Waarom een koffiemachine op het werk? U leest het hier

Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Bij vrijwel ieder zakelijk gesprek hoort een kop koffie. Een professionele koffiemachine op het werk is als een visitekaartje voor uw bedrijf. Veel mensen beschouwen de kwaliteit van koffie namelijk als maatstaf voor de kwaliteit van uw bedrijf. En een goede indruk maakt u immers maar één keer. Lees daarom deze tips.

Waarom een koffiemachine op het werk?

Dé perfecte koffiemachine op het werk? Nee, die bestaat niet. Voor ieder bedrijf is het belangrijk om te kijken naar de wensen en behoeften van het bedrijf. Wij denken graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Een koffiemachine op het werk biedt dus veel meer dan alleen een lekkere kop koffie. Professionele koffiemachines voor bedrijven worden niet voor niets steeds populairder. En wanneer uw medewerkers en klanten tevreden zijn, heeft dat natuurlijk alleen maar positieve effecten op uw bedrijf.

Niet tevreden met een ‘simpel kopje koffie’ 

* Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.

* Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.

* Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.

* Café lungo, minder sterke espresso.


Deze koffies worden het meest vaak gedronken op het werk. In veel gevallen is het dus van belang dat deze soorten koffie geschonken kunnen worden in een bedrijf. Zowel voor medewerkers als voor klanten. Hoe fijn is het als u een lekkere latte macchiato kunt aanbieden aan uw klanten. 

Een koffiemachine op het werk zorgt niet alleen voor kwalitatieve koffie, maar creëert ook een sociale plek. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/