Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Goede omstandigheden op de werkvloer!

Er zijn een aantal dingen erg belangrijk binnen een bedrijf; uiteraard het omzetten van zoveel mogelijk winst, maar uiteindelijk is dat maar mogelijk door één ding; jouw team! Het is erg belangrijk dat jouw werknemers plezier beleven op de werkvloer en dat het werk hun niet te zwaar is. Je moet nog je hele leven met je lichaam, dus ontlast jouw personeel door bijvoorbeeld te zorgen dat ze niet te veel zware producten hoeven te tillen of te veel te hoeven bukken voor onnodige zaken. Gelukkig zijn er een aantal aan- of toepassingen voor in het bedrijf welke ervoor kunnen zorgen dat je het zware werk uit handen van jouw personeel neemt. Wil je weten hoe? Door het implementeren van een transportband! Een transportband in jouw productieruimte, bedrijf(shal), magazijn of fabriek(shal) is dé perfecte manier om producten van A tot B te transporteren zonder jouw personeel hiermee te laten sjouwen. Ben je benieuwd of een transportband iets voor op jouw werkvloer zou kunnen zijn? Lees dan mee, we vertellen je meer! 

De keuze is groot! 

Ben je benieuwd naar het aanschaffen van een transportband omdat je denkt dat het goed van pas zou komen binnen jouw bedrijf? Kies dan voor een bedrijf dat transportbanden van goede kwaliteit aanbiedt, maar waarbij de service ook goed is. Je bent natuurlijk best wel even een beetje in contact met het bedrijf dat je uitzoekt; over levering, plaatsing en de keuze van transportband, dus zorg ervoor dat je een bedrijf kiest vanwaar hun manier van handelen je aanspreekt! Er zijn bij veel bedrijven diverse opties te verkrijgen, zoals banden met verschillende materialen of transportbanden met verschillende soorten banden (rol of schakel, bijvoorbeeld!) 

Eigen baan samenstellen

Bij veel verschillende bedrijven kan je de gehele band zelf samenstellen; perfect wanneer je de touwtjes met betrekking tot je bedrijf graag in eigen handen houdt. Bij ACB Transportbanden (Onze favoriet als het om transportbanden gaat!) kan je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw wensen en eisen voor de transportband aangeven; zij zullen er vervolgens voor zorgen dat de transportband naar wens in jouw bedrijf kan worden geïmplementeerd. Bij ACB Transportbanden kan je zelfs een configuratie starten op de website en daar aan de slag gaan met jouw keuze!

https://www.acb-transportbanden.nl/