Werkplekken en evenementenlocaties in omgeving Amsterdam – C-Bèta

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze unieke evenementenlocaties

Bij C-Bèta heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Onze grootste kas beschikt over 50 plaatsen en een bar. Nu is het mogelijk om bij deze bijzondere evenementenlocatie een borrel of lunch te serveren. Ook hebben wij een kleine kas voor u wanneer u minder gasten verwacht. Deze is uitermaat geschikt voor brainstormsessie, vergaderingen en workshop.

Werkplekken in de omgeving van Amsterdam

Een bijzondere werkplek bevat een unieke werkomgeving, goede koffie en een snelle internetverbinding. C-Bèta biedt dit allemaal. Dus zoekt u een bijzondere werkplek in omgeving Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Evenementen

C-Bèta heeft unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam. Bij ons speelt circulair een crusiale rol. Onze ruimtes inspireren uw gasten in een prachtige omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine, grote of middelmatige ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.duorequest.nl/