Duo Request
Image default
Huishoudelijk

Waarom zou je een deurhanger Drukken?

Als je iets leuks wil voor aan je deur dan kan je een mooie deurhanger drukken . Een deurhanger kan je aan een deur hangen. Vaak is de deurhanger van papier en staat er een tekst op. Op deze manier kun je mensen iets laten weten voordat ze binnen komen.

Waar zijn deurhangers van gemaakt?

Niet alle deurhangers zijn van papier. Sommige zijn van metaal, of hout, of marmer, of ijzer, of goud, of brons of zilver. Je kan een deurhanger drukken in alle kleuren die je wilt. Wil je een deurhanger drukken die opvalt, dan kan je voor felle kleuren kiezen zoals rood, geel, blauw, groen, roze of paars. Je kan ze ook in alle kleuren van de regenboog tegelijk maken. Wil je dat de deurhanger zakelijker is dan kan je voor soberdere kleuren kiezen zoals zwart, bruin, wit, grijs of beige.

Wat kan er op een deurhanger staan?

Je kan een deurhanger drukken met welke tekst je wil. In hotels hangen vaak deurhangers met “niet storen” of er staat op aangegeven of men wel of niet wil dat de schoonmakers de kamer schoon maken. Je kan ook gewoon thuis een deurhanger aan de deur hangen. Hier kan je iets grappigs op zetten als “terug in vijf minuten, zo niet, lees dit bericht dan nogmaals”. Bij ziekte kan je een deurhanger aan de deur hanger waarop staat dat men bijvoorbeeld beter niet aan kan bellen maar kloppen. Hierdoor weet men dan dat ze stil moeten zijn. Ook kan je een deurhanger drukken waarop staat dat bepaalde mensen de kamer niet binnen mogen komen. Als je wil dat je zusje niet naar binnen kan in je kamer kan je daar voor kiezen. Dan staat er bijvoorbeeld op “Mies mag hier niet naar binnen”.