Duo Request
Zakelijke dienstverlening

Al uw lasbenodigdheden vindt u bij de specialist

Als lasser heeft u een grondige opleiding genoten om uitstekend werk te bieden. Echter bent u daarvoor ook afhankelijk van uw materiaal. Naast een goed lasapparaat heeft u namelijk ook hele wat lasbenodigdheden nodig. Voor u aan een klus kunt beginnen, moet u bijvoorbeeld enkele nauwkeurige metingen uitvoeren. Tijdens het lassen heeft u dan weer nood aan rookafzuiging. Verder heeft u misschien nood aan gereedschap voor het schuren en slijpen, of elektrisch en niet-elektrisch handgereedschap. Al deze lasbenodigdheden en meer vindt u bij de specialist: LST Lastechniek. Deze specialist biedt u lasbenodigdheden van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo werkt u al uw lasprojecten af volgens de hoogste standaard en gaat u na het werk weer tevreden naar huis.

Naast lasbenodigdheden ook lasbescherming en lasmateriaal

Bij de specialist in lasmateriaal, LST Lastechniek, vindt u naast uw lasbenodigdheden nog heel wat andere zaken. Om te lassen heeft u natuurlijk ook een lasapparaat en lasmaterialen nodig. Daarom vindt u er bijvoorbeeld MIG, MAG en TIG lasapparatuur, maar ook lasdraad, elektroden en poeder. Lassen is best een gevaarlijke klus die de nodige bescherming vereist. De specialist heeft dan ook een ruim aanbod lasbescherming inclusief ademhalingsbescherming, gehoorbescherming en handschoenen. Ook voor oog- en gelaatsbescherming en aangepaste kledij kunt u terecht bij de specialist in lasbenodigdheden. Kortom, bij LST Lastechniek vindt u alles om de klus te klaren op een veilige manier.

Vraag een onderhoud of reparatie van uw lasbenodigdheden

Heeft u alle lasbenodigdheden en voldoende beschermingsmaterialen, maar ondervindt u problemen met uw lasapparatuur? Dan helpt LST Lastechniek u graag verder. Bij deze specialist kunt u namelijk ook terecht voor een grondige reparatie van uw lasapparatuur. De technicus zorgt dat uw apparaat weer net als nieuws is. Ondervindt u nog geen problemen tijdens het lassen, maar wilt u dit wel vermijden? Breng uw lasbenodigdheden dan binnen voor een nauwkeurig onderhoud waarmee problemen vroegtijdig worden opgespoord. Zo gaan de lasbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit die u heeft gekocht bij LST Lastechniek nog langer mee en krijgt u een nog beter resultaat. Ontdek het zelf en ga naar de winkel of shop online.