Duo Request
Image default
Entertainment

Het leukste thema feest

Een tropisch decor op uw feest of partij. Wat houdt dat nou in? Geeft u een feest en wilt u dit in tropisch thema bekleden, dan hebben wij daarvoor de locaties, artikelen en medewerkers die ervoor zorgen dat uw feestje gaat slagen. Mocht er een andere gelegenheid zijn waarbij u graag een tropisch decor of thema wilt, dan kan dit uiteraard ook gerealiseerd worden. Decor kan ook op locatie worden geplaatst voor u. Wij beschikken over decorstukken als palmbomen, surfborden, tropische dieren, opblaaskussens van bijvoorbeeld tropisch fruit, tropische kledingstukken als hoedjes, rokjes, bloemenkettingen, muziek, shows en dans etc. Ook voor uw wensen en ideeën valt er vaak iets te regelen.

Dansen op uw eigen feestje

Niet alleen wordt een tropisch themafeest leuk door een tropisch decor. Maar juist wij zorgen ervoor dat het feest echt gaat leven, door dansers en danseressen uit te nodigen een leuke show te geven voor al uw gasten. Wat doen onze dansers en danseressen nou? Onze mensen dansen op Braziliaanse samba, geven carnaval shows, maken muziek met de brassband, of maken muziek met de steelband en geven limbo vuur shows. Kortom, ze hebben alles in huis om uw feest spectaculairder te maken. Stil staan is geen optie. Het is gemaakt voor jong en oud en van alle leeftijden daartussenin. De shows worden opgevoerd door bijvoorbeeld onze carnaval do Rio top danseressen. De steelband speelt met opzwepende ritmes. Tijdens de Brasil samba beleeft u de muziek. Kortom, dit past precies thuis in uw tropisch decor. Boek ons snel, maak snel een afspraak, plan snel uw feest of partij en nodig ons uit om voor u te komen showen.

Kiest u er bijvoorbeeld voor om een Haïtiaans feest te geven, dan zorgen wij dat alles klopt. Van het tropisch decor tot de shows. Bij ons is uw feest in goede handen.