Duo Request
Woning en Tuin

Een boomstamtafel als vergadertafel

Er is een tijd geweest dat bedrijfs- en kantoorruimtes volledig functioneel ingericht werden. Gebaseerd op de denkbeelden van Taylor uit de jaren ’20 van de vorige eeuw werd alleen gekeken naar functionaliteit, zonder oog voor de menselijke maat. Het gevolg: kantoren vol systeemwandjes en –plafonds, verlicht met eindeloze rijen TL-bakken. Het enige menselijke dat in dergelijke kantoren te vinden was, waren de foto’s die mensen zelf van huis meenamen en her en der een door de medewerker geadopteerde plant. En als je vergaderde, kon je aan de inrichting niet zien waar je was. Iedereen had dezelfde standaard tafel, met dezelfde standaard stoelen. In veel bedrijven is dat nog steeds zo. Gelukkig is er een tegenbeweging ontstaan.

We kennen de extreme voorbeelden van deze tegenbeweging vanuit Silicon Valley: zitzakken, felle kleuren en tafelvoetbal. Leuk, maar dat werkt niet voor elke bedrijfscultuur. Maar in navolging van de hernieuwde interesse voor de menselijke maat en esthetiek is men ook in andere sectoren serieuzer gaan kijken naar de inrichting. De inrichting moet niet alleen meer functioneel zijn, maar ook prettig om in te werken.

Maak indruk op gasten

Een boomstamtafel past perfect in een vergaderruimte die volgens deze nieuwe filosofie is ingericht. Met een robuuste boomstamtafel heb je een massieve en stoere vergadertafel voor in je bedrijf. Met deze tafel maak je indruk op je gasten. De stoere maar ook weer elegante uitstraling zorgt er direct voor dat potentiële klanten je niet vergeten.

Productiever en creatiever door de natuurlijke uitstraling

Het tafelblad van een boomstamtafel bestaat uit één enkel stuk hout, gemaakt van een hele boomstam. Daardoor is elke tafel uniek. Doordat de nervenstructuur en noesten nog duidelijk aanwezig zijn, heeft een boomstamtafel een natuurlijke uitstraling. Net zoals planten op kantoor medewerkers helpen te ontspannen en creatiever maken, doet ook de boomstamtafel dit. Want mensen voelen zich instinctief prettiger in een natuurlijke omgeving.

Boomstamtafel op maat

Tafels99.nl levert boomstamtafels aan bedrijven en particulieren. De boomstamtafel kan helemaal op maat worden gemaakt. Daarbij kun je ook zelf kiezen welk onderstel je wil. Daarmee is jouw boomstamtafel net zo uniek als je bedrijf dat is. Kies voor natuurlijk, kies voor rust. Kies voor creativiteit en productiviteit. Kies een boomstamtafel van Tafels99.nl.

Wil je graag weten welk formaat tafel je nodig hebt? Lees dan eens ons blogartikel afmeting eettafel 8 personen.

https://www.tafels99.nl/