Duo Request
Woning en Tuin

Bestraten van de tuin of oprit, omgeving Breda?

Uw tuin netjes bestraten, is vaak lastiger dan u denkt. U wilt natuurlijk niet dat het regenwater op uw terras blijft staan of dat uw terras al binnen de kortst mogelijke tijd al verzakt is. Het beste is om voor het bestraten te kiezen voor een specialist. Of het nu gaat om een tuinpad, een terras of een oprit, het is belangrijk dat het vakkundig gebeurd. Bij Egalisee Bestratingen hebben we deze vakkennis, naast een groot aanbod aan verschillende soorten stenen en tegels. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een natuursteen bestrating in Breda of betontegels plaatsen in Etten-Leur, het kan allemaal. Onze specialisten zijn beschikbaar in de hele regio. Een mooie bestrating, strak en netjes gelegd en scherp geprijsd zijn onze kenmerken en zelfs als u hulp nodig heeft bij het tuinontwerp, bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles voor uw tuin

Behalve bestratingen, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een gazon in de tuin. Ook hier is het belangrijk dat de grasmat er mooi bij ligt. Wanneer het gras niet gelijkmatig wordt neergelegd, zal het gras maaien zeker geen gemakkelijke taak worden. Een gazon aanleggen in Breda of omstreken, wordt bij Egalisee Bestratingen gedaan door specialisten op dit gebied. Ons team heeft vaste medewerkers met ieder een eigen specialisme. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw gazon mooi wordt aangelegd. Ook als het gaat om kunstgras.

Behalve gras en bestratingen kunt u ook bij ons terecht voor een fraaie schutting, overkapping of tuinhuis. Zelfs een vijver of zwembad behoort tot de mogelijkheden. Weet u niet precies hoe u het hebben wilt? Natuurlijk kunnen we ook een volledig tuinontwerp maken. Wilt u eerst vrijblijvend een offerte of een indicatie van de kosten, dit kunt u online aanvragen. Maar we komen ook graag bij u langs.

https://www.egaliseebestratingen.nl/