Duo Request
Image default
Zakelijke dienstverlening

3 bedrijfslunch locaties in Den Haag

Wilt u een geslaagde bedrijfslunch in Den Haag plannen waarbij heerlijk eten, een prachtig uitzicht en uitstekende service samengaan? Het plannen van een zakenlunch is niet altijd eenvoudig. Nog lastiger is het als u het voor de eerste keer coördineert. Het kan zorgelijk zijn om ervoor te zorgen dat iedereen het kan betalen, het juiste dieet heeft, en er ook zin in heeft. Gelukkig hebben wij het moeilijke werk voor je gedaan! We hebben onze favoriete plekken voor het organiseren van een geslaagde zakenlunch in Den Haag op een rijtje gezet, of je nu een luxe gastronomische ervaring wilt of gewoon iets casual maar stijlvols! Van burgers tot pizza en van salades tot Aziatische gerechten, wij hebben het allemaal! 

De Kas als zakenlunch locatie

Met zijn chique menu en prachtige sfeer is De Kas de perfecte plek voor uw zakenlunch. Gesitueerd in een oude kas die ooit deel uitmaakte van een botanische tuin, is De Kas een unieke zakenlunchbestemming. De omgeving is creatief en kenmerkt zich door seizoensgebonden, lokale producten. Vanuit de kas worden verse groenten en kruiden gekweekt en gebruikt om tot de verbeelding sprekende gerechten te creëren. De Kas is een geweldige locatie voor een zakelijke maaltijd omdat het een private dining ruimte biedt voor gezelschappen tot 25 personen. Omdat veel horeca-medewerkers het etablissement frequenteren, is het een goede plek om inspiratie op te doen. Het is bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Voorburg, en is daarom een prima plek om te dineren. 

Eten bij View in Provence

Het Frans geïnspireerde View in Provence is de perfecte locatie voor een zakenlunch in Den Haag. Er is een ruime keuze op de menukaart, variërend van de klassieke Franse keuken tot lichtere salades. De zakenlunch is een goede keuze bij View in Provence omdat alle gerechten vers worden bereid en niet de hele dag onder een hete lamp staan. Een andere reden om hier te dineren is het prachtige decor van het etablissement. U zult zich ontspannen en op uw gemak voelen in de warme en elegante ambiance van het restaurant. Het Spuiplein is een prachtige plek in Den Haag, en View in Provence ligt in het centrum daarvan. Het is de perfecte plek voor een zakenlunch, want u kunt dineren aan een tafel bij het raam of in een van de eetzalen. 

Brasserie Rotterdam in Den Haag

Voor een informele, moderne zakenlunch raden wij u de Rotterdam Brasserie aan. In de Witte de With in Den Haag vindt u de Brasserie Rotterdam, waar u kunt kiezen uit een ruim aanbod hamburgers, pasta’s en salades. Als u van plan bent om met een grote groep te gaan lunchen, kunt u de Rotterdam Brasserie overwegen. Het heeft een grote, open eethoek die perfect is voor het werken op je laptop tijdens de lunch. De Brasserie Rotterdam is een geweldige plek om een zakenlunch te houden omdat het restaurant een verscheidenheid aan gerechten serveert voor iedereen. Heb je een vraag over biologische bedrijfslunch? Bekijk de veelgestelde vragen van de Buurtboer.https://www.debuurtboer.nl/