Duo Request
Image default
Auto's en Motoren

Auto import uit Amerika: wat moet u regelen?

Wanneer u een auto wilt laten importeren uit de USA zitten hier veel kosten aan verbonden. Denk daarbij aan 10% invoerrechten, transportkosten, 21% BTW, BMP-afhandeling en natuurlijk de aankoopprijs. Doordat auto import vanuit Amerika veel kosten en geregel met zicht meebrengt, is het aan te raden om hiervoor een professional in te schakelen. Marlog Car Handling is zo’n bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van auto’s, motoren, oldtimers en zelfs boten van en naar allerlei plaatsen wereldwijd. Voor zowel bedrijven als particulieren staan ze klaar en zijn ze een betrouwbare partner bij het regelen van alle zaken rondom de import of export van deze voertuigen.

Laat uw auto importeren uit de USA door een specialist

Naast dat dit bedrijf de auto import vanuit Amerika regelt, kunt u bij hen ook terecht voor het volledige transportproces. Dit houdt in dat ze vanaf de aankoop van de auto tot de aflevering bij u thuis hulp bieden, zodat u zeker weet dat het voertuig goed aankomt. Daarnaast kunnen ze u garanderen dat deze levering snel verloopt en u dus ook snel van uw nieuwe auto geniet. Doordat Marlog Car Handling de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk heeft opgebouwd, is het voor hen makkelijker geworden om een auto te importeren uit de USA. Daarnaast biedt dit bedrijf haar diensten aan tegen een voordelige prijs. U hoeft dus niks zelf te regelen en bent ook nog eens goedkoper uit. Klinkt goed toch?

Vraag een offerte aan

Heeft u een mooie auto op het oog en wilt u deze importeren uit de USA? Schakel dan Marlog Car Handling in! Door hun jarenlange ervaring met auto import vanuit Amerika en hun deskundige medewerkers, weet u zeker dat alles goed geregeld wordt en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Heeft u interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem telefonische contact op met Marlog Car Handling.