Bijzondere acupunctuur nu in Nijmegen

Duorequest

Elke week lichten wij een bijzonder praktijk uit op het gebied van gezondheid. Dit keer beste acupunctuur in Nijmegen. Wilt u weten wat de beste acupuncturist in Nijmegen is? U heeft genoeg mogelijkheden, want in Nijmegen en de regio daarom heen stikt het van de vele praktijken. Van grote praktijken waar veel specialisten gevestigd zijn tot een kleine zelfstandige praktijken waar een acupuncturist alle tijd neemt voor u en uw klachten. Het is een zoektocht om bijzondere acupunctuur in Nijmegen te vinden.

Bijzondere acupunctuur Nijmegen

Deze bijzondere acupunctuur in Nijmegen  is een kleine praktijk welke staat onder leiding van diverse specialisten die al jarenlange ervaring heeft op het gebied van acupunctuur. De mensen in de praktijk hebben dus veel kennis op het gebied van acupunctuur en oosterse geneeswijze. Niet alleen de  methodes zijn vooruitstrevend, ook helpen ze haar klanten bij het aanpakken van een gezondere levensstijl. Het combineren van advies en behandelingen ziet u ook terug in haar aanpak. De acupunctuur in Nijmegen kan dan ook worden gecombineerd worden met andere traditionele Chinese behandelmethodes.

Een oosterse geneeswijze

Acupunctuur Nijmegen is een oosterse geneeswijze en kan ondersteuning bieden bij veel verschillende lichamelijke en mentale klachten. Denk hierbij aan klachten zoals maagpijn, kiespijn, stressklachten al allerlei allergieën. Ook voor reuma of migraine kun je bij de acupuncturist in Leusden terecht. Specifieke acupunctuurnaalden worden gebruikt om in uw huid te plaatsen. De naalden zorgen ervoor dat de energie stromen in het lichaam veranderen en dat deze in balans komen. Door een hersteld evenwicht in energiebalans kunnen de klachten veranderen en uiteindelijk helemaal verdwijnen. De vooruitstrevende methodes en combinatie behandelingen die deze praktijk aanbiedt maken ze dat ze een bijzondere vorm van acupunctuur in Nijmegen aanbieden. Ben je hier ook benieuwd naar? Kom dan eens vrijblijvend langs.Wat te doen bij een burn-out

Duorequest

Mijn man heeft een burn-out wat kan ik doen?

Het allervervelendste om te zien is dat je man, vriend, vader of andere dierbare burn-out symptomen heeft. Dit heeft niet alleen impact op diegene zelf, maar ook op het gezin en de thuissituatie. In dit artikel leggen we de aandacht voor wat je het beste kan doen als een dierbare een burn-out krijgt.

Hoe kan ik mijn partner helpen?

Je kunt kleine dingen doen als je partner of ander gezinslid een burn-out heeft. Het allerbelangrijkste is het voorhouden van lichtpunten. Emotioneel en lichamelijk is het hebben van een partner met een burn-out behoorlijk pittig. Je wilt diegene graag helpen, maar weet niet hoe. Je wilt alles doen om de andere weer zichzelf te laten zijn. Dit kan je niet allemaal zelf, je kan natuurlijk wel met wat dingen helpen. Hieronder lees je meer tips.

Tips voor jou en je partner

Wanneer je de indruk hebt dat een dierbare een burn-out krijgt kan je het beste deze dingen doen:

–        Spreek er samen over. Benoem wat je ziet, maar vermijd het woord burn-out.

–        Ontkenning. Wanneer er ontkenning speelt zoek je de symptomen op en blijf deze benoemen. De reflectie kan later komen.

–        Verwijten. Ga vooral niet met verwijten gooien. Diegene voelt zich al somber. Gebruik geen zin zoals: ‘je doet nooit gezellig mee.’

–        Vragen stellen. Vraag aan diegene waar hij of zij behoefte aan heeft. Vraag of je ergens mee kan helpen.

–        Positief. Laat aan diegene zien wat er goed gaat en wat zinvol is. Laat diegene de positieve kanten weer zien, zo komt er weer een zonnetje tevoorschijn.

–        Rust. Diegene heeft rust nodig. Zorg ervoor dat het huis rust uitstraalt, neem alle stressfactoren weg.

–        Leuke dingen doen. Ga leuke dingen doen samen. Door leuke activiteiten te combineren met ontspanning ontstaat er een positieve energiebron.

–        Zelf fit blijven. Vergeet jezelf niet. Neem zijn taken, stress en vooral zijn burn-out niet over.

Vergeet niet dat je zelf geen therapeut bent. Zoek tijdig professionele hulp. Maak het bespreek met je partner, dit zal echter niet gemakkelijk zijn. Probeer samen een afspraak te maken bij de burn-out specialist en zorg voor professionele hulp.

 

 

Easy Beauty salon

Duorequest

Permanente make-up in Waspik laten aanbrengen, door een echte specialist. Als dit op uw wensenlijstje staat, bent u van harte welkom bij Easy Beauty. De salon is het werkterrein van een team schoonheidsspecialisten met als drijvende kracht Bettina.

Als het de eerste keer is voor u, vindt er een kennismakingsgesprek plaats. U hoort over de laatste trends op het gebied van permanente make-up en u krijgt persoonlijke adviezen. Bettina beschikt over de juiste diploma’s en heeft jaren ervaring in deze branche.

De salon staat in ’s Gravenmoer. De meeste klanten komen uit de buurt, maar er zijn ook mensen die uit andere delen van het land komen. Permanente make-up is geschikt voor iedereen, zelfs mensen met een make-up allergie. Ook als het bijtekenen van bijvoorbeeld de wenkbrauwen niet meer lukt of u er gewoonweg dag en nacht verzorgd uit wilt zien, is de behandeling voor u zeer geschikt.

Ogen, wenkbrauwen of lippen

Eyeliner tatoeëren, zo wordt de permanente make up van de ooglijk ook wel genoemd. Toch is de benaming niet juist. Een tatoeage betreft een andere techniek, en bij de ogen wilt u natuurlijk geen enkel risico nemen. Specialist Bettina kan u alles over veiligheid en hygiëne vertellen.

Een vaste eyeliner kan uw ogen nog sprekender maken dan ze al zijn en eventueel ook voor een mooi contrast zorgen. Een groot voordeel van een permanente eyeliner is dat u geen make-up meer nodig heeft. Het scheel tijd en geld en als u gevoelige ogen hebt ook irritaties.

Een andere behandeling die Bettina veelvuldig uitvoert, is het aanbrengen van vaste make-up op de lippen. Het resultaat kan een mooiere belijning en/of vollere lippen zijn. Met name iets oudere mensen zijn er bij gebaat, omdat er rond de lippen in de loop der jaren fijne lijntjes kunnen ontstaan.

 

Het natuurlijke pigment dat vlak onder de bovenste huidlaag wordt ingespoten, is van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt voor alle producten die in de Easy Beauty salon worden gebruikt. Wat dacht u van een heerlijke schoonheidsbehandeling, of een behandeling die de stevigheid van de huid verbeterd?

https://www.easy-beauty.nl

Een geschillencommissie bij elke zorginstelling

Duorequest

Met ingaan van de wkkgz-wet in 2017 is er veel veranderd voor zorginstellingen. Zo is er een regel gekomen dat er bij elke gelicenseerde zorginstelling een onafhankelijke klachtenfunctionaris aanwezig moet zijn. Deze zorgt ervoor dat wanneer er een geschil plaatsvind – vaak tussen cliënt en zorgaanbieder- dat dit gemakkelijk opgelost kan worden via de geschillencommissie. De geschillencommissie van het zorggeschil is opgericht door een samenwerking van vier grote zorgaanbieders. Deze zorgaanbieders zijn: ZorgthuisNL, NCZ, VNZ en Quasir. Meer informatie over de geschillencommissie zorggeschil kunt u hier vinden.

Waarom is er een geschillencommissie?

In eerste instantie is er een initiatief geopend vanuit de Rijksoverheid waardoor de wkkgz-wet naar voren gekomen is. Deze wet zorgt ervoor dat er wettelijk vastgelegd is waar goede zorg aan moet voldoen. De wet staat dus uiteindelijk centraal voor de cliënt en zorgt ervoor dat ze kwaliteit van zorg gewaarborgd wordt. Deze wetgeving is van toepassing voor elke soort van zorginstelling, zoals een fysiotherapeut.

Wat doet een geschillencommissie?

Het is volgens de wkkgz-wet verplicht om een cliënt van een zorginstelling de mogelijkheid te geven om zonder bijbehorende kosten een klacht in te dienen. Soms gebeurt het dat deze klachten niet onderling opgelost kunnen worden. Dan staat het in de cliënt zijn of haar recht om een rechtszaak aan te spannen. Maar dit is natuurlijk een groot en lang proces. Om deze stap wat kleiner te maken is er een geschillencommissie ingesteld. Deze commissie heeft rechten op zorginstellingen te beboeten tot een maximale waarde van 25.000,-. Euro. In de commissie neemt een voorzitter en een vice voorzitter plaats die beiden onafhankelijk opereren. Wil je nou meer weten over de wkkgz-wet, de geschillencommissie of over de onafhankelijke klachtenfunctionarissen? Kijk dan even op de website van Zorggeschil voor meer informatie!

Goede zorgaanbieder Enschede

Duorequest

Een goede zorgaanbieder Enschede vinden kan soms moeilijk zijn want je wil natuurlijk het beste voor jezelf en je familie. Als je dan ook vaak slechte verhalen in het nieuws en sociaal media ziet maak je hier nog meer zorgen over. Gelukkig zijn er wel keuzes en kies je zelf voor de zorgaanbieder Enschede.

Je kunt op diverse manieren een goede zorgaanbieder Enschede vinden en een van deze is online zoeken. Op het internet staat veel informatie over van alles en nog wat zo ook over zorgaanbieder Enschede. Je kunt gebruik maken van ervaringen van anderen die in een soortgelijke situatie hebben gezeten en al wat ervaring hebben opgedaan. Hun ervaring delen ze online op verschillende websites en sociaal media. Door dit te lezen kom je al snel wat meer te weten over de verschillende zorgaanbieders die er zijn. In hun ervaringen vertellen ze over de minpunten maar ook de pluspunten.

Door goed alle informatie door te nemen vind je zeker wel een zorgaanbieder Enschede dat bij je past. Het is gewoon een kwestie van de tijd nemen en alle informatie goed te lezen, want alle informatie die je nodig hebt is er gewoon voor het vinden van een goed zorgaanbieder Enschede.

Een betrouwbare zorgaanbieder in Enschede