uitgebreid naar meerdere gebieden, zowel nationaal als internationaal. Beck Logistics is meer dan een transportbedrijf in Nijmegen. Het is het transportbedrijf in Nijmegen dat een rijke geschiedenis heeft, maar zich blijft richten op de toekomst om deze geschiedenis te laten groeien. Zij gaat met haar tijd en omgeving mee, waardoor ze up-to-date blijft als het gaat om vernieuwing en duurzaamheid.

Soorten transportvormen door Beck Logistics

Beck Logistics biedt verschillende transportvormen aan. Zo is kraantransport mogelijk door heel Europa, vanwege de internationale certificaten die het bedrijf heeft. Daardoor is assistentie bij hijs- en montage activiteiten geen probleem. Andere transportvormen die meer gericht zijn op transport, zoals industriële verhuizingen of exceptioneel transport, kunnen ook tot uw dienst worden gebruikt. Dat het transportbedrijf in Nijmegen ligt en dat daar het hart van haar uitzendbasis is, is een enorm voordeel omdat dit op een gunstig gelegen plek ligt. Hierdoor is het vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken. En is het tevens een goede uitvalbasis om ritten te maken naar het buitenland.

Uw warehouse in Nijmegen

Naast het transportbedrijf dat in Nijmegen ligt, biedt Beck Logistics ook andere diensten aan, zoals het dedicated of multi-client warehouse, oftewel: opslag. Het verschil tussen deze twee varianten is dat bij een gedeelde, of multi-client, opslagruimte een meer voordelig financieel plaatje oplevert. U kunt verschillende producten bij Beck Logistics stallen, maar de specialisatie ligt op het gebied van oversized industriële goederen. Denk hierbij aan tanks, grote machines, en dergelijke. De opslagruimtes zijn zo ingericht dat met behulp van bovenloopkranen de goederen op de juiste plek kunnen worden gezet zonder dat ze beschadigd raken, en kunnen dus ook weer met alle zorg van hun plek worden gehaald.

 

https://www.becklogistics.com

Uw spoedzendingen professioneel bezorgd door een koerier uit Den Bosch

Duorequest

Bent u op zoek naar een koerier uit Den Bosch of omgeving, dan wilt u natuurlijk voor een betrouwbare partij kiezen. Heeft u een belangrijke zending, die rechtstreeks bij de ontvanger gebracht moet worden? Een koeriersbedrijf is dan een slimme keuze om betrouwbaar transport te garanderen. Zoals het koeriersbedrijf A. Kentie en Zoon. Sinds 1974 verzorgen zij zowel nationale als internationale transporten. De koerier uit Den Bosch haalt de zending bij u op en brengt deze persoonlijk bij de ontvanger. Doordat er geen andere partijen tussen zitten, kunt u vertrouwen op een zeer snelle bezorging van uw zending.

Voor welke koeriersdiensten kunt u hier terecht?

De zendingen die u wilt versturen met een koerier uit Den Bosch kunnen erg divers zijn. Niet alleen verzorgt A. Kentie en Zoon uw koeriersdiensten, het bedrijf is hiernaast ook een transportbedrijf met verschillende specialisaties. Voor zendingen tot en met 500 kilogram kunt u gebruik maken van de koeriersdiensten. Heeft uw zending een gewicht van 500 tot 1000 kilogram, dan wordt dit opgepakt door het sneltransport. Daarnaast kunt u ook uw zendingen tussen de 1000 en 10.000 kilogram door dit transportbedrijf uit Den Bosch laten verzenden. Uw zending wordt dan met een vrachtwagen opgehaald en zonder omwegen op de plaats van bestemming geleverd.

Neem voor uw spoedzendingen direct contact op met de koerier uit Den Bosch

Bent u benieuwd naar alle diensten van dit veelzijdige transportbedrijf uit Den Bosch? Neem dan een kijkje op de website of neem direct telefonisch contact op via 0736418108. Doordat elke zending wordt behandeld als spoedzending, kunt u altijd leveren op een snelle verzending. Heeft u koeltransport nodig of moeten er gevaarlijke stoffen vervoerd worden? Ook dan kunt u terecht bij dit transportbedrijf uit Den Bosch. Het gekwalificeerde personeel zorgt altijd voor een vlotte levering van uw zending, zowel nationaal als internationaal.

Heftruckbanden voor iedere heftruck

Duorequest

Heftruckbanden zult u niet zomaar bij elke garage vinden. Dit soort banden heeft niet alleen specifieke expertise nodig, er zijn vele soorten en maten die geschikt zijn voor verschillende soorten heftrucks en terreinen. Een doorsnee garage heeft niet het materiaal en de expertise in huis om u hiermee te helpen. Juma BV is een groothandel van heftruckbanden en heeft deze expertise wél in huis. Zij zijn gespecialiseerd in langzaam transport, maximaal 50 kilometer per uur en kan u daarom prima over uw heftruck(s) adviseren.

 

Soorten heftrucks

Heftrucks komen in alle soorten en maten voor. Vaak heeft het met de ondergrond en de functie van de heftruck te maken welke soort banden nodig zijn. Groot of klein, diep profiel of ondiep profiel, volrubber- of luchtbanden, er is veel te overwegen. Soorten heftrucks zijn bijvoorbeeld een hoogbouwtruck, zijlader, voorlader pallettruck, orderverzameltruck en een terreinheftruck. Een pallettruck heeft vaak kleine gladde wielen terwijl een terreinheftruck soms meer op een tractor lijkt wat banden betreft. Welke soort heftruck u ook heeft, Juma BV heeft de juiste banden voor u op voorraad.

 

Juma BV

Met banden van Juma BV zult u veilige heftruckuren kunnen maken. Al 13 jaar is dit bedrijf de specialist in langzaam transport. Langzaam transport houdt vaak in dat er nog meer druk op de banden ligt dan bij snel transport. Niemand rijdt zonder goede reden langzaam, heftrucks hebben dan ook te maken met zware ladingen en soms ruwe terreinen. Het belang van goede banden is bij langzaam transport daarom des te belangrijker. In Juma BV vindt u een partner in industriebanden en een specialist in heftruckbanden.

 

Service Juma BV

Juma BV is niet alleen een groothandel in industriebanden, maar levert ook extra service aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Denk hierbij aan het ter plaatse verwisselen van heftruckbanden, de reparatie van de banden van uw transportmiddel en een ruilvelgen systeem voor heftrucks. U koopt bij Juma BV dus niet alleen uw heftruckbanden maar u krijgt ook een totale service waardoor uw langzame transport direct klaar voor gebruik is.

https://juma-bv.nl