Duo Request
Image default
Zakelijk

Comfort en ergonomie met de Ahrend 2020 Extra Verta bureaustoel

Een comfortabele werkplek is essentieel voor productiviteit en welzijn. De Ahrend 2020 Extra Verta bureaustoel biedt een uitstekende combinatie van ergonomie, comfort en stijl, waardoor je lange uren kunt werken zonder lichamelijke klachten. 

Ergonomische ondersteuning op maat 

De Ahrend bureaustoel Extra Verta is ontworpen met oog voor detail en ergonomie. De rugleuning is zodanig gevormd dat deze de natuurlijke kromming van je ruggengraat ondersteunt. Dit helpt bij het verminderen van rugklachten en bevordert een gezonde zithouding. Het synchroonmechanisme zorgt ervoor dat de rugleuning en zitting synchroon bewegen, wat dynamisch zitten bevordert en de bloedcirculatie stimuleert. 

Veelzijdige instelmogelijkheden 

De Ahrend 2020 Extra Verta bureaustoel biedt uitgebreide instelmogelijkheden om de stoel volledig aan jouw lichaam en voorkeuren aan te passen. De zithoogte, zitdiepte, rugleuning en armleuningen kunnen eenvoudig worden aangepast. De armleuningen zijn 4D verstelbaar, wat betekent dat je ze in hoogte, breedte, diepte en richting kunt aanpassen. Dit zorgt voor optimale ondersteuning van je armen en schouders, waardoor je comfortabeler kunt werken. 

Modern en duurzaam ontwerp 

De Ahrend bureaustoel Extra Verta is niet alleen ergonomisch, maar ook stijlvol. Het moderne design past in elke kantooromgeving en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zodat je de stoel kunt afstemmen op jouw interieur. Daarnaast is de stoel duurzaam geproduceerd met milieuvriendelijke materialen en methoden. Dit maakt de Ahrend 2020 Extra Verta niet alleen een goede keuze voor jouw gezondheid, maar ook voor het milieu. 

Ideaal voor elke werkplek 

Of je nu thuis werkt of op kantoor, de Ahrend bureaustoel Extra Verta Is een uitstekende keuze voor elke werkplek. Dankzij de hoogwaardige wielen en het stabiele onderstel kun je gemakkelijk en veilig bewegen. De stoel is ontworpen voor intensief gebruik, waardoor hij jarenlang meegaat zonder in te leveren op comfort. Investeer in jouw gezondheid en productiviteit met de Ahrend 2020 Extra Verta bureaustoel en ervaar de voordelen van een ergonomische werkplek. 

Met de Ahrend 2020 Extra Verta bureaustoel creëer je een werkplek die bijdraagt aan je welzijn en productiviteit.