Duo Request
Image default
Bedrijven

De beste haarstijlen voor heren

Een herenkapsel wordt vaak omschreven als simpel, maar de werkelijkheid is dan een herenkapsel eigenlijk vrij complex is. Mannen hebben over het algemeen niet het haar wat ze willen. In plaats van zacht, steil haar krijgen zij vaak te maken met krullend, golvend of kroezend haar. Omdat het voor mannen nog altijd een soort taboe is om te discussiëren over haarstijlen, producten voor je haar en naar welke kapper je gaat, weten veel mannen niet zo goed wat ze aan moeten met hun haar. Om dit uit de wereld te helpen, hebben we hier de beste kapsels voor bij de herenkapper delft:

–          Undercut

Dit kapsel is perfect voor mannen met kort tot middellang haar. De zijkanten en de achterkant van het hoofd worden opgeschoren met een tondeuse. De bovenkant van het haar bestaat uit lokken van lange tot middellange lengte. Deze lokken vallen over het opgeschoren haar heen, wat zorgt voor de term ‘undercut’.

–          Pompadoour

Dit kapsel is al erg oud, en wordt al sinds de oorlog gedragen door mannen. Het kapsel is een soort van kuif, die zorgvuldig restylet is. De pompadour is dus een ouderwets kapsel, en wordt vaak vergeleken met een vetkuif. Het kapsel is te vergelijken met het kapsel van Elvis Presley. Ondanks dat het kapsel erg lang geleden geïntroduceerd, is het nog steeds erg populair bij een hairdresser delft. Vooral barbiers zijn erg goed in het creëren van dit soort kapsels.

–          Fade

De fade is een populaire haarsoort die erg in is. Vooral in de laatste 3 jaren is dit kapsel erg populair geworden. Een fade, ofwel een overloop, kan bij erg veel kapsels gebruikt worden, wat zijn populariteit ook verklaart.

Afhankelijk van je gewenste haarstijl, is het verstandig om hier een kapper voor die vinden die er gespecialiseerd in is. Zo kun je voor lange kapsels beter niet aankloppen bij een barbier, deze zijn over het algemeen gespecialiseerd in korte herenkapsels.

https://www.onekappers.nl