Organiseer iedere maand een wijnproeverij bij u thuis met het wijnabonnement

Organiseer iedere maand een wijnproeverij bij u thuis met het wijnabonnement

Bent u een echte wijnliefhebber en zou u het liefst dagelijks genieten van een fijn glas wijn bij het avondeten? Dan is het wijnabonnement van Wijnhuis Oktober wellicht een fijne manier om nieuwe wijnen te leren kennen tijdens een wijnproeverij bij u thuis! Dankzij het wijnabonnement geniet u van een verrassende selectie wijnen tegen een zeer voordelige prijs. De wijnen worden persoonlijk geselecteerd door de deskundige medewerkers van Wijnhuis Oktober, zodat u ervan verzekerd bent dat u echte kwaliteitsvolle wijnen in huis krijgt. Verrassend veel wijnplezier en zeer onverwachte keuzes staan garant voor een fijne wijnproeverij thuis op de bank!

Ontdek alle regio’s die bekendstaan om hun fantastische wijnen

Natuurlijk is het mogelijk om een abonnement op maat af te sluiten als u wijnen wilt gaan testen. U heeft de mogelijkheid om een klein-, middel- of grootabonnement af te nemen. Dit zijn respectievelijk drie, zes of twaalf flessen inclusief wijnbeschrijvingen. Daarnaast kiest u zelf met welke frequentie het wijnabonnement bij u thuis wordt geleverd. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een wijnproeverij thuis houden of heeft u liever ieder kwartaal een fijne box met wijn? Dat is helemaal aan u! Daarnaast heeft Wijnhuis Oktober ook nog speciale arrangementen om zelf een wijnproeverij thuis te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een streek- of landproeverij waarbij u de beste wijnen uit specifieke regio’s ontdekt. Uiteraard ontvangt u hier ook wijnbeschrijvingen bij.

Doe een wijnabonnement cadeau of bestel zelf nieuwe wijnen

Wilt u een wijnabonnement cadeau doen aan iemand? Dat is zeker mogelijk! Geef de gegevens door aan Wijnhuis Oktober zodat zij het direct in orde kunnen maken. Heeft u nog andere vragen of bent u op zoek naar bijzondere wijnen om thuis een wijnproeverij te organiseren? Ook dan kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers van Wijnhuis Oktober. Op de website vindt u de contactgegevens.

Vrijheid en blijheid op deze unieke trouwlocatie Veluwe

Duorequest

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie Veluwe? Dan is een bruiloft op een boerderij misschien wel een goed idee! De boerderij biedt veel voordelen, ook als je met een beperkt budget zit. Daarnaast krijg je als stel ook de vrijheid om deze mooie dag geheel naar wens in te vullen.

 

De voordelen van deze unieke trouwlocatie Veluwe

Ten eerste heeft het trouwen op een boerderij een hele romantische en intieme sfeer. Tegelijkertijd biedt de boerderij een enorme ruimte waardoor het mogelijk is om veel gasten uit te nodigen.

Het is zelfs een optie om hier te overnachten, dus dat is bijvoorbeeld ideaal voor de gasten die niet in de omgeving van de Veluwe wonen. Trouwen in de buitenlucht heeft daarnaast iets bijzonders. Overdag schijnt (hopelijk!) de zon, terwijl je tegen de avond door middel van mooie lampjes het trouwfeest extra sfeer kunt geven. Ook ben je op deze unieke trouwlocatie op de Veluwe niet verplicht om gebruik te maken van de catering die men aanbiedt, dus kun je zelf kiezen wat voor diner je aan je gasten voorschotelt. Op deze manier hebben jullie de regie gewoon zelf in handen.

Kom je er niet helemaal uit? Dan denkt de trouwlocatie graag met je mee om van deze dag toch iets bijzonders te maken!