Duo Request
Image default
Verbouwen

Container huren voor particulier en bedrijf

Een container huren als particulier of bedrijf wilt u natuurlijk voor de meest voordeligste prijs en snelle service. Bij Theo Heijmans bent u verzekerd van beide. Het maakt niet uit of het om een kleine of grote klus gaat, u heeft de desgewenste container(s) vandaag of morgen op de stoep staan. Er is dus geen reden meer om die verbouwklus uit te stellen! Ook als verbouwbedrijf kunt u bij Theo Heijmans containers huren, u zult ervaren dat u waar voor uw geld krijgt. Woont of werkt u dus in- of rondom Den Bosch? Dan bent u bij Theo Heijmans aan het goede adres.

Wat zijn de mogelijkheden?

Theo Heijmans heeft een enorm assortiment aan grote en kleine containers met verschillende kwaliteiten waar u uit kunt kiezen. Voor een extra grote klus kan het natuurlijk zo zijn dat u meerdere soorten containers huurt en ook dat is geen probleem. Om tot de mogelijkheden te komen om een container te huren, zult u eerst moeten bedenken om welke soort(en) afval het gaat. Zoals u wel begrijpt kunt u niet alle soorten afval en puin door elkaar heen in een container storten. Niet alleen is dat slecht voor het milieu, het mag simpelweg ook niet van de gemeenten die streng toezicht houden op afvalverwerking en recycling. Als het bijvoorbeeld gaat om de verbouwing van een huis, kan het zo zijn dat u een container voor puinafval en voor dakafval nodig heeft. Bij de afvalwijzer op de website kunt u helemaal uitvogelen tot welke categorie(en) het afval behoort en van daaruit verder kijken welke soorten containers u nodig heeft.

Van minimaal twee kubieke tot maximaal 40 kubieke meter

Bij een container huren komen veel keuzes kijken. Als u heeft bepaald om wat voor soort afval het gaat, kunt u verder met het bekijken van de soorten containers die worden aangeboden. Wat betreft grootte kunt u denken aan minimaal twee kubieke meter en maximaal 40 kubieke meter. Vervolgens kunt u kiezen uit de soorten containers. Er zijn bijvoorbeeld lege big bags, kleine veelzijdige containers, open en gesloten portaalcontainers, open containers, containers en opslagcontainers (ook wel zeecontainers genoemd). Dat is veel keus! Als u wat hulp nodig heeft, kunt u altijd bij de medewerkers Theo Heijmans terecht, ze zijn namelijk 24 uur en 7 dagen per week bereikbaar.

https://www.theoheijmans.nl/