Duo Request
Image default
Management

Business management online

Online leiderschap en management cursussen leren u de high-level eigenschappen en micro-niveau tools en strategieën van effectief 21e-eeuwse leiderschap. Bedrijven en organisaties van vandaag verlangen en vereisen leiders die weten hoe ze op de sterke punten van hun teamleden kunnen inspelen, anderen kunnen inspireren om grootsheid te bereiken, en een cultuur kunnen opbouwen die communicatie, authenticiteit en gemeenschap waardeert. Er zijn tal van online trainingsmogelijkheden, en het kan moeilijk zijn om de beschikbare cursussen te doorzoeken en uit te zoeken wat uw tijd en geld waard is. Om u te helpen uw keuze te beperken, hebben we hieronder de 10 beste online leiderschap en management cursussen beoordeeld.

 

Udemy – Think Like a Leader met Brian Tracy – Top Pick

edX – Becoming a Successful Leader (Inclusive Leadership Training) – Meest betaalbaar

edX – MicroMasters® programma in zakelijk leiderschap – Meest uitgebreid

edX – Agile Leiderschap Principes en Praktijken – Beste voor Project Managers

Coursera – Building Your Leadership Skills – Best voor Introspectie en Persoonlijke Groei

Coursera – Inspired Leadership Specialization – Best for Inspiration, Inclusivity, and Positive Change

Future Learn – Onderwijskundig Leiderschap: Werken voor het goede – Best for Education Professionals

Columbia University Business School – Digital Business Leadership Program – Best for the Digital Sector

LinkedIn Learning – Coachingsvaardigheden voor leiders en managers – Best for Lunch-Hour Learning

Emeritus – Leading Organizations and Change – Best for Organizational Change

Onze rangschikkingscriteria

De top online leiderschap en management cursussen bieden u een balans van inspiratie, introspectie en zelfkennis, praktische tips en tools, en hands-on, real-world oefeningen om u te helpen een meer effectieve leider te worden. We hebben meer dan 20 online leiderschap- en managementcursussen onderzocht voordat we de top 10 in deze gids hebben opgenomen. Bij het beslissen welke programma’s op te nemen en welke weg te laten, hebben we de volgende criteria gebruikt.

 

Criteria voor de rangschikking

Voordat je je verbindt aan een online cursus, moet je een idee hebben van de tijd die nodig is om de cursus te voltooien, of er voorkennis vereist is, hoe flexibel het schema is, en wat voor soort certificaat je kunt verwachten te verdienen na voltooiing. Daarom hebben we voor elke online leiderschaps- en managementcursus die in deze gids wordt behandeld, gekeken naar vier basisfactoren.

 

Tijd om te voltooien. U moet in staat zijn om uw online leiderschap en management cursus relatief snel te voltooien om efficiënt nieuwe leiderschap en management praktijken te implementeren in uw bedrijf of organisatie. De cursussen in deze gids nemen een half uur tot 11 maanden in beslag.

 

Vereiste voorkennis. Voor slechts één van de cursussen in deze gids is het noodzakelijk dat u enige voorkennis heeft. Dit betekent dat je direct in een van de cursussen kunt duiken en meteen kunt beginnen met leren. Leiderschap en management cursussen zijn meestal gericht op professionals met enige ervaring in leiderschap of management.

 

Flexibel schema. Als je een teamleider of manager bent, heb je het waarschijnlijk erg druk. Daarom selecteerden we parttime cursussen met flexibele schema’s om het beste past bij uw behoeften.

 

Certificaat van voltooiing. Alle cursussen in deze gids bieden een geverifieerd certificaat van voltooiing, dat is een waardevolle aanvulling op je cv.

 

Gevorderde rangschikkingscriteria

De basis criteria die hierboven vermeld staan zijn relevant voor bijna alle online cursussen. We hebben echter ook gekeken naar een aantal belangrijke factoren die specifiek zijn voor leiderschap en management. Deze factoren omvatten.

 

De cursus behandelt een verscheidenheid aan leiderschap en management vaardigheden, van emotionele intelligentie, communicatie tot projectmanagement.

De instructeurs zijn bekwame docenten met ervaring uit de eerste hand als teamleider en manager.

De effectiviteit van de cursus is bewezen door afgestudeerden die met succes een hogere leidinggevende functie hebben gekregen of hun carrièrepad binnen hun bedrijfstak hebben verbeterd.

Om een gevoel van kameraadschap en persoonlijke verbondenheid via het online platform op te bouwen, omvat de cursus interacties (bijvoorbeeld via online discussieborden) met medestudenten.

De cursus maakt gebruik van hands-on, project-gebaseerde oefeningen die studenten helpen leiderschapsstrategieën in actie om te zetten.

De cursus maakt studenten vertrouwd met belangrijke technieken, woordenschat, en normen binnen de wereld van leiderschap en management.

De cursus is zeer toepasbaar op het hedendaagse, 21ste-eeuwse leiderschap en management landschap. 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

https://www.newbusinessmanagement.com/