Duo Request
Industrie

Een passende PET fles voor diverse producten

Als ondernemer wilt u uw producten op een mooie en functionele manier presenteren. Hier dragen verschillende zaken aan bij, zoals ook de verpakking van de producten. Een veilige, stijlvolle en functionele kunststof verpakking wordt vaak gezien als uw visitekaartje in het winkelschap. PET Power maakt en ontwikkelt PET flessen voor diverse branches, zoals voeding- en huishoudelijke producten, maar ook voor de cosmetische, farmaceutische en chemische industrie. Naar wat voor PET fles bent u op zoek? Een innovatie, specifieke verpakking op maat? U vindt het in het grote assortiment aan PET flessen bij deze specialist. Kies ook een bijpassende sluiting of maak de verpakking persoonlijk met decoratie.

Een PET fles compleet maken met een bijpassende sluiting

Een verpakking zonder sluiting. Dan is de verpakking eigenlijk niet bruikbaar. Zo zijn ook PET flessen zonder een bijpassende sluiting niet compleet. PET Power is een specialist in het creëren van veilige, stijlvolle en functionele kunststof verpakkingen in de vorm van PET flessen en -potten. Voor iedere PET-fles hebben zij een passende sluiting. U kiest uit diverse varianten zoals fliptop doppen, shives, foamers en lotionpompen. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om de sluiting van de PET fles te verfraaien. Kies bijvoorbeeld voor een felle glanzende kleur en val op met uw product. Maak het compleet door de sluiting te voorzien van een mooi glanzend hotstamp-logo.

Geef een realistisch beeld van het eindproduct met PET flessen

Een goede verpakking is voor ieder product belangrijk. Een goede kunststof verpakking mag niet ontbreken. Denk daarbij aan een handige vorm en sluiting, maar vergeet ook zeker de decoratie van PET flessen niet. Visualiseer uw verpakking en geef een realistisch beeld van het eindproduct. Bij PET Power heeft u oneindig veel mogelijkheden. Kies voor etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en vertel precies aan de specialist hoe u de verpakking het liefst voor u ziet. Roze, blauw, groen, rood, geel, met of zonder glitters, werkelijk iedere kleur is mogelijk voor een PET fles. Wilt u een PET fles laten maken door PET Power? Voor welke kleur kiest u?