Duo Request
Image default
Auto's en Motoren

DAF onderdelen met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer u tweedehands DAF onderdelen wilt kopen voor vrachtwagens is het belangrijk dat u goed naar de kwaliteit kijkt. Doordat de onderdelen vaak tegen een goedkope prijs aangeboden worden, lijkt het vaak erg aantrekkelijk maar kan de kwaliteit tegenvallen. Bij MPR Truck-Parts BV hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Deze specialist biedt alleen maar onderdelen aan die nog in uitstekende staat zijn. Voordat ze de verkoop ingaan, worden ze grondig getest en indien nodig gereviseerd. Zo bent u verzekerd van onderdelen die nog jaren meegaan en waar u veel profijt van heeft.

Kies uit een divers aanbod

MPR Truck-Parts BV is al sinds 1991 werkzaam in deze branche en heeft over de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende DAF onderdelen voor vrachtwagens. Daarnaast is het bedrijf RDW-erkend en zijn ze aangesloten bij de VbV en Stiba. Ze hanteren al jaren dezelfde werkwijze: ze kopen complete of beschadigde DAF trucks in en demonteren de onderdelen deskundig. Wanneer de onderdelen nog in goede staat zijn, worden ze voor de verkoop aangeboden. Deze specialist is voornamelijk gespecialiseerd in gereviseerde versnellingsbakken, maar ook voor motoren, luchtveringen, brandstofsystemen en meer kunt u bij hen terecht. De onderdelen zijn in diverse afmetingen en maten te vinden en zijn afkomstige van verschillende bouwjaren. Door het ruime aanbod vindt u altijd wel het onderdeel dat u zoekt!

Neem contact op met deze professionals

Bent u benieuwd naar het assortiment van deze specialist? Bekijk dan het aanbod aan DAF onderdelen van deze specialist. Als u vragen heeft over de verschillende onderdelen, dan kunt u contact opnemen met MPR Truck-Parts BV. Ook voor advies kunt u bij hen terecht. Weet u bijvoorbeeld niet welk specifiek onderdeel u nodig heeft? Hun deskundige medewerkers vertellen u graag alles over de verschillende producten en kijken samen met u naar het passende onderdeel.

https://www.dafparts.eu/nl/home