Duo Request
Alarmsysteem

De beste sloten in en rondom het huis

De beste sloten in en rondom het huis

Er zijn een paar verschillende dingen die u in overweging moet nemen bij het kiezen van de juiste kluis voor uw huis of de juiste kluis voor op kantoor. Zoals zoveel anderen, zorgt het bezit van een kluis ervoor dat u zich veiliger voelt. Paspoorten, juwelen, dure relikwieën en kunstvoorwerpen, schilderijen, geweren en andere belangrijke documenten kunnen allemaal veilig worden weggestopt in de veiligheid van deze veilige kleine doos. We horen u denken: “een kluis is een kluis”, maar dat is helaas niet waar. Er zijn duizenden verschillende kluizen op de markt zijn die u kunt kopen, wij helpen u graag een keuze te maken.

De grootte van uw kluis is erg belangrijk. Natuurlijk, hoe meer waardevolle items u in u bezit hebt, hoe groter de kluis moet zijn. Voordat u zo’n zware kluis neemt (let wel: zwaar is vaak ook duur), moet u beslissen wat u in uw kluis wilt bewaren en wáár u uw kluis wilt bewaren.

Wij zijn gecertificeerde experts in alle aspecten van veilige openingen en reparaties. Als u uw cijfercombinatie bent vergeten, een defecte draaischijf of toetsenbord hebt, of schade door poging tot diefstal, zijn wij in staat om uw kluis te openen en te herstellen naar fabrieksspecificaties. Of het nu gaat om een ​​kluis in huiselijke stijl, een door de overheid gecertificeerde kluis, of u hebt geen toegang meer tot de combinatie, wij kunnen u helpen deze te openen. Niet alleen zijn we gecertificeerd slotenmaker in Den Haag maar we verkopen ook een aantal verschillende kluizen in huis voor omwonenden die de beveiliging willen verbeteren.

Lock Secure is één van de meeste bekende slotenmakers in Den Haag vanwege onze ervaren technici en het vermogen om aan al uw veiligheidsproblemen te werken. We veranderen combinaties voor uw bescherming en kunnen uw kluis aanpassen voor extra veiligheid. En als we het hebben over verbergen, is het tijd om te bespreken waar u uw klus níet moet verbergen.

Wanneer u uw kluis kiest, wilt u de beveiliging maximaliseren, maar deze binnen uw prijsklasse houden. Dit is een van de belangrijkste beslissingen die u zult nemen – ervoor zorgen dat uw meest waardevolle items veilig zijn tegen diefstal en diefstal identificeren.

Wat zijn de ‘must-see’s’ voor inbrekers?

Hieronder staan ​​de meest bezochte spots voor indringers:

  • Badkamer: de achterkant van het toilet, medicijnkastjes, achter het verhaal, etc.
  • Hoofdslaapkamer: inbrekers weten dat dit de meest voorkomende plek is voor waardevolle spullen. Onder het bed, tussen de matras, achter portretten, etc.
  • Woonkamer: Hoewel het meest voor de hand liggend, en de meeste mensen verbergen hun waardevolle spullen niet in de open ruimte zoals de woonkamer, dit is zeker geen plaats voor een kluis. Het moet zo onopvallend mogelijk zijn!
  • Keuken – Inbrekers zijn wijzer geworden, dat is zeker. Geld of waardevolle spullen in u vriezer, een lege doos Cornflakes of etenswaren, enz.
  • Andere plaatsen die een magnetisch werken voor inbrekers, zijn het kantoor (als u er een hebt) of de slaapkamers van u kinderen. Als u uw kluis in uw kinderkamer verbergt, moet u deze zeker buiten hun bereik houden, maar op een niet-voor de hand liggende plaats.

Ongeacht wat u van plan bent om u waardevolle spullen onschadelijk te maken, u kluis moet hoog genoeg zijn zodat hij beschermd is tegen water en vuur en goed genoeg verborgen is, zodat indringers niets wijzer zullen zijn.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag