Duo Request
Image default
Entertainment

Horoscoop voor de week van 3 T/M 9 OKTOBER

Horoscoop voor de week van 3 T/M 9 OKTOBER. Lees in deze weekhoroscoop alles wat je kunt verwachten voor jouw sterrenbeeld oktober.

Jarig deze week:
Marjolein Keuning (4-10-1962)
Sophie Hilbrand (5-10-1975)
Howard Komproe (6-10-1971)
Danny Rook (6-10-1971)
Quinty Trustfull (6-10-1971)
Ellen ten Damme (7-10-1967)

  Steenbok

22 december t/m 20 januari
Is er weerstand op je werk? Vertrouw op je eigen kracht want je doet het enorm goed! Een gesprek zorgt voor een nieuwe opdracht. Financieel gaat het ook prima. Wanneer je in de liefde duidelijk keuzes durft te maken, zal er meer warmte op je weg komen.

  Waterman

21 januari t/m 18 februari
Pas een beetje op! Je hebt het te druk waardoor het overzicht ver te zoeken is. Er kan iets totaal anders lopen dan je je had voorgesteld. Het is belangrijk dat je beter je grenzen bepaalt en meer ontspanning neemt. Privé komen er ook nare hobbels.

  Vissen

19 februari t/m 20 maart
Je invoelend vermogen gaat heel diep. Daardoor richt je je een beetje te intensief op je omgeving. Je inzet is groot. Naar collega’s toe werkt dit positief uit maar privé laat je je nogal gebruiken. Probeer eens te praten over het feit dat je warmte nodig hebt!

  Ram

21 maart t/m 20 april
Je inzet is enorm maar er is een collega die het minder goed met je voorheeft. Trap niet in mooie verhaaltjes want je wordt er de dupe van! In de liefde zit het geweldig goed. Een wens gaat in vervulling en mogelijk komt er een heel speciaal voorstel.

  Stier

21 april t/m 21 mei    
Er zijn spanningen op je werk. De kans is groot dat je er heftig en weinig flexibel op reageert. Reken dus niet teveel op steun van je collega’s. Trek je af en toe maar een beetje terug voor de broodnodige rust. Privé wacht je wel een harmonieuze week.

  Tweelingen

22 mei t/m 21 juni
Heb je twijfels over iets op je werk? Neem nog geen beslissingen, want het lukt je niet goed naar je intuïtie te luisteren. Laat het voorlopig maar voor wat het is. Er ligt een leuke ontmoeting voor je in het verschiet. Mogelijk zelfs een nieuwe lover!

  Kreeft

22 juni t/m 22 juli
Ga zo door! Gesprekken gaan goed en financieel hoef je je deze week ook geen zorgen te maken. Maak je niet druk om kleinigheden want je krijgt het tij op elk terrein echt mee. In de liefde is het vrij rustig, maar dit zal je juist een aangenaam gevoel geven.

  Leeuw

23 juli t/m 23 augustus
Wil je graag laten zien wat je waard bent? Je krijgt er alle kansen voor, maar pas wel een beetje op! Iedereen wil iets van je. Dit doet je ego goed, maar er komt teveel tegelijk op je weg. Neem de tijd voor de liefde want er wacht je een spetterend weekend!

  Maagd

24 augustus t/m 23 september
Je komt perfectionistisch over maar collega’s zien goed wat je waard bent. Nieuwe
plannen borrelen op en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Het is een prima tijd om iets nieuws op te zetten. Zorg ook in de liefde voor actie!

  Weegschaal

24 september t/m 23 oktober
Er blijft op je werk voorlopig nog veel onrust om je heen, beste horoscoop Weegschaal. Je inzet is enorm maar innerlijk ben je snel van slag. Laat je niet nerveus maken want je kunt niet meer dan je al doet. Twijfel niet aan jezelf! Amor heeft iets heel prettigs met je voor dus dat wordt genieten.

  Schorpioen

24 oktober t/m 22 november
Sommige dingen waren zwaar het laatste jaar, maar je zit gelukkig weer in de lift, beste horoscoop Schorpioen. Pieker er verder niet over. Je zit goed in je vel en straalt veel kracht uit. Een diepzinnig gesprek werkt in je voordeel uit. De liefde wordt aangenaam en avontuurlijk.

  Boogschutter

23 november t/m 21 december
Voor jouw doen ben je weinig actief. Het is alsof er niets niet je handen komt. Geef er maar even aan toe want sommige dingen stagneren een beetje op je werk. Concentreer je op de liefde want je zult zien dat amor je weer volop energie geeft!

 

Lees ook je horoscoop vandaag.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

NFTS EN HOE DJ’S ZE KUNNEN GEBRUIKEN

Het boeken van bekende artiesten

Hoe gaat de zoektocht naar de trouwlocatie in Meppel in zijn werk?